Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Κόλλησα ή απλά ειμαι στο μηδέν;

Re: Κόλλησα ή απλά ειμαι στο μηδέν; 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7098

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Stardust, σε κάποιο ποστ έχω σίγουρα αναφέρει το ύψος μου!!! 1.65 είμαι, με δυσανάλογα μικρό κορμό σε σχέση με τα πόδια, και όλοι με κάνουν ψηλότερη!!! :D
Δεν με λες καν "αφράτη"! Είμαι κανονική, με καθόλου κοιλιά, και στρουμπουλά μπούτια (σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα!!!). Ξεκίνησα την Atkins ως δίαιτα (στα 25 μου, τώρα κοντεύω τα 27) και την ακολούθησα σαν διατροφή για δυο χρόνια. Έκανα και τις παρασπονδίες μου, έφαγα και τα γλυκά μου, και λίγα μακαρόνια και απ όλα. Αλλά σε καθημερινή βάση ήμουν στα πλαίσια του προγράμματος. Πιο πολύ επειδή μου ταιριάζει! Έχω περάσει από τη φάση να παλεύω ψυχολογικά για ανύπαρκτα περιττά κιλά, αλλά ευτυχώς, έχω φύγει από εκεί.
Δεν προσπαθώ να πιάσω το άφταστο, ούτε να γίνω 50 κιλά και να μετράω τα κόκκαλα στα πλευρά μου!!! Πριν τις γιορτές που μας πέρασαν ήμουν 55 κιλά.Και ήμουν κανονική. Να φανταστείς, η μαμά μου, που παθαίνει νευρική σύμπτωμα όταν με βλέπει πολύ αδύνατη, παραδέχεται ότι ήμουν στο ιδανικό. Σταμάτησα τη γυμναστική λόγω ενός μικροτραυματισμού το Νοέμβριο, το ριξα και στα γλυκά της μαμάς στις γιορτές, και έφτασα 59. Το ξέρω, μπορεί να σου ακούγεται "τι 55, τι 59". Αλλά είναι αρκετά άβολο να μην χωράς στα ρούχα σου από Νοέμβρη μέχρι Γενάρη!!! (έχουμε και σύμπτωμα, δεν είμαστε για ψώνια!!!)
Για μένα, απλά έχω φτάσει στο σημείο που μου χτυπάω το καμπανάκι, πριν πάρω την κάτω βόλτα. Δεν κυνηγάω ανεμόμυλους, ούτε πιέζω ψυχολογικά τον εαυτό μου. Όσο για τη γυμναστική... όχι και χταπόδι :D D D
Μου άρεσε πάντα και είναι περισσότερο "ένεση καλής διάθεσης" για μένα.

Όσο για την απογοήτευση που ανέφερα στο πρώτο ποστ, δεν είναι τύπου "τι θα κάνω τώρα, έχω τόσα κιλά να χάσω", αλλά η λογική αντίδραση, αφού νόμιζα πως είχα καταφέρει κάτι!!!

Όπως και να χει, εκτιμώ αφάνταστα τη γνώμη σου, και ειλικρινά σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Τα γεύματά μου πάντα είναι 4 τουλάχιστον την ημέρα. Τώρα για τις θερμίδες νομίζω έχεις δίκιο. Τις έριξα μήπως και... αλλά θα πάψω να τις μετράω. Νομίζω ότι το μεγάλο μου λάθος είναι ότι θέλω να πάρει μπρος "το μηχάνημα" γρήγορα!!!
Θα αφήσω τα χρώμια-κώνεια για την ώρα. Ξεκινάω και βιταμίνες αύριο!!! (ίσα που με γλίτωσες από το ιπποφαές!!!)

Ευχαριστώ για όλα!!! :)
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Κόλλησα ή απλά ειμαι στο μηδέν; 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7104

• Stardust
  • Το Άβαταρ του/της Stardust
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ενα hint σε συμπλήρωμα διατροφής που σε εμένα δούλεψε.2 γρ L-καρντιτίνη.Ενα το πρωι ένα το βράδυ.Είναι βέβαιο οτι η L-καρνιτίνη μειώνει τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα με τα γνωστά σε όλους μας θετικά αποτελέσματα.Χωρίς παρενέργειες.Και με σίγουρη φαρμακολογική δράση.(Το γράφει και στο προσπέκτους του φαρμάκου)
Τονίζω οτι το φάρμακο δεν εχει πάρει εκγριση κυκλοφορίας για αδυνατιστικό (όπως και το χρώμιο βέβαια) αλλά είναι επιβεβαιωμένο οτι μειώνει τα επίπεδα σακχάρου και βελτιώνει τις καύσεις του μεταβολισμού.Ενα γρήγορο link για να διαβάσεις
http://en.wikipedia.org/wiki/L-carnitine
Σε εμένα είχε σίγουρα αποτέλεσμα(το έπαιρνα μαζί με χρώμιο βέβαια)
Και τις δυο ουσίες τις προτείνει ο Ατκινς.σελ 369-370

Re: Κόλλησα ή απλά ειμαι στο μηδέν; 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7107

• efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Έχω ψάξει για την L-καρνιτίνη και για το CoC10, και η αλήθεια είναι ότι τα συστήνουν παντού. Γι αυτό το λόγο είχα ξεκινήσει τις Daynamic 30+30 όταν πρωτοέκανα την πρώτη φάση. Από όσα έψαξα ήταν το πιο "πλήρες" πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα (έχει και μικρή ποσότητα χρωμίου), αλλά δεν έχει L-καρνιτίνη, έχει L-αργινίνη(και αυτή την αναφέρει κάπου το βιβλίο). Ο προβληματισμός μου είναι ότι οι περιεκτικότητες κάθε συστατικού είναι πολύ μικρές, σε σχέση βέβαια με τις συνιστώμενες δοσολογίες που αναφέρει ο Atkins. Όταν προχώρησα στις επόμενες φάσεις τις σταμάτησα.
Μου κάνει εντύπωση που λες ότι δεν έχει πάρει έγκριση σαν αδυνατιστικό, γιατί εγώ κάπως έτσι το έχω συνδέσει στο μυαλό μου. Σε διαφημίσεις, τονίζουν την ύπαρξή της ως συστατικό σε χάπια αδυνατίσματος, ακόμα και σε κρέμες κατά της κυτταρίτιδας!!!
Δελεαστική ακούγεται η πρότασή σου!!! Κυρίως γιατί προσπαθώ να καταλήξω στο τί να πάρω, χωρίς να φτάσω να παίρνω 5-6 χάπια κάθε πρωί!!!

Re: Κόλλησα ή απλά ειμαι στο μηδέν; 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7299

• Stardust
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εγώ δυστυχώς τόσα παίρνω κάθε πρωί!
Η L-carnitine κανονικά έχει ένδειξη μόνο σε έλλειψή της λόγω νεφρικής ανεπάρκειας!!!
Βέβαια επειδή δεν παρουσιάζει παρενέργειες και μειώνει κάπως τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα δεν βλάπτει να την χρησιμοποιούμε που και που!
Τελευταία διάβαζα οτι τα ίδια και καλύτερα αποτελέσματα έχει η κατανάλωση τσαγιού απο φύλλα ελιάς!(είναι και τσάμπα)
Απίστευτα αποτελεσματικό!(καμία σχέση με την φραπελιά)(αν και υπάρχουν πολλές μελέτες που τρέχουν αυτή την στιγμή για τις αντικαρκινικές της ιδιότητες)
Πριν όμως βγούν τα αποτελέσματα δεν μπορούμε να πούμε τίποτα!
Εμείς πίνουμε το τσαγάκι μας για την μείωση του σακχάρου μας,για την μείωση της κακής μας χοληστερόλης και για τις αντιοξειδωτικές ουσίες που περιέχει!

Re: Κόλλησα ή απλά ειμαι στο μηδέν; 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7302

• efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
λες να βάλω τη μαμά να μου στείλει κανένα σακί φύλλα ελιάς απ το χωριο???
Προς το παρόν αρνούμαι πεισματικά να ζυγιστώ! Συνεχίζω κανονικά (αν και χθες έφαγα μια χούφτα πασατέμπο)! Την παρασκευή σταματάω, προσωρινά τουλάχιστον, τη θεραπεία με τα χάπια και ανυπομονώ!!!

Re: Κόλλησα ή απλά ειμαι στο μηδέν; 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7306

• Stardust
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Πλάκα κάνεις?Αν είναι και βιολογικής καλλιέργειας είσαι η καλύτερη του χωριού! :-)
Πασατέμπο?Μια χούφτα μόνο!Εγώ εδω τρώω ενα ταψί φυστίκια στην καθισιά μου και δεν παχαίνω και εσυ με μια χούφτα πασατέμπο στεναχωριέσαι?
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.089 δευτερόλεπτα

Syndication