Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Μικρή απώλεια κιλών

Re: Μικρή απώλεια κιλών 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13489

• sofiamar
  • Το Άβαταρ του/της sofiamar
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
godgy γεια χαρα κ απο μενα. Ηθελα να σου πω 2 πραγματακια. 1. σαφως κ ωορρηξιας επηρεαζει το βαρος. εμενα μου δινει παντα μισο κιλο πανω, αλλα μετα επανερχομαι χωρις να αλλαξω απολυτως τιποτα στην διατροφη μου. 2 το να χασεις 4.300 σε εναν μηνα ειναι πολυ καλα κ πολυ φυσιολογικος ρυθμος. δλδ ποσα ηθελες να χασεις?:) μην ξεχνας οτι εμεις οι γυναικες χανουμε με πιο αργο ρυθμο απο τους αντρες. κ επισης ενας ταχυτατος ρυθμος απωλειας βαρους δεν βοηθαει τον οργανισμο, αντιθετα τον δυσκολευει (ο ατκινς τα λεει αυτα, οχι εγω).

Κατα τα αλλα απο οσο θυμαμαι το αλκοολ μπλοκαρει τον οργανισμο πιο ευκολα σαφεστατα. Κ μαλιστα αν τρως τους πολλους υδατανθρακες (σε σχεση με τα υπολοιπα τροφιμα που λαμβανεις ολη μερα) το βραδυ, δλδ τους αφηνεις για το τελος, ειναι πιο δυσκολο να τους καψεις σε σχεση με το αν τους καταναλωνες το μεσημερι. Ετσι τουλαχιστον εχω παρατηρησει σε εμενα....
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Μικρή απώλεια κιλών 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13491

• goldy
  • Το Άβαταρ του/της goldy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
sofiamar ευχαριστω. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω μπει καλα στη φιλοσοφια της διαιτας το βιβλιο το εχω αγορασει αλλα οσο με βοηθατε εσεις δεν με βοηθαει αυτο. Σημερα το πρωι μετρησα τους ποντους στη μεση και εχω χασει συνολικα 9 ποντους ααααααα και το κετοστιξ ηταν ροζ σκουρο. Και μια ερωτηση ακομα για την δυσκοιλιοτητα τι κανετε? ξεχασα να αναφερω οτι εχω και αυτο το προβλημα

Re: Μικρή απώλεια κιλών 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13492

• sofiamar
  • Το Άβαταρ του/της sofiamar
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
goldy, μπραβο σου:) ξερεις τί ειναι 9 ποντοι????????? κ μαλιστα απο τη μεση που το λιπος που συσσωρευεται εκει ειναι τοσο επικινδυνο για την υγεια ....μπραβο!!!!

οσο για την δυσκοιλιοτητα, δυστυχως δεν ξερω να σου πω γιατι δεν αντιμετωπιζω τετοιο προβλημα (τουλαχιστον οχι ακομα...). κατι λεει στο βιβλιο του ο ακτκινς αλλα δεν θυμαμαι...καποιο αλλο μελος θα σου πει...

Re: Μικρή απώλεια κιλών 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13493

• goldy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
sofiamar με εμψυχωνεις πολυ πανω που ειχα αρχισει να απογοητευομε με τη ζυγαρια ευχαριστω καλη συνεχεια σε ολους μας και να παραμεινουμε ολοι εδω να βοηθαει ο ενας τον αλλον

Re: Μικρή απώλεια κιλών 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13497

• nadia
  • Το Άβαταρ του/της nadia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
παιδια απο που μπορω να αγορασω αυτο το κετοστιξ?κλεινω ενα μηνα ατκινς αυριο και θελω να το κανω να δω τι γινεται αμα την κανω καλα.το πουλανε στα φαρμακεια?

Re: Μικρή απώλεια κιλών 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13511

• goldy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
nadia γεια σου το κετοστιξ θα το βρεις στα φαρμακεια. Αν εχεις δικο σου φαρμακοποιο πες του να σου το παραγγειλει γιατι δεν το βρισκεις παντου.Τουλαχστον εγω ετσι εκανα.κοστιζει 10 ευρω. τι απωλεια εχεις σε κιλα στον μηνα?
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.116 δευτερόλεπτα

Syndication