Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ...!

Απ: ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ...! 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #15705

• jakarta
  • Το Άβαταρ του/της jakarta
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλησπερα κ καλη χρονια ευχομαι.ειμαι καινουρια στην συζητηση στο forum μπαινω αρκετο καιρο...εχω να χασω καμμια 20 σαρια δυστυχως...μακρυς ο δρομος προς την επιτυχια.τεσπα..χαρηκα κ ευχαριστω..θ σκοπευω να προμηθευτω το βιβλιο συντομα
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ...! 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #15706

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
jakarta δεν ειναι καθολου δυσκολο να χασεις τα κιλακια σου...μη το βλεπεις ως βουνο...σιγα σιγα θα συνηθισεις και δε θα σου φαινεται πλεον οτι κανεις διαιτα.Και γω αν φτασω τα 58 θα εχω χασει συνολο 26 κιλα.Αυριο κλεινω 4 μηνες στην ατκινς με σχεδον -16 κιλα...η χαρα και η αυτοπεποιθηση στα υψη :P !!!!

Απ: ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ...! 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #15708

• jakarta
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
η αληθεια ειναι πως η απωλεια μου φαινεται βουνο αλλα θα την ξεκινησω τη Δευτερα γιατι τα κιλα μου εχουν δημιουργησει μεγαλο προβλημα....στην φαση ενεργοποιησης τρωμε κατα κυριο λογο αυγα κρεατα ψαρια καθως κ λιγη σαλατα...οπως εχω καταλαβει...επισης τρωμε κ κιτρινα τυρια..αυτα τα ρωταω γιατι δεν εχω ακομη αγορασει το βιβλιο κ οτι εχω μαθει για τη συγκεκριμενη διατροφη το εχω μαθει απο εδω μεσα....στην φαση ενεργοποιησης επιτρεπεται η coca cola light?

Απ: ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ...! 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #15709

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Ναι αυτα τρωμε.Επιτρεπεται η κοκα κολα αλλα συνηθως μας κολλαει.Μη πινεις καθε μερα.

Απ: ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ...! 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #15714

• sokolatenia
  • Το Άβαταρ του/της sokolatenia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Καλή χρονιά να έχουμε ολοι μας και να μείνουμε σταθεροί και πιστοί στον στόχο μας !!! Μέχρι το καλοκαίρι έχουνε 5 γεμάτους μήνες που σημαίνει πως κάλλιστα μπορει κάποιος να χάσει 20 κιλά μέχρι τότε ! Αρα jakarta μπορείς μέχρι τότε να τα καταφέρεις πολύ άνετα. Θα συνηθίσεις σιγα σιγα την καινούργια διατροφη και δεν θα την βαριέσαι. Πίστεψε με έχεις πολλές επιλογές.
Εγώ ξέφυγα λίγο χθές και σήμερα είμαι 600 γρ πάνω ! Σήμερα καινούργια αρχή δυναμικά ! Ξανά φάση ενεργοποιήσης !!!

Απ: ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ...! 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #15717

• jakarta
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλο μεσημερι κ καλη χρονια κ απο μενα.Σας παρακολουθω αρκετο καιρο χωρις να συμμετεχω στις συζητησεις,τωρα ομως εφτασε το πληρωμα του χρονου κ ετσι αποφασισα να συστηθω κ εγω...τα κιλα λοιπον sokolatenia δεν ειναι λιγα δεν ειναι κ πολλα,παρολα αυτα εμενα μου φαινονται βουνο.Λεω να ξεκινησω τη διατροφη την αλλη Δευτερα 9/01 αν κ κανονικα επρεπε απο σημερα.τελως παντων,εχω το θεμα μου με τα γλυκα γιατι αυτα με παχαινουν οποτε πρεπει να τα κοψω μαχαιρι.εσυ που την κανεις καιρο με συμβουλευεις το πρωτο διαστημα να μεινω αυστηρα στη λογικη πρωτεινης-σαλατα, ετσι ωστε να χασω περισσοτερο?δεν εχω το βιβλιο ακομη κ εστι δεν ξερω τι ακριβως επιτρεπεται στην Α φαση της διαιτας.Διαβαζω ομως ολα οσα γραφονται στο φορουμ.Καλη χρονια κ παλι.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.104 δευτερόλεπτα

Syndication