Λιάνα ηρέμησε! Τα κιλά που έχασες είναι πολλά έτσι κι αλλιώς. Μην περιμένεις κάθε μέρα να χάνεις. Γι αυτό και οι πιο experts στην ατκινς συμβουλεύουν να ζυγιζόμαστε 1 φορά τη βδομάδα. Κι εγώ από την Τετάρτη δεν έχω χάσει τίποτα παρόλο που την τηρώ ευλαβικά. Όμως σκέφτομαι ότι 4 κιλά σε δύο βδομάδες είναι πέρα από τις προσδοκίες μου. Κόλλημα θεωρείται αν είσαι στα ίδια για 3 βδομάδες περίπου.
Αυτά που τρως μου φαίνονται ΟΚ. Βέβαια για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα κόβεις γλυκάκια, ζελέδες κλπ. Επίσης έχω διαπιστώσει από τον εαυτό μου ότι όταν δε φάω αργά το βράδι έχω απώλεια. Έτσι τις περισσότερες μέρες σταματάω τις μάσες κατά τις 7-8μμ. Υπάρχουν βέβαια οι εξαιρέσεις πχ όταν βγαίνω έξω! Και τα σαλάμια λένε ότι δεν είναι ό,τι καλύτερο. Όμως κι εγώ τρώω (ειδικά αέρος πικάντικο) και δεν έχω διαπιστώσει κάτι άσχημο,
Συνέχισε και δώσε χρόνο στον εαυτό σου να προσαρμοστεί. ΔΕ θα χάσεις. Με καμιά άλλη δίαιτα δεν αποζημιώνεσαι τόσο άμεσα. Πριν 2 βδομάδες που ξεκίνησα ήμουν μέσα στην κατάθλιψη κι έλεγα "Τα Χριστούγεννα θα είμαι ένα χάλι. Πώς θα κυκλοφορήσω;" Και τώρα αισθάνομαι super, έχω ανέβει και χτες ψώνισα και κάτι ψιλά. Συγκρατήθηκα και δεν πήρα άλλα. Περιμένω ν' αδυνατίσω κι άλλο! Κουράγιο λοιπόν Λιάνα. Μην απογοητεύεσαι και μην τα παρατάς! Αααα και να πίνεις πολύ, πολύ νερό...μέχρι σκασμού. Αυτό κι αν δε βοηθάει!