Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Μικρή απώλεια κιλών

Re: Μικρή απώλεια κιλών 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13427

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
http://www.pharmacynet.gr/product_info. ... cts_id=830
Από ότι είδα, δεσμεύει λέει τους υδατάνθρακες από τις πίτσες τα γλυκά κλπ. Αφού εμείς δεν τρώμε υδατάνθρακες!
Άσε που νομίζω ότι αν το πάρεις πέφτεις σε μια μεγάλη παγίδα! Λες: ε, ας φάω ένα κομμάτι πίτσα! Αφού το χαπάκι θα δεσμεύσει το κακό!!!!
love your self
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Μικρή απώλεια κιλών 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13429

• goldy
  • Το Άβαταρ του/της goldy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
roulaki ευχαριστω πολυ εχεις δικιο ας αποφευγουμε τις παγιδες αλλα τι να κανω αυτη τη ζυγαρια που καθε μερα μου προσθετει μισο κιλο.Νομιζω οτι τα κανω σωστα με τη διατροφη.Σημερα λεει 81 κιλα

Re: Μικρή απώλεια κιλών 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13431

• pkar
  • Το Άβαταρ του/της pkar
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Γράψε μας ενδεικτικά τι τρως, ώστε να σου πούμε (ειδικά οι πιο παλιές που το κατέχουν καλά το θέμα) αν κάνεις κάτι λάθος.
Προσωπικά δεν είμαι υπέρ τέτοιων σκευασμάτων. Και τις βιταμίνες μου με βαριά καρδιά τις παίρνω.

Re: Μικρή απώλεια κιλών 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13432

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
goldy πρώτα από όλα, έλεγξε τις θερμίδες. Δεύτερον έλεγξε τους υδατάνθρακες. Επί τρεις μήνες στην αρχή έπερνα καμμιά 15αριά παραπάνω υδατάνθρακες από ότι νόμιζα, γιατί είχα κάνει λάθος στους υπολογισμούς.
Τρίτον. Μήπως περιμένεις περίοδο; Μήπως γενικότερα δεν πίνεις πολύ νερό και κάνεις κατακράτηση; Φτιάξε πράσινο τσάι, ρίξε μέσα ζαχαρίνες και λίγο λεμόνι, και έχε το στο ψυγείο. Πίστεψε με κατεβαίνει πιο εύλολα από το νερό!!
love your self

Re: Μικρή απώλεια κιλών 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13435

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Συμφωνω με το ρουλακι εμεις τρωμε εδω φαγακια φυσικα και ολα χαμηλων υδατανθρακων.Παλια πριν αρχισω την ατκινς επερνα κατι χαπια που βοηθουσαν στην αντισταση στην ινσουλινη και βοηθουσαν ειπε η ενδοκρινολογος μου για το μεταβολισμο των υδατανθρακων.Εκτος του οτι ειχα και παρενεργειες ελεγα αφου το περνω το χαπακι ας φαω και λιγο ψωλακι ολικης ας φαω και λιγα μακαρονακια.......Τελικα το επερνα 2 μηνες και εβαλα αντι να χασω.....αυτα απο τη δικη μου πλευρα......καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος και επισης και ολα τα φαρμακα δεν ειναι ιδια....στο βιβλιο το παλιο που διαβαζω τωρα ο ατκινς προτεινει χρωμιο και αυτο το πιννει η κορη μου που ειναι 16 χρονων της το εδωσε η γιατρος μας για να βοηθησει στο μεταβολισμο των υδατανθρακων.Παντως ειχε βελτιωση.....αλλα τωρα που κανουμε μαζι ατκινς το σταματησε και πιστεψε με διωχνει κιλακια κ ποντους με μεγαλη ευκολια.

Re: Μικρή απώλεια κιλών 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13476

• goldy
  • Το Άβαταρ του/της goldy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Να σας πω ας πουμε τι εφαγα σημερα.Κοτομπουκιες ψητες του Τσαουσιδη προψημενες λιγοτερο απο 1 υδατ στα 100 γρ εφαγα γυρω στις 8 και 10 φυστικια αιγινης 3,5 στα 100 απο τον Βεροπουλο αναλατα και δυο καφεδες σκετους.Συνηθως καπως ετσι τρωω μονο που σημερα δεν εφαγα σαλατα.Η σαλατα μου ειναι ντοματα κρεμμυδι 4-5 ελιες και ενα κομματι φετα Ηπειρος light 0 υδατ.Αυτο ομως που κανω τα βραδια ειναι μπορει να πιω 2 μπυρες τις amstel pulse μπορει να με μπλοκαρει αυτο? και σημερα παλι 81 κιλα.Συνολικα στο μηνα εχω χασει 4,300
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.208 δευτερόλεπτα

Syndication