Bρε Andriko άσε μας να έχουμε και καμια δικαιολογία για τη ασυνέπειά μας και την....κοιλιοδουλεία μας

Μή μας ...ξεσκεπάζεις έτσι!
Πέρα απο αστεία κι εγώ πιστεύω οτι μάλλον η συντριπτική πλειοψηφία δεν χάνει βάρος λόγω ασυνέπειας .Εγώ προσωπικά τωρα,έχω εντοπίσει ότι, πιθανότατα, σαμποτάρω τον εαυτό μου,επειδή ενδόμυχα πιστεύω ότι η διατροφή μου ήταν υπεύθυνη για τη απώλεια των μαλλιών μου, πέρισυ το καλοκαίρι,ενώ δεν έχω καμιά ένδειξη που να ενισχύει την υπόθεσή μου αυτή.Υποσυνείδητα μάλλον το πιστεύω και έτσι αποφεύγω να κάνω κάτι για τα κιλά μου,βρίσκοντας ....εξαιρετικά ωραίες δικαιολογίες,ενώ δεν είναι του στύλ μου.Ανέκαθεν αναλάμβανα τις ευθύνες μου και είμαι απο τα λίγα άτομα που απορούν πώς δεν είναι τρίφυλλες ντουλάπες(ακόμα δίφυλλη είμαι)ενώ τρώνε τόσο.Δεν έχω απορήσει ποτέμου,γιατί παχαίνω.Γνωρίζω άριστα τους....λόγους!!

Έρχομαι τώρα να σας ρωτήσω:Έχει τελικά λογικό έρισμα η φοβία μου,ή ανακάλυψα καινούριους και προτώτυπους λόγους για να μήν κόψω το φαϊ;
Μήν γελάτε παρακαλώ,γιατί το ζήτημα είναι σοβαρό.Σε 6 μήνες διατροφής είχα χάσει 12 κιλά και μετά ....άρχισα να χάνω ...μαλλιά!!!Πολλά όμως!Τρόμαξα!!Πήγα στο δερματολόγο,έκανα εξετάσεις....τίποτα.Δώστου μαντζούνια,λοσιόν,χαπάκια,βιοτίνες,κυστίνες,ψευδάργυρους κτλ.Φυσικά σταμάτησα και τη διατροφή.Μετά απο 6 περίπου μήνες απελπισίας και με ορατό τον κίνδυνο να πρωταγωνιστήσω σε νέα ταινία του...κότζακ(πού τον θυμήθηκα!

)άρχισα να ποκαθίσταμαι και σε λίγο καιρό είχα ξανά την ίδια συνηθισμένη μέτρια πυκνότητα στα μαλλιά μου.Η περιπέτεια αυτή μου άφησε ευτυχώς μόνο ψυχολογικά.... τραύματα

Πάντως μέχρι σήμερα ...φοβούμαι!!!