Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Κόλλησα ή απλά ειμαι στο μηδέν;

Re: Κόλλησα ή απλά ειμαι στο μηδέν; 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7334

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αν μπορούσα να κάνω αλλιώς, δεν θα τα ξεκινούσα καθόλου.Αλλά λίγο οι βλακείες του παρελθόντος, λίγο τα "κληρονομικά", δεν είχα άλλη επιλογή. Σταματάω για να δω πως θα ανταποκριθεί ο οργανισμός μου χωρίς τη βοήθειά τους και θα δούμε μετά. Προσεύχομαι!!!! :)
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Κόλλησα ή απλά ειμαι στο μηδέν; 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7343

• Ioanna
  • Το Άβαταρ του/της Ioanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
efaki σου εύχομαι τα καλύτερα για την υγεία σου που είναι πάνω από όλα!!!!!, μην αγχώνεσαι για τα 2-3 κιλά που έχεις παραπάνω γιατί το άγχος επηρεάζει και τα γυναικολογικά μας.
Για παρηγοριά σου λέω ότι κάνω ατκινς από 26-1 και έχω χάσει μόνο 3 κιλά όμως δεν με νοιάζει συνήθισα σε αυτή την διατροφή και πιστεύω πως αργά η γρήγορα θα χαθούν. Άλλοι χάνουν γρήγορα άλλοι πιο αργά.
Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να είσαι γερή και δυνατή!!!

Re: Κόλλησα ή απλά ειμαι στο μηδέν; 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7345

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σ ευχαριστώ πολύ Ιωάννα μου!!!Δεν αγχώνομαι τόσο για τα κιλά, έχω τόση εμπιστοσύνη σ αυτή τη διατροφή που ξέρω ότι με το που σταματήσω τα χάπια θα τα χάσω τσάκα-τσάκα! Απλά όσο να ναι απογοητεύομαι που δεν έχω χάσει γραμμάριο εδώ και 20 μέρες!(τουλάχιστον δεν πήρα)
Πιο πολύ με αγχώνει το αν θα στρώσει επιτέλους ο κύκλος μου, ώστε να μην χρειαστεί να ξαναπάρω χάπια!
Το καλό στην όλη ιστορία είναι ότι η μόνη συμβουλή για το πρόβλημά μου είναι: "τρώγε πολλές πρωτείνες"!!!
Μην ανησυχείς, θα χάσεις όσα κιλά θες με αυτή τη διατροφή, και κυρίως χωρίς να στερείσαι! Και στη φάση της συντήρησης θα δεις ότι η ευελιξία είναι μεγάλη!!!
Αντε, καλή μας τύχη!!!

Κολλημα στα κιλα! 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #7670

• angelosssss
  • Το Άβαταρ του/της angelosssss
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπερα σε ολους σας.

Με λενε Αγγελο, ειμαι 23 χρονων, 179 και 125 κιλα (για την ωρα).

Ειμαι υπερβαρος εδω και χρονια συγκεκριμενα απο τα 12-13 μου, οι παραγοντες πολλοι και διαφοροι κυριως ψυχολογικοι. Για χρονια δεν εδινα σημασια στην σωματικη μου εμφανιση μεχρις οτου πριν απο ενα μηνα εγινε ενα μπαμ(!) και το πηρα αποφαση. Οντας τρελος κρεατοφαγος ξεκινησα την διαιτα atkins στην νεα της μορφη και μεσα σε ενα μηνα απο τα 135 κατεβηκα στα 125 οπου και ειμαι αυτη την ωρα. Αθλουμε 6 μερες την εβδομαδα με βαρακια κυριως ασκησεις καψιματος λιπους και ογκου αλλα και αεροβια μιας και τον τελευταιο χρονο ασχολουμαι με τις πολεμικες τεχνες.

Το προβλημα ειναι οτι τις τελευταιες 46 μερες το σωμα μου εχει κολλησει στα 125 κιλα και παρατηρησα οτι εβαλα και 100 γρ. Γνωριζω οτι ανα φασεις ο οργανισμος κολλαει για να προσαρμοστει στα νεα δεδομενα του σωματος (νεο βαρος κλπ). Θα ηθελα να μου πειτε αποτελεσματικες μεθοδους για να ξεκολησει το ριμαδι το σωμα μου για να συνεχισω να χανω κιλα.

Στοχος μου ειναι να κατεβω στα 90 κιλα ειτε και πιο κατω με μεγιστο τα 85-80 (που μου φαινετε υπερβολικο) μεχρι τον Αυγουστο-Σεπτεμβριο.

Παρενθεση: διαβασα χτες σχεδον ολο σας το φορουμ και εφαρμοσα την τεχνικη με την μονοημερη αυηξηση των υδατανθρακων. Το πρωι εφαγα 2 σεφταλιες (που περισεψαν απο χτες το μεσημερι :P ) το μεσημερι εκανα μια σαλατα με 2,5 ντοματες, 1 κρεμμυδι, 200 γρ τυρι και λιγη μουσταρδα απο πανω (ξερω εχει ζαχαρη...).

Για απογεμα θα τσιμπησω 2 σουβλακια.... απο αυριο παλι στην ρεγουλα (που την γουσταρω παρα πολυ) και θα περιμενω αποτελεσματα σε κανα 2 μερες!.

Με βοηθησε πολυ οτι διαβασα κυριως το ποστ του ανθρωπου που εχασε 47 κιλα σε 7 μηνες και ελπιζω να ειμαι ο επομενος που θα το γραψει αυτο σε 5-6 μηνες!
Σας ευχαριστω ολους προκαταβολικα και καλες γιορτες !

Re: Κόλλησα ή απλά ειμαι στο μηδέν; 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8233

• georgiad
  • Το Άβαταρ του/της georgiad
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γειά σας και απο μένα
Είμαι στη 8η μέρα και έχω χάσει 1 κιλό και αυτό με πολλή δυσκολία αφού έχανα κάτι γραμμάρια τη μιά τα ξανάπαιρνα την άλλη.
Είχα την εντύπωση ότι θα χάσω περισσότερο μιας και πρέπει να κατέβω γύρω στα 35 κιλά. (είμαι 101 τώρα) Οι υδ/κες μου κυμαίνονται απο 15 -20 την ημέρα και έχω πρόβλημα με την τουαλέτα που εδώ και 6 ημέρες έχω πάει 2 φορές χωρίς ικανοποιητικά αποτελέσματα. Θέλω να χάσω περισσότερο τι φταίει και έχω τόση αργή απώλεια βάρους; Οι θερμίδες μου είναι αρκετά χαμηλές γύρω στις 1300 και οι ταινίες λιπόλυσης με δείχνουν στο μεσαίο τμήμα. Έχω αρχίσει να απογοητεύομαι.

Re: Κόλλησα ή απλά ειμαι στο μηδέν; 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8247

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
georgiad μπορει να εχασες κιλα αλλα σε ποντους εχεις χασει σιγουρα.η ατκινς σε κανει να χανεις λιπος που ειναι ελαφρυ αλλα εχει ογκο.μην τα παρατησεις.αλλωστε τα στικς σου δειχνουν οτι καις λιπος.καντο σαν διατροφη και οι σαν διαιτα.και οπως σε καθε διαιταη διατροφη παιζουν και αλλα ρολο.απο οτι καταλαβα δεν εισαι μικρο κοριτσακι αφου εχεις κορη αρκετα μεγαλη ,τα κιλα σε νεαρα ατομα φευγουν γρηγοροτερα.κανε υπομονη
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.119 δευτερόλεπτα

Syndication