Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: κόλλησα...... τι λάθος έκανα?

Απ: κόλλησα...... τι λάθος έκανα? 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15605

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Συμφωνω και με ktp και venia.Και μενα μου δειχνεις οτι δεν εισαι ακομα ετοιμη για διαιτα γενικα,οχι μονο για την ατκινς.Και καλα θα ηταν να ειχες λιγα κιλα αλλα απ'οτι βλεπω στο συνολο ειναι 40,αρα πρεπει να δρασεις αμεσα για το καλο της υγειας σου πρωτα απ'ολα.
εδω τα οφελη της ατκινς...
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν από christinaki1989.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: κόλλησα...... τι λάθος έκανα? 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15606

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Αν θέλεις να χάσεις κιλά, πρέπει να κάνεις θυσίες. Δεν υπάρχει δίαιτα, που να είναι απολαυστική! Απολαυστικός, είναι ο τρόπος που σε κάνει να βάλεις κιλά! Η Άτκινς, είναι ίσως η μόνη διατροφή, που είναι πολύ λίγο επώδυνη, σε σχέση με άλλες. Θα συμφωνήσω απόλυτα με τις προλαλήσασες.
Μάλλον δεν είσαι έτοιμη για Άτκινς, και μεταξύ μας, μάλλον δεν είσαι έτοιμη για θυσίες, δλδ δίαιτα!
love your self

Απ: κόλλησα...... τι λάθος έκανα? 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15607

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
κορίτσια κατ'αρχήν σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας αλλά νομίζω οτι δεν έχετε καταλάβει τι εννοώ και με έχετε αδικήσει. Δεν ψάχνω τρόπους να σταματήσω την δίαιτα ψάχνω γνώμες να ξέρω οτι την κάνω σωστα το θέμα μου δεν είναι οτι κόλλησα στα -4 το θέμα μου είναι οτι πηρα 1 κιλό και αυτο που με φοβίζει είναι οτι λαμβάνω περίσσοτερους κρυφούς υδατάνθρακες απο το φυσιολογικό, ίσως τρωω σαλάτα παραπάνω , ισως με κολλάει το αλλάτι και μου κάνει κατάκρατηση.
Οσο για τις πατάτες ποτέ μου δεν έφαγα απο την ημέρα που ξεκίνησα πατατα απλά απάντησα σε ενα ποστ σε μια κοπέλα που εκανε μια παρασπονδία να συνεχίσει και να μην σταματησει την δίαιτα και της έγραψα οτι αν εγώ στο μέλλον φάω μια δυο πατάτες δεν θα σταματήσω την δίαιτα θα την συνεχιζα κανονικά.
Κρίμα που καταλάβατε απο τα γραφόμενα μου οτι δεν είμαι έτοιμη για δίαιτα γιατί δυστυχώς δεν ισχύει κάτι τέτοιο........ κρίμα που σε αυτο το ταξίδι ίσως τελικά πρέπει να συνεχίσω μόνη μου την ανάβαση.

Εύχομαι σε όλες σας καλή επιτυχία. Φιλάκια.
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: κόλλησα...... τι λάθος έκανα? 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15608

• galadriel
  • Το Άβαταρ του/της galadriel
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Eλα βρε Λιάνα που το πήρες τόσο προσωπικά! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίσεις μόνη από τη στιγμή που "είσαι εδώ για να τα καταφέρεις". Και δεν καταλαβαίνω προς τι η τόση ανησυχία. Κι εγώ ενώ έχασα θεαματικά 4 κιλά σε 10 μέρες είμαι κολλημένη και μάλιστα 500γρ πάνω-κάτω με πάει η ζυγαριά κάθε μέρα. Κάνω όμως τη διατροφή γιατί πανω απ' όλα την πιστεύω. Όσο και να έκοβα το φαϊ, όσο και να λιμοκτονούσα με τίποτα δε θα έχανα τόσο γρήγορα.

Κι εσύ Λιάνα χαλάρωσε. Σίγουρα τα κιλά τα πήρες μέσα σε πολύ καιρό. Πως περιμένεις να τα χάσεις άμεσα; Θέλει υπομονή. Και θέληση. Πρέπει επίσης να σου γίνει το "κλικ" για να ξέρεις ότι η αποφασή σου δεν έχει πισωγυρίσματα. Ή μένεις λοιπόν και αποζημιώνεσαι ή αποδέχεσαι τον εαυτό σου όπως είσαι. Και για να μην παρεξηγηθώ μιλάω γενικά και αυτά ισχύουν και για μένα και για όποιον είναι σε παρόμοια θέση. Είναι ή το ένα ή το άλλο. Ή απολαμβάνουμε τους υδατάνθρακες ή το σώμα μας.Κουράγιο. Και σε μένα λείπουν τα γλυκάκια και οι πατατούλες. Πιο πολύ μου λείπει όμως το σώμα που είχα.

Πάντα φιλικά angel

Απ: κόλλησα...... τι λάθος έκανα? 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15609

• ktp
  • Το Άβαταρ του/της ktp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
Liana αφου το εχεις σκοπο να συνεχισεις τοτε keep going!!!! Προφανως παρεξηγησα τα λεγομενα σου και συγνωμη αν σε πληγωσα. Εχε υπόψη σου πως εγω όταν ξεκινησα, εχασα τον 1ο μηνα 8 ολοκληρα κιλα και πετουσα απο τη χαρα μου, που να φανταζομουν την συνεχεια... Τον επόμενο εναμιση μηνα δεν εχασα ΤΙΠΟΤΑ!!! Μονο ανεβοκατεβαινα 1-2 κιλα, μπορει και 3 καμια φορα. Τα εβαζα, τα εχανα αλλά η ζυγαρια δεν επεφτε κατω απο τα αρχικα 8 κιλα. Και δεν εκανα καμια παρασπονδια, ημουν παντα κατω απο 20 υδατανθρακες απλα ισως να μην εκανα σωστη κατανομηυδατανθρακων, τι εννοω: μπορεί να εφτανε το απογευμα και όλη μερα να ειχα φαει μονο 3 η 4 υδατανθρακες, ε τοτε ενιωθα καλα με τον εαυτο μου και χτυπουσα μια σοκολατα ολοκληρη. Ουσιαστικα παλι κατω απο 20 υδατανθρακες ημουν αλλά η διατροφη μου δεν ηταν σωστη. Τι θελω να πω? Πως έκανα υπομονη (μιας και εχω ορμονικο προβλημα και δεν χανω και ευκολα) και τωρα 5μιση μηνες μετα είμαι 17 κιλα κατω. Και ακομα θελω άλλα 23, αρα εχω δρομο. Να κανεις υπομονη και να μην απογοητευεσαι. Το σιγουρο ειναι οτι θα χασεις. Αν συνεχιζεις τη διατροφη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μην χασεις. Οποτε αγνοησε οτι σου ειπα στο προηγούμενο post και συνεχισε πιο δυνατη απο πριν!!!!
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν από ktp.

Απ: κόλλησα...... τι λάθος έκανα? 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15620

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Liana μου, κακώς παρεξηγήθηκες!
Εδώ, όσο και αν σου φαίνεται περίεργο, λειτουργούμε πραγματικά σαν οικογένεια. Ο ένας, θα την "πει" στον άλλο, για να του επισημάνει τα λάθη του. Όπως ακριβώς, θα σου πει η μάνα σου, η αδερφή σου, ο πατέρας σου, για κάτι που δεν είναι σωστό. Μέσα από τις παρατηρήσεις, γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι. Μέσα από τις παρατηρήσεις εδώ μέσα, κάνουμε καλύτερα κορμιά! Αν ήξερες, πόσες φορές την "άκουσα" , όταν πρωτομπήκα στο φόρουμ!!!! Αποτέλεσμα; Πείσμωσα, τα κατάφερα, και τώρα -αφού η Μαρίνα μου εμπιστεύτηκε το moderating- να είμαι σε θέση να δίνω συμβουλές.
Any way ελπίζω να σε πείσμωσε όλο αυτό, και να μας βάλεις τα "γυαλιά"!
love your self
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.152 δευτερόλεπτα

Syndication