Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: κόλλησα...... τι λάθος έκανα?

Απ: κόλλησα...... τι λάθος έκανα? 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15594

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Αν αυτο ειναι κολλημα τι να ελεγα και γω που ημουν 3 βδομαδες στα 75?Εισαι στην πολυ αρχη ακομα για να μιλας για κολλημα.Αρχικα θα ελεγα να ελαχιστοποιησεις τα αλλαντικα.Να μειωσεις λιγο τις θερμιδες.Και να τρως το αργοτερο 8 και κατι ελαφρυ.Αυτο που λενε για το βραδινο φαγητο ισχυει,οποτε εφαγα αργα την αλλη μερα ημουν πανω,οποτε εφαγα νωρις και ελαφρια την αλλη μεραα ημουν κατω.
Και γω σημερα ειμαι 400 γρ. πανω αλλα μου ηρθε περιοδος χτες και επισης ηπια κοκκινο κρασι 12-1 το βραδυ +μερικα αμυγδαλα την ιδια ωρα.Αρα καταλαβαινω τι φταιει και δε τρελλαινομαι.
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν από christinaki1989.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: κόλλησα...... τι λάθος έκανα? 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15599

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
Yπάρχει περίπτωση να μην χάσω άλλα κιλά ακόμα και αν την κάνω για άλλες 2 εβδομάδες? Πότε πρέπει να την σταματήσουμε αν σε έναν μηνα δεν έχουμε χάσει τίποτα?
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: κόλλησα...... τι λάθος έκανα? 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15600

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Aν κανεις αυτα που σου ειπα δε προκειται να μη χασεις.Εισαι ακομα στην αρχη εχεις καιρο για το κολλημα.Τι εννοεις να σταματησουμε?Τη διαιτα?

Απ: κόλλησα...... τι λάθος έκανα? 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15601

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
ναι εννοώ αν υπάρχει κάποιο χρονικό όριο που αν δεν χάσεις ουτε ένα κιλό αναγκαζεσαι να την σταματήσεις.
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: κόλλησα...... τι λάθος έκανα? 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15603

• ktp
  • Το Άβαταρ του/της ktp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
Liana αυτη η διατροφη ειναι τροπος ζωης και οχι μια διαιτα. Αν χάσεις τα κιλα που θες και μετα την "σταματησεις" θα τα ξαναπαρεις πισω γιατι θα εχεις επιστρεψει σε διατροφη πλούσια σε υδατανθρακες. Όλοι (η τουλαχιστον η πλειοψηφια εδω μεσα), εχει επιλεξει την Ατκινς σαν τροπο ζωης, δηλαδη περνώντας απο ολες τις φασεις σταδιακα και μενοντας εκει που βλέπεις οτι σε παιρνει. Νομιζω πως πρέπει να ξανασκεφτείς το θεμα Ατκινς πιο καλα, εισαι διατεθειμενη να το κανεις αυτο για πάντα? Και να ανεχεσαι τα κολληματα και για 3 βδομαδες, και για 5 καμια φορα??? Αν όχι , δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα μάλλον η Ατκινς δεν ειναι για σενα δυστυχως...

Απ: κόλλησα...... τι λάθος έκανα? 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15604

• Venia
  • Το Άβαταρ του/της Venia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια,

Liana μην πανικοβάλλεσαι δεν θα χάνεις κάθε μέρα……κατά τα άλλα θα σου πω εγώ τι κάνω για να μην αναρωτιέμαι μετά αν έφαγα πολύ ή λίγο κτλ.

1)Τα γράφω όλα σε βάρος και μετά υπολογίζω και θερμίδες. Προσπαθώ να μην ξεφεύγω.
2) Ακολουθώ τώρα για αρχή μια ποιο ρουτηνιάρικη διατροφή : κοινώς τρώω σχεδόν κάθε μέρα τα ίδια περίπου. Το κάνω αυτό για να δω πως αντιδρά ο οργανισμός μου στις διάφορες τροφές και όταν εντάξω καινούργιο τρόφιμο το τσεκάρω για 1-2 μέρες για να δω πως το μεταβολίζω.
3) έχω παρατηρήσει όταν το γεύμα μου δεν είναι το αργότερο στης 19:00 την επόμενη μέρα είναι στα ίδια με την προηγούμενη.
4) ΝΕΡΟ πολύ νερό

Θεωρώ ότι για την κατακράτηση που έχεις ο ένοχος είναι το αλάτι……… εκτός αν περιμένεις να αδιαθετήσεις που και εκεί θα δεις κολλήματα.

Liana συμφωνώ με την kpt μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείς.

Στην συγκεκριμένη διατροφή θα πρέπει πρώτα να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε. Δεν υπάρχει περίπτωση να χάνεις κάθε μέρα αλλά σου υπογράφω και ότι θέλεις ότι με καμιά δίαιτα διατροφή ότι θέλεις πες το δεν πρόκειται να χάσεις περισσότερα κιλά από ότι με αυτήν που τώρα ακολουθείς.

Συγνώμη που θα σου το πω αλλά εγώ από τα γραφόμενα σου (όλα τα κείμενα που έχεις ποστάρει) θεωρώ ότι δεν είσαι έτοιμη ακόμα να χάσεις κιλά….. και γιατί στο λέω αυτό γιατί ψάχνεις δικαιολογία για να απογοητευτείς και να φας…..

Μια με τα post του τύπου η διατροφή αυτή είναι επικίνδυνη μια με σιγά τι θα γίνει να φάω πατάτες μια που θεωρείς ότι θα πάρεις τα κιλά που έχασες πίσω και τα χρονικά όρια που βάζεις συγνώμη ξανά αλλά ψυχολογικά δεν είσαι έτοιμη.

Κρίμα γιατί ο στόχος σου ήταν και για καλό σκοπό. Σε βλέπω να χάνεις το δάσος σιγά σιγά……
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν από Venia.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.190 δευτερόλεπτα

Syndication