Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Κι αν αποτύχει κάποιος;

Κι αν αποτύχει κάποιος; 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9855

• namaste
  • Το Άβαταρ του/της namaste
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Aφού εδώ και εβδομάδες αναζητώ κάτι αντίστοιχο στο φόρουμ και δεν έχω δει κάτι, εκθέτω εδώ τις απορίες μου:1)Είμαι στην τέταρτη εβδομάδα της διατροφής με απώλεια μόνο την πρώτη εβδομάδα ,όπως έχω ξαναπεί. Δεν έχω βοηθηθεί από τα διάφορα tips που δοκίμασα.Μήπως τελικά η διατροφή δεν ενδείκνυται για όλους;
2) Καθώς, όπως είναι λογικό στο φόρουμ καταγράφονται μόνο οι περιπτώσεις αποτυχίας, μήπως πρέπει να αναρτηθούν και αυτές οι ελάχιστες αποτυχίας με τη διατροφή που έκαναν και τις ιδιαιτερότητές τους, προκειμένου να βοηθηθούν και άλλοι;
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Κι αν αποτύχει κάποιος; 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9856

• katrina
  • Το Άβαταρ του/της katrina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κοίτα μήπως βρίσκονται κρυμμένοι υδατάνθρακες στο φαγητά που τρως. Μήπως καταναλώνεις αναψυκτικά διάιτης, καφέ χωρίς να ναι ντεκαφεϊνε, τσίχλες 'η μαγιονέζα με ζάχαρη (στις πιο πολλές υπάρχει). Επίσης το πολύ τυρί, οι ελιές, το γιαούρτι και όλα τα παραπάνω συχνά μπλοκάρουν τον μεταβολισμό. Μου φαίνεται απίθανο, γιατί δίχως να μαι υπέρβαρη έχασα 5 κιλά σε έναν μηνα και έκανα μια αρκετά καθιστική ζωή. Παρ'όλα αυτά δεν αμφισβητώ την πιστή σου εφαρμογή του προγράμματος αυτού, απλα μήπως θα μπορούσα να βοηθήσω με όλα αυτά, αν φυσικά δεν τα γνωρίζεις ήδη. Θα θελα να σημειώσω οτι κ εγώ την ακολουθώ εδώ κ ένα μήνα και για 2 εβδομάδες η απώλεια κιλών ήταν σχεδόν μηδαμινή.

Re: Κι αν αποτύχει κάποιος; 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9860

• namaste
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
KATRINA σ ευχαριστώ πολυ για τις προτάσεις...ναι, πίνω ελληνικό καφέ, που φυσικά δεν είναι ντε-καφεινέ...λες να είναι αυτό; Μακάρι..όσο για λιπαρά μου είναι μετρημένα (το πολύ 80 γρ. τυρί..και 1 αυγό σχεδόν καθημερινά) Ναι, όσο το σκέφτομαι τόσο διαπιστώνω ότι υπάρχει κάτι που το μπλοκάρει το σκηνικό.Γι'αυτό σκέφτηκα να γράψει εδώ όποιος έχει καμιά ιδέα είτε από προσωπική εμπειρία, είτε όχι, για να βοηθηθούμε οι...αυτοσαμποταρισμένοι!
Ευχαριστώ και πάλι και καλή συνέχεια!

Re: Κι αν αποτύχει κάποιος; 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9863

• katrina
  • Το Άβαταρ του/της katrina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αμααααν! Αυτο ειναι!! Αυτό φταίει, περιορίζεις τα λιπαρά σου! Η Atkins θέλει πάρα πολλά λίπη οπως βούτυρο, μπεικον, λάδια, ζωικό λίπος, αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψει, αυτό εξηγεί ο Atkins και στο βιβλίο. Στάματα να μετράς θερμίδες, μέτρα μονο υδατάνθρακες και άρχισε να τρως πολύ λιπος, αλλιώς δεν πρόκειται να δεις την ζυγαρία να κατεβαίνει. Είμαι σίγουρη οτι θα αρχίσει να δουλεύει. Άρχισε να τρως γύρους, κοψίδια, παντσέτες και θα εκπλαγείς:) Εγώ δεν μέτρησα ποτέ θερμίδες, τρωω πολλά λιπαρα οπως λάδι, βούτυρο, μαγιονέζα, λίπος και φυσικά τις επιτρεπόμενες τροφές. Πιστεύω και είμαι σίγουρη οτι αυτό φταίει! Δοκίμασέ το

Re: Κι αν αποτύχει κάποιος; 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9865

• namaste
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Λεεεεεεεεεες;;;;;;;;;Αχ μακάρι να είναι αυτό και θα σε κεράσω!!!!!! grouphug ouphug
Δε μετράω θερμίδες απλώς δεν ήμουν και ποτέ τρελαμμένη στο φαγητό...αλήθεια, πώς τα τρως αυτά;Δηλαδή, λάδι και βούτυρο πώς τα τρως, σε συνταγές του φόρουμ ή αυτοσχεδιάζεις;

Re: Κι αν αποτύχει κάποιος; 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9867

• anoiksi
  • Το Άβαταρ του/της anoiksi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
σχετικά με αυτό! είναι αλήθεια ότι όταν τρώμε υπερβολικά πολύ λίπος, ο οργανισμός καίει αυτό για καύσιμο αντί το αποθηκευμένο γιαυτό δεν χάνουμε? ή μήπως αυτό ισχύει για τις πολλές θερμίδες?
Positive Positive Positive!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.128 δευτερόλεπτα

Syndication