Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Kόλλησα!!

Re: Kόλλησα!! 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9671

• namaste
  • Το Άβαταρ του/της namaste
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σ΄ευχαριστώ πολύ για τηνανταπόκριση Ιωάννα..θα συνεχίσω δεν έχω άλλη επιλογή μεχρι να είμαι σίγουρη αν μου ταιριάζει ή όχι η συγκεκριμένη διατροφή, παρόλοπ ου σίγουρα με βολεύει!!!!! Θα ενημερώνω..θα γράφω και στο τόπικ με τα φαγητά μήπως και κάνω κάποιο λάθος...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Kόλλησα!! 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9686

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
γεια σου namaste! καλωσηρθες κι απο δω! λοιπον. καταρχην το θεμα με την περιοδο σου ειναι ενα θεμα :lol: δλδ εχει αμεση σχεση με το προσωρινο κολλημα απωλειας του βαρους σου! δε νομιζω να μην ξερεις να μην εχεις ακουσι κ τλπ οτι οταν περιμενουμε κ εχουμε περιοδο κανουμε κατακρατηση υγρων που μπορει να κνουν τη ζυγαρια να ανυψωθει κ μεχρι 3 κιλα πανω.. εγω παντως αυτο παθαινω... nono no πραγμα που σημαινει δεν κανουμε κατι, δεν πτοουμαστε κ συνεχιζουμε σα να μην υπαρχουν αυτες οι μερες μεσα στο μηνα! το θεμα με το "κολλημα" ειναι κατι που εσενα δεν αφορα κ-α-θ-ο-λ-ο-υ!!! στο τονιζω αυτο γτ μαλλον σε εχω πιασει αδιαβαστη λιγακι... καλο ειναι κουκλες να ριχνετε μια ματια στα ποστ που αναρτουνται κ ξανανανρτουνται συνεχεια κ συνεχεια γτ οι αποριες σας λυνονται! κι αυτο γτ εχουμε πει 1ον πως καθε οργανισμος χανει με το δικο του ρυθμο ο οποιος εξαρταται απο πολλους παραγοντες που θα αναλυσουμε αλλη φορα! 2ον την λεξη κολλημα κ κατοπιν τις πραξεις για ξεκολλημα θα τις εφαρμοσουμε μονο εφοσον ειμαστε σταθερες χωρις παρασπονδιες για τουλαχιστον πανω απο ενα μηνα χωρις να πεφτει γραμμαριο! τωρα λοιπον εσυ μην αγχωνεσαι για κολλημα! δεν ειναι κατι τετοιο ειμαι σιγουρη κ μη πτοεισαι! συνεχισε κανονικα κ μολις περασει λιγο η περιοδος θα δεις πως θα πεσει το κιλακι!! goodluck odluck

Re: Kόλλησα!! 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9695

• namaste
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, έκανα μια βλακεία βέβαια, αλλά θα συνεχίσω απόεκεί που ήμουν.... wordthanx rdthanx

Re: Kόλλησα!! 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9802

• namaste
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
namaste έγραψε:
Mε το καλημέρα σας, κόλλησα.
Ακολουθώ αυτή τη διατροφή 2 εβδομάδες τώρα...την πρώτη έχασα 1.600 και τη δεύτερη τίποτε. Συνέβη ακριβώς με το που μου ήρθε ηπερίοδος κι ενώ νόμιζα ότι θα επανέλθω...τζίφος!
Ως προς τη διατροφή μου δεν ξεπερνώ τους 10-15 υ/ες και τις 1200 θερμίδες με 2 λίτρα νερό κα καθόλου άσκηση. Διάβασα αυτά περί γρήγορου λίπους και ξεκολλήματα αλλά δεν είναι λίγο νωρίς για μένα;; Δέκα κιλά έχω να χάσω καθώς είμαι 1.63 και 72 κιλά. Σίγουρα θα επιμείνω απλώ φοβάμαι μήπως δε μου ταιριάζει αυτή η διατροφή και τζάμπα χάνω χρόνο. Και,κατι τελευταίο, η δυσοσμία του στόματος είναι φυσιολογική κάπου διάβασα, ε; Εσείς πώς το καταπολεμάτε;;; Καλημέρα αααα και καλή σχολική χρονιά!
Μια εβδομάδα μετά, δυστυχώς, όχι μόνο δεν έχασα αλλά πήρα και το μισό κιλάκι της προηγούμενης εβδομάδας, έχοντας κάνει μόνο μια ημέρα ατασθαλία(δεν είχα φάει όλα τα γεύματα, παρά μόνο βράδυ) . Κάπου επίσης διάβασα ότι ανησυχούμε μόνο αν επί ένα μήνα ή καιπειρσσότερο είαμστε στα ίδια...Αυτό ισχύει και για την πρώτη φάση που είμαι;
22 μέρες τώρα με απώλεια 1,6 της πρώτης εβδομάδας και μετά σχεδόν σταθερή μήπως μου λέει κάτι ο ργανισμός μου και δεν έχω μάθει να τον ακούω;
Αν κάποιος μπορεί να με βγάλει από το αδιέξοδο, ας το κάνει...παρακαλώ. :?

Re: Kόλλησα!! 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9804

• mara
  • Το Άβαταρ του/της mara
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εγώ πάλι θα σου προτείνω κάτι που κάνω και πιάνει!! Όταν κολλάω, για 4-5 μέρες περίπου αυξάνω τους υδατάνθρακες τρώγοντας φρούτα, γιαούρτι και γενικά ακολουθώντας μια χαμηλά θερμιδική διατροφή, αποφεύγοντας πάλι τις ζάχαρες τα ψωμιά και γενικά το λευκό αλεύρι.
Π.χ. το πρωί τρώω γάλα με κουάκερ και βάζω και μια κουταλιά με μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη, τρώω μαύρο ρύζι ή μαύρα μακαρόνια σκέτα με ντομάτα κτλ.

Δεν ξέρω αν εσένα σε βοηθήσει, αλλά σε εμένα δουλεύει τις περισσότερες φορές!

Re: Kόλλησα!! 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9805

• anna9889
  • Το Άβαταρ του/της anna9889
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
namaste έγραψε:
Ως προς τη διατροφή μου δεν ξεπερνώ τους 10-15 υ/ες και τις 1200 θερμίδες με 2 λίτρα νερό κα καθόλου άσκηση.

Για μένα το πρόβλήμα είναι ακριβώς εδώ.... Πίνεις πολύ λίγο νερό, παίρνεις λίγες σχετικά θερμίδες και δεν ασκείσαι καθόλου, πως θα ενεργοποιηθεί ο ταλαιπωρημένος σου μεταβολισμός :? ??
Λοιπόν:
1. Βάλε αθλητικά παπούτσια και κάνε ένα μισάωρο περίπατο running nning
2. Βάλε ένα μπουκάλι νερό πάνω στο γραφείο σου και πίνε ή φτιάξε μόνη σου πράσινο τσάϊ <!-- l <a class="postlink-local" href="www.lowcarblife.org/viewtopic.php?f=5&t=1036">viewtopic.php?f=5&t=1036<!-- l και πίνε αβέρτα....

Είμαι σίγουρη ότι θα ξεκολλήσεις άμα κάνεις όλα τα άλλα σωστά με την διατροφή....
goodluck odluck
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.079 δευτερόλεπτα

Syndication