Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Κι αν αποτύχει κάποιος;

Re: Κι αν αποτύχει κάποιος; 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10058

• namaste
  • Το Άβαταρ του/της namaste
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Το είπα, η γκαντέμω, να πεις ότι δεν το είπα;;;;
Πάλι ανέβηκε ο κωλ...δείκτης +400, αναίτια!!! :o ;)
Αλλά όπως λέει και η Marina...επιμένω, επιμένω, επιμένω!
Ένα σας λέω: αν με αυτή τη δίατροφή δω αποτελέσματα, δε θα υπάρξει κανείς στον οποίο δε θά ταιριάζει...ακόμη και μια παχύσαρκη φ'ιλη μου που πρόσφατα έκανε δέυτερο χειρουργείο στομάχου (καθώς το πρώτο τζίφος) περιμένει πώςκαι πώς να της πω αποτελέσματα (καθώς και μ'αυτό το χειρουργείο δε χάνει σχεδόν καθόλου)...υπάρχουν κι αυτά, δυστυχώς!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Κι αν αποτύχει κάποιος; 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10060

• katrina
  • Το Άβαταρ του/της katrina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μην ζυγίζεσαι κάθε μέρα, είναι απόλυτα φυσιολογικό το βάρος μας να μεταβάλεται κατα την διάρκεια της εβδομάδας. Να ζυγίζεσαι μόνο μια φορά την εβδομάδα. Επιμονή και υπομονή:)

Re: Κι αν αποτύχει κάποιος; 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10085

• namaste
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλημέρα...θριαμβευτικά δίνω εγώ την απάντηση στο ερώτημά μου: Ναι, μπορεί κάποιος να αποτύχει και με αυτή τη διατροφή, δυστυχώς!!!Είμαι στην ένατη εβδομάδα και διατηρώ την απώλεια της πρώτης!-1,5 σχεδόν. ακολουθώ τη διατροφή με τα λεγόμενά της, εχτές πήρα και τις ιατρικές μου απαντήσεις (θυρεοειδούς και γλυκόζης) μήπως ευθύνεται κάτι από αυτά...αλλά τζίφος! Αν εξαιρέσει κανείς τη χρυσή παρένεθεση μιας και μοναδικής ημέρας που έδειξε μείον σχεδόν ένα κιλό(το οποίο επανήρθε θριαμβευτικά τις επόμενες δυο μέρες), παραμένω σταθερή...ειλικρινά, δεν ξέρω τι να κάνω αν και μου εδραιώνεται σιγά-σιγά η αντίληψη, ότι σε καμμένους μεταβοολισμούς σαν το δικό μου, δύσκολα κουνάει ο δείκτης! και μη με ρωτήσετε γιατί δεν εγκαταλείπω και αυτή τη διατροφή..η απάντηση είναι γιατί με βολεύει (και μέσα μού βαθειά διατηρώ και την ελπίδα ότι ίσως ξυπνήω το σε λήθαργο τέρας, το μεταβολισμό μου..)Ξέρετε, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...

Re: Κι αν αποτύχει κάποιος; 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10086

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Namaste, αφού σε βολεύει η διατροφή σαν τρόπος ζωής να συνεχίσεις... Δεν το συζητω!!! Όσο για τον μεταβολισμό έχεις δίκιο. Ο οργανισμός θυμάται τις βλακείες του παρελθόντος και παίρνει τα μέτρα του. Αλλά υπάρχει ένας σίγουρος τρόπος να τον ξυπνήσεις: κουνήσου!!!!! Ξεκίνα με κάτι μικρό. Περπάτα λίγο, πάρε κανένα dvd από περιοδικό και κάνε καμιά άσκηση.
Και να θυμάσαι: το να λιμοκτονήσεις δεν είναι λύση. Αντίθετα... είναι ο καλύτερος τρόπος για να πέσει ο μεταβολισμός σε λήθαργο. Μοίρασε τα γεύματά σο μέσα στην ημέρα και άρχισε λίγο γυμναστική αλλά με συνέπεια. Λίγο κάθε μέρα. Και σύντομα θα σαι κι εσύ στις ιστορίες επιτυχίας!!!!!
Χαλάρωσε κι απόλαυσέ το!!!

Re: Κι αν αποτύχει κάποιος; 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10088

• namaste
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Δεν παίζει...η Έφη έχει κρυμμένη κάμερα στο σπίτι μου και με παρακολουθεί...όντως, τις τελευταίες δυο εβδομάδες έχω κόψει τα ενδιάμεσα γεύματα( oops ps με δισταγμό θα πω, έχω κόψει τις περισσότερες μέρες και το πρωινό..δεν πεινάω...γιάυτό!) και όλο αναβάλλω αυτό το κερβσ (είναι γυμναστική για μεγαλοκοπέλες σαν εμένα)...θα τα εντάξω λίαν συντόμως στη διατροφή μου!
ευχαριστώ, έφη...

Re: Κι αν αποτύχει κάποιος; 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10092

• kitty
  • Το Άβαταρ του/της kitty
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
λοιπον namaste σε συμβουλευω να αγορασεις αμεσα το βιβλιο του atkins!!
εκει υπαρχουν οι απαντησεις για ατομα που εχουν πολυ χαμηλο μεταβολισμο.δηλ για ατομα που εχουν μεγαλη "μεταβολικη αντισταση" οπως λεει..
αναφερει κ πχ απο ασθενεις του με μεταβολικη αντισταση!!δεν εισαι η μονη.απλα λογικα εχεις ταλαιπωρησει κ τον οργανισμο σου!!
υπαρχει κ 1 κεφ.που προτεινει μια πιο αυστηρη διατροφη για ενα διαστημα γι αυτους που δε χανουν τπτ για μεγαλοοο χρονικο διατημα.
συμβουλευει κ οπωσδηποτε γυμναστικη(οχι με το ζορι γυμναστηριο..).
κ τελος τονιζει κ αυτος οτι οκ,δε μετραμε θερμιδες αλλα υδατανθρακες.κ παλι ομως λεει οτι πρεπει κ εκει να εχουμε ενα αλφα μετρο..
α!!κ το κεμπαπ προφανως κ εχει ψωμι ή φρυγανια μεσα..οποτε λαθος..
αυτα ειχα να σου πω!!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.141 δευτερόλεπτα

Syndication