Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: κόλλησα...... τι λάθος έκανα?

Απ: κόλλησα...... τι λάθος έκανα? 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15585

• sokolatenia
  • Το Άβαταρ του/της sokolatenia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Τίποτα δεν έκανες λάθος.Καλά είναι λίγο 4 κιλά σε 6 μέρες? Απλά έχασες υγρά και τώρα ξεκινάει η καύση του λίπους. Ακολούθα σωστά το πρόγραμμα και σε λίγο καιρό θα μεταμόρφωθεις! Υπομονή
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: κόλλησα...... τι λάθος έκανα? 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15587

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
μακάρι sokolatenia αλλά δεν ξέρω ανησυχώ....... σήμερα δεν κρατήθηκα (ειχα πει να ζυγιστώ την Δευτέρα) και με έδειξε άλλα 600 γραμμάρια πάνω δηλαδή ένα όλοκληρο κιλό επάνω.
Βρε κορίτσια συγνώμη που σας ενοχλώ να σας πω τι έφαγα εχθές και προχθές να μου πείτε αν έκανα κάτι λάθος?

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
πρωινό: Λίγη πιπεριά τεμαχισμένη σε κυβάκια
τσάι με ένα δισκίο sweet n balance

δεκατιανό : 2 φτερούγες κοτόπουλο

Μεσημέρι: 1 σκανδιναβική φρυγανιά με 1 φέτα τυρί και 1 φετα σαλάμι αέρος
1/2 μπριζόλα χοιρινή και 1/2 κούπα μαρούλι

Απογευμα: Πράσινο τσάι με ένα δισκίο sweet n balance

Βράδυ: Σαλάτα λάχανο
2 καλαμάκια κοτόπουλο
2 καλαμάκια χοιρινό

ΣΑΒΒΑΤΟ

ΠΡΩΙΝΟ: Δεν πρόλαβα να φάω γιατί εφυγα βιστικά να παω στο σουπερ μαρκετ

Δεκατιανό : 3 φέτες σαλάμι αέρος
2 φέτες έμμενταλ

Μεσημέρι : 3-4 κομματάκια λουκάνικο
σαλάτα λάχανο
2-3 πιρουνιές σολομό

Απογευμα Τσαι χωρις ζάχαρη

Βράδυ 2 καλαμάκια κοτόπουλο
Λίγο ζελέ light

Πείτε μου βρε κορίτσια αν κάνω κάτι λάθος ή απλά έπαθε σοκ ο οργανισμός μου και κόλλησε και οτι κάποια στιγμη θα ξεκολλήσει.
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: κόλλησα...... τι λάθος έκανα? 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15588

• galadriel
  • Το Άβαταρ του/της galadriel
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Λιάνα ηρέμησε! Τα κιλά που έχασες είναι πολλά έτσι κι αλλιώς. Μην περιμένεις κάθε μέρα να χάνεις. Γι αυτό και οι πιο experts στην ατκινς συμβουλεύουν να ζυγιζόμαστε 1 φορά τη βδομάδα. Κι εγώ από την Τετάρτη δεν έχω χάσει τίποτα παρόλο που την τηρώ ευλαβικά. Όμως σκέφτομαι ότι 4 κιλά σε δύο βδομάδες είναι πέρα από τις προσδοκίες μου. Κόλλημα θεωρείται αν είσαι στα ίδια για 3 βδομάδες περίπου.
Αυτά που τρως μου φαίνονται ΟΚ. Βέβαια για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα κόβεις γλυκάκια, ζελέδες κλπ. Επίσης έχω διαπιστώσει από τον εαυτό μου ότι όταν δε φάω αργά το βράδι έχω απώλεια. Έτσι τις περισσότερες μέρες σταματάω τις μάσες κατά τις 7-8μμ. Υπάρχουν βέβαια οι εξαιρέσεις πχ όταν βγαίνω έξω! Και τα σαλάμια λένε ότι δεν είναι ό,τι καλύτερο. Όμως κι εγώ τρώω (ειδικά αέρος πικάντικο) και δεν έχω διαπιστώσει κάτι άσχημο,
Συνέχισε και δώσε χρόνο στον εαυτό σου να προσαρμοστεί. ΔΕ θα χάσεις. Με καμιά άλλη δίαιτα δεν αποζημιώνεσαι τόσο άμεσα. Πριν 2 βδομάδες που ξεκίνησα ήμουν μέσα στην κατάθλιψη κι έλεγα "Τα Χριστούγεννα θα είμαι ένα χάλι. Πώς θα κυκλοφορήσω;" Και τώρα αισθάνομαι super, έχω ανέβει και χτες ψώνισα και κάτι ψιλά. Συγκρατήθηκα και δεν πήρα άλλα. Περιμένω ν' αδυνατίσω κι άλλο! Κουράγιο λοιπόν Λιάνα. Μην απογοητεύεσαι και μην τα παρατάς! Αααα και να πίνεις πολύ, πολύ νερό...μέχρι σκασμού. Αυτό κι αν δε βοηθάει!

Απ: κόλλησα...... τι λάθος έκανα? 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15590

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
κατ'αρχήν σε ευχαριστώ για την απαντηση σου, να είσαι καλά. Δεν τρωω γλυκάκια καθόλου, μόνο εχθές έφαγα 2 κουταλίτσες ζελε light, ούτε σοκολάτες τρώω, ούτε τις μπάρες Ατκινς έχω δοκιμάσει ποτέ. Αυτο που με απασχολεί είναι εντάξει να μην έχω χάσει μέσα σε αυτές τις 2 ημέρες αλλά να πάρω και 1 κιλό??? Το σκέφτομαι και θυμώνω με τον εαυτό μου. Ισως φταίει το σαλάμι αέρος που πήρα και ήταν πολύ αλμυρό όπως και το λουκάνινο και τελικά αντι να τα φαω εγώ με φάγανε αυτά.
8.00 που τρως για βράδυ μετά δεν πεινάς? Να το κάνω να το δοκιμάσω αλλά φοβάμαι μετά μήπως πεινάσω πάλι και ξαναφάω κάτι.
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: κόλλησα...... τι λάθος έκανα? 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15591

• galadriel
  • Το Άβαταρ του/της galadriel
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Eίναι συνήθεια το βραδινό. Και αν καμια φορά πεινάσω δεν τρώω. Έτσι κι αλλιώς πίνω τόσο πολύ νερό -ιδίως όταν είμαι σπίτι- που είμαι διαρκώς φουσκωμένη. Τώρα τα σαλάμια λουκάνικα καλά είναι να μην τα τρώγαμε (αν κι εγώ δεν μπορώ, έχω βρει την εύκολη λύση). Όμως 2-3 κοματάκια και 2-3 φετούλες δε νομίζω ότι κάνουν τη ζημιά. Μπορεί να έχεις καμια ψιλοκατακράτηση. Δοκίμασε το πολύ νερό. Φάρμακο!!!

Απ: κόλλησα...... τι λάθος έκανα? 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15594

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Αν αυτο ειναι κολλημα τι να ελεγα και γω που ημουν 3 βδομαδες στα 75?Εισαι στην πολυ αρχη ακομα για να μιλας για κολλημα.Αρχικα θα ελεγα να ελαχιστοποιησεις τα αλλαντικα.Να μειωσεις λιγο τις θερμιδες.Και να τρως το αργοτερο 8 και κατι ελαφρυ.Αυτο που λενε για το βραδινο φαγητο ισχυει,οποτε εφαγα αργα την αλλη μερα ημουν πανω,οποτε εφαγα νωρις και ελαφρια την αλλη μεραα ημουν κατω.
Και γω σημερα ειμαι 400 γρ. πανω αλλα μου ηρθε περιοδος χτες και επισης ηπια κοκκινο κρασι 12-1 το βραδυ +μερικα αμυγδαλα την ιδια ωρα.Αρα καταλαβαινω τι φταιει και δε τρελλαινομαι.
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν από christinaki1989.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.318 δευτερόλεπτα

Syndication