Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Κι αν αποτύχει κάποιος;

Re: Κι αν αποτύχει κάποιος; 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9983

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις γτ εγω προσωπικα ~δεν μπορω να μιλησω για αλλους αν κ ειμαι σιγουρη πως κ οι υπολοιποι το ιδιο,~ δεν εχω δει κανενα που να του εχω μιλησει για αυτη τη διατροφη κ να την κανει σωστα κ να μη χασει!! εδω μερικοι δεν την κανονυ καν αυστηρα απο την αρχη κ παλι χανουν! οποτε παρε δυναμεις αποκλειεται σου λεω να μην τα καταφερεις! απλα ισως ο δικος σου οργανισμος να θελει περισσοτερο χρονο για πολλους λογους κ ενας απο αυτους ισως ναναι καποιες αποπειρες για διαφορες διαιτες κατα καιρους στο παρελθον αν εχεις κανει! παιζει σπουδαιο ρολο κι αυτο γτ γινεται λιγο αλαλουμ ο μεταβολισμος κ θελει χρονο να φτιαξει.. η στην τελικη περιπτωση απλα να χανεις αργα.. ετσι να λειτουρει ο δικος σου μεταβολισμος!! οπως κ ναχει μην πτοεισαι! εμεις εδω θαμαστε!!!!!! εγω εμεινα εγγκυος κ πηρα 26 κιλα γτ αφησα τον εαυτο μου ελευθερο! εχω γεννησει 3,5 μηνες τωρα κ τα εχ χασει ολα!!!!!!!!! για την ακριβεια θελω 1 ακομα!! χι! χι! goodluck odluck
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Κι αν αποτύχει κάποιος; 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9989

• namaste
  • Το Άβαταρ του/της namaste
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Kαταρχήν, και αυτό είναι το σημαντικότερο, ν α σο υ ζ ή σ ε ι !!!!!!!!Χίλια μπράβο για την απώλεια...κι εγώ από τη δεύετερη εγγυμοσύνη και μετά παιδεύομαι, και τώρα το κουκλί μου πάει νήπιο, ενώ εσύ στα πρώτα του γενέθλια θα είσαι στιλάκι!!!Όντως, συνεχίζω, σ'ευχαριστώ για το κουράγιο!

Re: Κι αν αποτύχει κάποιος; 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9995

• πριγκιπέσσα
  • Το Άβαταρ του/της πριγκιπέσσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
anoiksi τι εννοείς "τρώω καθαρά" ? μηπώς μπορεις εσυ ή κάποιος άλλος να μας δώσει το πρόγραμμα 2 ή 3 ημέρων για το πρώτο δεκάπενθήμερό? σας παρακαλώ διότι δεν καταλαβαίνω.........

Re: Κι αν αποτύχει κάποιος; 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10010

• namaste
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Πριγκηπέσσα, καλημέρα..προφανώς η απορία αναφέρεται σε μένα περί καθαρότητας...επειδή μάλλον έκανα αρκετά λάθη, όπως μου επισημαίνουν τα κορίτσια(αρκετή σαλάτα και ίσως πολλές θερμίδες πρωτείνης) σκέφτηκα να περιορίσω σίγουρα τις σαλάτες και ν αμειώσω τις ποσότητες πρωτείνης για καμιά εβδομάδα μέχρι να δούμε αν θα ανταποκριθεί ο οργανισμός μου (καθότι 36 μέρες και απώλεια1,5 κιλό) ε, αυτό, αυθαίρετα, το ονόμασα καθαρή διατροφή...τώρα όσο για το ενδεδειγμένο δεκαπενθήμερο πρόγραμμα διατροφής, είμαιη πλέον ακατάλληλη νά προτείνω, όπως καταλαβαίνεις από την πρόοδό μου...

Re: Κι αν αποτύχει κάποιος; 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10039

• namaste
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Mε μεγάλη επιφύλαξη αλλά με τρελή χαρά, ανακοινώνω ότι...ναι, κουνήθηκε προς τα κάτω ο δείκτης!!!!!!!!!!!!! clap ap
Μετά από τέσσερις εβδομάδες στα 72,5-72,7 σήμερα έδειξε 71,8!!!!!!!!!!! Δεν ξέρω αν θα κρατηθεί, δεν ξέρω αν θα συνεχίσει, ξέρω ότι επιτέλους κάτι κουνήθηκε και είπα να μοιραστώ τη χαρά μου με όσες έπρηξα, τόσες μέρες!!!!!Επίσης, είναι κι η πρώτη μέρα περιόδου μου....
Βρε, λες;;;;;΄σκέφτηκα με δισταγμό...και μου χαμογέλασα!
καλημέρα και καλό ΣΚ σε όλες! sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2

Re: Κι αν αποτύχει κάποιος; 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10041

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Είδες αυτή η υπομονή η άτιμη τι κάνει; Δεν είναι τίποτα, όλοι έχουμε κολλήσει. Διόρθωσε τα λαθάκια, πίνε και αρκετό νερό να μην κάνεις κατακράτηση και θα είσαι μια χαρά.
Να σε προσέχεις, Marina
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.075 δευτερόλεπτα

Syndication