Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Κι αν αποτύχει κάποιος;

Re: Κι αν αποτύχει κάποιος; 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9892

• namaste
  • Το Άβαταρ του/της namaste
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Eυχαριστώ και πάλι, sofiamar και να σου πω ότι αυτός είναι ένας από τους λόγους που τη συνεχίζω, ότι δηλαδή δεν αισθάνομαι στέρηση...ο δεύτερος είναι ότι προθυμοποιείσθε όλοι εσείς και βοηθάτε συνεχώς...να είστε καλά! :D
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Κι αν αποτύχει κάποιος; 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9950

• namaste
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα....και καλο ΣΚ!!
Δυστυχώς, πέντε μέρες τώρα δεν κουνήθηκε το τέρας η ζυγαριά, οπότε προσκαλώ για έκτακτο συνέδριο..(δεν περίμενα να δω και το Σαββατοκύριακο καθώς δε νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι...)
Παραθέτω αυτουσίως τα φαγώσιμά μου των πέντε ημερών με την ελπίδα να εντοπίσετε το περιβόητο λάθος μου!
ΔΕΥΤΕΡΑ: πρωι> ένα κομμάτι ρουλόψωμο (50 γρ) αλειμμένο με βούτυρο.
μεσημέρι>2 λουκάνικα ψητά (2 υδατάνθρακες έκαστο) +1 ντομάτα+τυρί (40 γρ)
απόγευμα> 1 φέτα γκούντα+καφές σκέτος με ΄2 κουταλιές σούπας κρέμα γάλακτος.
βράδυ>2 κομμάτια κοκκινιστο΄μοσχάρι( 300 γρ.)+τυρί φέτα(40 γρ)
100 γρ. γιαούρτι +1 ζαχαρίνη

ΤΡΙΤΗ: πρωι>1 αυγό +τσαι με μια ζαχαρίνη
μεσημέρι>τόνος (η μικρή συσκευασία) +μαρούλι (200 γρ) +ντομάτα+1 αγγούρι+ 100 γρ.γιαούρτι)+ένα κομάτι ομελέτα (50 γρ)
απόγευμα>καφές με κρέμα γάλακτος (2 κουταλιές σούπα;)
βράδυ:2 λουκάνικα +40 γραμ.φέτα+1 ντομάτα

ΤΕΤΑΡΤΗ: Πρωί: καφές με 2 κουταλιές γάλα εβαπορέ
μεσημερι:200 γρ. κιμαδόπιτα (από τις συνταγές του φόρουμ) +1 ντομάτα.
απόγευμα: καφές με κρέμα γάλακτος (2 κουταλιές σούπας)
βράδυ: 2 φλιτζάνια μαρούλι + κιμαδόπιτα(200γρ)

ΠΕΜΠΤΗ:
πρωι: 1 αυγό+1 κομμάτι ρουλόψωμο (30 γρ)
μεσημέρι>3 λουκάνικα βραστά +300 γρ, μαρούλι
απόγευμα>καφές με κρέμα γάλακτος
βράδυ: 2 αυγά ομελέτα με 2 λουκάνικα +200 γραμ. μαρούλι

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:Πρωί> 1 αυγό +35 γρ.κότατζ(τα 100 έχουν 3,8)
ενδιάμεσα>τρεις ελιές
μεσημέρι>2 φιλέτα ψαριού (180 γρ)+σάλτσα μουστάρδας(αυτή της κραφτ με μαγιονέζα)
απόγευμα>καφες με κρέμα γάλακτος
βράδυ:μιαμερίδα γύρου χοιρινού (δεν μπόρεσα να τη μετρήσω, καθώς ήμουν έξω)+περίπου μισή ντομάτα+2-4 πηρουνιές μαρούλι.

σημειωσεις...
1. η σαλάτα συνοδευόταν πάντα από μια γεματη κουταλιά σούπας λάδι..
2. την κρέμα γάλακτος στον καφέ την συμπεριέβαλα αυτήν την εβδομάδα
3. έπινα από 3-4 λίτρα νερό τη μέρα
4.από άσκηση δεν ξεκίνησα ακόμη τίποτε..

Όπως και να'χει, ευχαριστώ και καλή συνέχεια σε όλες-ους...

Re: Κι αν αποτύχει κάποιος; 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9953

• anoiksi
  • Το Άβαταρ του/της anoiksi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Λάθη Δευτέρας: πολύ τυρί. 120 γρ. Κάποιους τους κολλά και μια φετα. ο Ατκινς ανέφερε όριο 80-110 γρ, δοκίμασε να τρως γύρω στα 50. Επίσης τα λουκάνικα είναι επεξεργασμένα, κοίταξες ετικέτα? Το πιο τραγικό ήταν το γιαούρτι! δεν τρώμε γιαούρτι στην πρώτη φάση βρε!

Τώρα που το βλέπω όλο τρως πολλά λουκάνικα! εκτός κι αν τα κοίταξες κι είναι οκ. και τη ντομάτα με μέρο, έχει αρκετούς υ/α σε σχέση με άλλα λαχανικά...

φάουλ και το εβαπορέ...

την κιμαδόπιτα δεν την είδα τη συνταγή αλλά γενικά οι συνταγές αν και lowcarb έχουν πολλές θερμίδες.

Ξέρω πως αυτό που ισχύει στην πραγματικότητα και το είπε και η Μαρίνα πολλές φορές, είναι πως τρώμε τα παντα φτάνει να μην ξεπερνάμε το όριο των υ/α. Αυτό όμως στην αρχή δεν είναι και τόσο απόλυτο-κατα τη γνώμη μου-, στην αρχή είναι προτιμότερο να τρως όσο πιο καθαρα μπορείς. Δλδ περιορισμένο τυρί, όχι γάλα και γιαούρτι, ναι στα πράσινα λαχανικά, και κρατήσου λίγο να δοκιμάσεις τις συνταγές του φορουμμετά το πρώτο δεκαπενθήμερο τουλάχιστον . Στο λέω γτ και σε μένα το είδα αυτό και σε άλλους. όΤαν τρώω καθαρά έχω κάθε μέρα δραματική απώλεια!
Positive Positive Positive!

Re: Κι αν αποτύχει κάποιος; 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9954

• sofiamar
  • Το Άβαταρ του/της sofiamar
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
απο οσο ξερω, στην α΄φαση απαγορευονται γαλα κ γιαουρτι. η ντοματα εχει επισης πολλους υ/α.

εκτος των αλλων προσεχε κ τις θερμιδες που λαμβανεις. ειπαμε οχι τυπου διαιτα ολιγοθερμιδικη αλλα ουτε κ στο φουλ. αν εισαι στην α΄ φαση νομιζω πώς πρεπει να αποφευγεις κ ταχινι κ ξηρους καρπους. τουλαχιστον εμενα με μπλοκαραν. θυμισου οτι το ταχινι εχει απειρες θερμιδες (το αναφερω για το ρουλοψωμο αν εχει ταχινι).

Re: Κι αν αποτύχει κάποιος; 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9955

• helene
  • Το Άβαταρ του/της helene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Νομίζω οτι και τα λαχανικά είναι πολλά. Δηλαδή ντομάτα-αγγούρι-μαρούλι το μεσημέρι και μια ντομάτα το βράδυ που έφαγες την τρίτη είναι αρκετα, ή μισό κιλό μαρούλι την Πέμπτη. Και το τυρί και τα λουκάνικα θέλουν μέτρο γιατί μπορεί να μας κολλήσουν. Το λές να το ακούσω κι εγώ αυτό γιατί έχω βρει κάτι μικρά λουκανικάκια και τα βάζω μέσα σε όλα τα φαγητά (έτσι διακοσμήτικά :lol: ).
Επίσης αν είναι να τρώμε γιαούρτι καλύτερα να μειώνουμε το τυρί, ειδικά φέτα. Μη σταματήσεις, σου προτείνω να προσέξεις λίγο αυτή την εβδομάδα και να δεις αποτελέσματα το άλλο Σάββατο. goodluck odluck

Re: Κι αν αποτύχει κάποιος; 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9958

• namaste
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σας...που τα διαβάσατε, που τα σκεφτήκατε, που μου απαντήσατε!
Απλώς, τελικά όλο απορίες μου προκύπτουν: Αρα, μήπως η περιβόητη φάση ενεργοποίησης είναι μικρές μερίδες πρωτείνης (δεδομένου ότι οι θερμίδες τελικά πρέπει να είναι λιγοστές) με ελάχιστη σαλάτα για μένα που πέντε χρόνια ταλαιπωρώ τον οργανισμό μου με δίαιτες; Πιθανώς, ε; Αλλά τότε σε τι διαφέρει αυτή η διατροφή από τις σκληροπυρηνικές δίαιτες της πείνας;(όχι ότι δενέχω κάνει, μάταια, και τέτοιες) γενικά, πάντως, οι πληροφορίες που διαβάζω για αυτή τη διατροφή είναι αρκετά αντιθετικές μεταξύ τους...μάλλον, επειδή άλλα πιάνουν στον ένα και άλλα στον άλλο.Σκέφτομαι να κάνω μια εβδομάδα έτσι (δηλαδή πρωτείνη και ελάχιστη σαλάτα) και βλέπουμε! wordthanx rdthanx
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.099 δευτερόλεπτα

Syndication