Καλησπερα σε ολους σας.
Με λενε Αγγελο, ειμαι 23 χρονων, 179 και 125 κιλα (για την ωρα).
Ειμαι υπερβαρος εδω και χρονια συγκεκριμενα απο τα 12-13 μου, οι παραγοντες πολλοι και διαφοροι κυριως ψυχολογικοι. Για χρονια δεν εδινα σημασια στην σωματικη μου εμφανιση μεχρις οτου πριν απο ενα μηνα εγινε ενα μπαμ(!) και το πηρα αποφαση. Οντας τρελος κρεατοφαγος ξεκινησα την διαιτα atkins στην νεα της μορφη και μεσα σε ενα μηνα απο τα 135 κατεβηκα στα 125 οπου και ειμαι αυτη την ωρα. Αθλουμε 6 μερες την εβδομαδα με βαρακια κυριως ασκησεις καψιματος λιπους και ογκου αλλα και αεροβια μιας και τον τελευταιο χρονο ασχολουμαι με τις πολεμικες τεχνες.
Το προβλημα ειναι οτι τις τελευταιες 46 μερες το σωμα μου εχει κολλησει στα 125 κιλα και παρατηρησα οτι εβαλα και 100 γρ. Γνωριζω οτι ανα φασεις ο οργανισμος κολλαει για να προσαρμοστει στα νεα δεδομενα του σωματος (νεο βαρος κλπ). Θα ηθελα να μου πειτε αποτελεσματικες μεθοδους για να ξεκολησει το ριμαδι το σωμα μου για να συνεχισω να χανω κιλα.
Στοχος μου ειναι να κατεβω στα 90 κιλα ειτε και πιο κατω με μεγιστο τα 85-80 (που μου φαινετε υπερβολικο) μεχρι τον Αυγουστο-Σεπτεμβριο.
Παρενθεση: διαβασα χτες σχεδον ολο σας το φορουμ και εφαρμοσα την τεχνικη με την μονοημερη αυηξηση των υδατανθρακων. Το πρωι εφαγα 2 σεφταλιες (που περισεψαν απο χτες το μεσημερι

) το μεσημερι εκανα μια σαλατα με 2,5 ντοματες, 1 κρεμμυδι, 200 γρ τυρι και λιγη μουσταρδα απο πανω (ξερω εχει ζαχαρη...).
Για απογεμα θα τσιμπησω 2 σουβλακια.... απο αυριο παλι στην ρεγουλα (που την γουσταρω παρα πολυ) και θα περιμενω αποτελεσματα σε κανα 2 μερες!.
Με βοηθησε πολυ οτι διαβασα κυριως το ποστ του ανθρωπου που εχασε 47 κιλα σε 7 μηνες και ελπιζω να ειμαι ο επομενος που θα το γραψει αυτο σε 5-6 μηνες!
Σας ευχαριστω ολους προκαταβολικα και καλες γιορτες !