Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Μικρή απώλεια κιλών

Re: Μικρή απώλεια κιλών 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #6619

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
5 κιλα σε ενα μηνα, δεν ειναι καθολου ασχημα. Μην ξεχνας, οτι ο κθε οργανισμος λειτουργει διαφορετικα. Οταν μιλαμε για κολλημα, εννοουμε οτι η ζυγαρια σου δεν κουνιεται για δυο εβδομαδες τουλαχιστον. Τοτε μονο κανε τα τρικ.
Οσο για τα υπολοιπα κιλα σου, με υπομονη και επιμονη, μια χαρα θα τα καταφερεις.

Υ.Γ. Οι θερμιδες, αν υπερβαινουν το οριο, τοτε οση ατκινς και να κανεις, θα ειναι ματαιος κοπος. Μην κανεις υποθερμιδικη, απλα προσεχε να μην ξεφευγεις.
love your self
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Μικρή απώλεια κιλών 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #6622

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
περιπου ποσες θερμιδες πρεπει να παιρνουμε; για να μην ξεφυγουμε; εχασα 13 κιλα σε 3 μηνες .εδω και 3 μηνες ακουνητη η γαμ...νη η ζυγαρια.εγω προσωπικα ειμαι στις 2000 θερμιδες.τοσες επαιρνα και οταν εχανα τα κιλα.δεν αλλαξα τιποτα.ουτε οι αυξομοιωσεις εφεραν αποτελεσμα.

Re: Μικρή απώλεια κιλών 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #6626

• roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
aggy μου, τα μαθηματικα ειναι απλα. Οσο τα κιλα μας κατεβαινουν, τοσο κατεβαινει και η αναγκη του οργανισμου σε θερμιδες. Δεν ειναι δυνατον, π.χ. αν εισαι 60 κιλα, να χρειαζεσαι τις ιδιες θερμιδες που χρειαζοσουν στα 90!!!
Ενας ευκολο υπολογισμος, για να βρουμε ποσες θερμιδες χρειαζομαστε ημερησιως για να διατηρηθουμε στα κιλα που εχουμε, ειναι αυτος:
κιλα Χ 0,9 Χ 24 (ωρες)
Π.Χ. : εγω ειμαι 66 κιλα Χ 0,9 Χ 34 =1425,6
Αν παρω παραπανω απο 1426 θερμιδες καθε μερα, θα βαλω βαρος.
Ελπιζω να βοηθησα.
love your self

Re: Μικρή απώλεια κιλών 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #12990

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
αχ βρε ρουλακι μου με μπερδεψες!δηλαδη εγω συμφωνα με τον τυπο που εγραψες πρεπει να παιρνω καθημερινα 1200 θερμιδες για να ειμαι σταθερη.55.5κιλα που ειμαι χ0.9χ24=1198θερμιδες.ωραια ως εδω.για να χασω που ειναι και το ζητουμενο ποσες θερμιδες πρεπει να παιρνω?ας πουμε 1000?η' με τις 1200 θα χανω[αλλα θα πρεπει καθε μερα να κανω οπωσδηποτε γυμναστικη για να καψω καποιες θερμιδες?] κι αν τελικα τα καταφερω καποια στιγμη και φτασω στα 52-53 κιλα που θελω, θα πρεπει να τρεφομαι καθημερινα μονο με 1100 περιπου θερμιδες τη μερα?σαν πολυ λιγες δεν ειναι?αχ βρε ρουλακι ή'καποιος που γνωριζει ας μου απαντησει...γενικα βεβαια προσπαθω να ειμαι σε θερμιδες εκει γυρω,αλλα ειναι τοσο σημαντικο να μην ξεφυγω ουτε 100 παραπανω???γι αυτο μουλαρωσε η ζυγαρια και δεν πεφτει με τιποτε?σημειωτεον γυμναζομαι καθημερινα...μηπως τελικα κακο κανω αντι για καλο?εχω καταμπερδευτει fryingpan yingpan fryingpan yingpan βοηθειαααα

Re: Μικρή απώλεια κιλών 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #12992

• White
  • Το Άβαταρ του/της White
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
χμ εγω θελω να φτασω τα 45 που ειναι τα φυσιολογικα μου (ναι ειμαι μεγαλο μποι!!!)
οταν ημουν πιο αδυνατη θυμαμαι οτι μου εκανε το φαγητο που ετρωγα
τωρα μου φαινεται αδιανοητο αλλα καταλαβαινω οτι ειναι θεμα συνηθειας
τοτε ετρωγα οσο χρειαζομουν
τωρα τρωω και κανω γλεντι!!!
τοτε ετρωγα ενα παγωτο
μετα απο καποια χρονια ετρωγα ολοκληρο το οικογενειακο...
καταλαβαινεις τι εννοω?

δεν ξερω τι αλλαξε αλλα το φαγητο στην πορεια εγινε μεγαλη απολαυση και ξεκουραση μετα απο μια μερα σκληρής δουλειάς!

Re: Μικρή απώλεια κιλών 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13005

• roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ο τρόπος μέτρησης, είναι ενδεικτικός. Είναι πολλοί οι παράγοντες που επηρεάζουν αυτή την μέτρηση.
Είναι το πόσες θερμίδες καις την ημέρα. Είναι, σε τι κατάσταση είναι ο μεταβολισμός σου.
Από δίαιτες και στερήσεις, ένας μεταβολισμός μπορεί να είναι πολύ αργός.
Θα σου πρότεινα να κάνεις ένα μεταβολικό τεστ, σε κ΄αποιον διατροφολόγο. ΄Ρτσι, θα ξέρεις τι ακριβώε καίει το δικό σου σώμα.
Είχα μια φίλη, που ήταν 120 κιλά! Όλη της η ζωή, ήταν μια δίαιτα. Παρ'ολα αυτά δεν έχανε. Έκανε το τεστ, και είδε, ότι έπρεπε να καταναλώνει κάτω από 1000 θερμίδες την ημέρα. Από τις πολλές διάιτες-στερήσεις, ο μεταβολισμός τηςσχεδόν καταστράφηκε. Ξεκίνησε γυμναστήριο. και σιγά σιγά, 'αρχισαν να ανεβαίνουν και οι καύσεις της.
love your self
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.167 δευτερόλεπτα

Syndication