Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Μικρή απώλεια κιλών

Re: Μικρή απώλεια κιλών 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13005

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Ο τρόπος μέτρησης, είναι ενδεικτικός. Είναι πολλοί οι παράγοντες που επηρεάζουν αυτή την μέτρηση.
Είναι το πόσες θερμίδες καις την ημέρα. Είναι, σε τι κατάσταση είναι ο μεταβολισμός σου.
Από δίαιτες και στερήσεις, ένας μεταβολισμός μπορεί να είναι πολύ αργός.
Θα σου πρότεινα να κάνεις ένα μεταβολικό τεστ, σε κ΄αποιον διατροφολόγο. ΄Ρτσι, θα ξέρεις τι ακριβώε καίει το δικό σου σώμα.
Είχα μια φίλη, που ήταν 120 κιλά! Όλη της η ζωή, ήταν μια δίαιτα. Παρ'ολα αυτά δεν έχανε. Έκανε το τεστ, και είδε, ότι έπρεπε να καταναλώνει κάτω από 1000 θερμίδες την ημέρα. Από τις πολλές διάιτες-στερήσεις, ο μεταβολισμός τηςσχεδόν καταστράφηκε. Ξεκίνησε γυμναστήριο. και σιγά σιγά, 'αρχισαν να ανεβαίνουν και οι καύσεις της.
love your self
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Μικρή απώλεια κιλών 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13006

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
λοιπον σημερα εκανα λιπομετρηση σε ενα γυμναστηριο που πηρα ενα προγραμματακι 10 επισκεψεων στο vacum αν το εχετε ακουστα[ειναι ενας διαδρομος που απο τη μεση και κατω ειναι κλειστος και κανει καλη δουλεια σε ποντους και κυταριτιδα]τελος παντων και η λιπομετρηση εβγαλε το εξης...λιπος 18%,μυικη μαζα 75% ΒΜΙ 22 και μεταβολισμος 1315θερμιδες.πολυ καλες μετρησεις μου ειπε ο γυμναστης και οτι χρειαζομαι κανα δυο κιλα να χασω ,αλλα θα δυσκολευτω αρκετα.μου εδωσε και προγραμμα διατροφης[τυποποιημενο ηταν οχι οτι το εβγαλε για μενα προσωπικα, με τα γνωστα δημητριακα με γαλα,μεσημερι η΄κρεας η' ψαρι η' μακαρονια με σαλτσα[ας γελασω...] απογευμα μπαρα δημητριακων... :lol: εννοειται οχι λιπος και τυρια και κρεμα γαλακτος...ας ξαναγελασω... :lol: κι εγω κουνουσα το κεφαλι και συμφωνουσα γιατι αποκλειεται να καταλαβαινε αν του ελεγα για το ειδος διατροφης που ακολουθω]μου ειπε για να χασω πρεπει να καταναλωνω 1100 θερμιδες ασχετα μετο αν κανω γυμναστικη η' οχι.επειδη ημουν και νηστικη λογω λιπομετρησης μου ειπε να παρω κατι φανταστικες μπαρες που ειχαν με δημητριακα και πρωτεινη και ...σοκολατα :lol: αντε τωρα να εξηγεις,και αρνηθηκα ευγενικα!αρα μαλλον γι αυτο δεν πεφτει η ζυγαρια ,λογω αυξημενης μυικης μαζας,αλλα και γιατι πρεπει να πεσω κι αλλο σε θερμιδες,πραγμα που με δυσκολευει αρκετα! fryingpan yingpan

Re: Μικρή απώλεια κιλών 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13012

• Jubilee
  • Το Άβαταρ του/της Jubilee
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Sasa μου δεν θελω να σε στεναχωρησω για το βακουμ αλλα ειναι αλλο ενα τρικ τωρα που περασε η μπογια του παουερ πλειτ, δεν ειναι τιποτα παραπανω απο εναν απλο διαδρομο γυμναστικης με την αισθηση ρουφιγματος η οποια ομως ειναι επικυνδυνη αφου μπορει να σου δημιουργισει φλεβιτη και αλλα χαζα. Εκει που κανω πιλατες μου εκαναν δωρο 3 βακουμ για να δοκιμασω , αλλα το συζητησα και με αθλητες και με επαγγελματιες και ολοι μου ειπαν το ιδιο, ''ανεβα στο διαδρομο και τρεξε 30 λεπτα της ωρας ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα''.
Και οντως αν το φιλοσοφισεις , αν τρεχεις συστηματικα απο ενα μισαωρο , ιδρωνεις , αντιο τοξινες, η κυτταριτιδα βελτιωνεται , και η γραμμωση αρχιζει και φαινεται.
Νομιζω το πακετακι σου σου κοστισε γυρω στα 150 € ,με αυτα τα χρηματα θα μπορουσες να γραφτεις γυμναστηριο για 3 μηνες και να κανεις και διαδρομο και ελλειπτικο , και να παρακολουθησεις και ομαδικα και οτι αλλο γουσταρεις.

Δυστυχως βασιζονται στην αγωνια μας να γινουμε σε 10 επισκεψεις καινουργιες και ολο και καποιο κολπο βρισκουν και μας τρωνε τα χρηματα.

Θα σου κανει καλο το βακουμ αλλα με τον ιδιο τροπο που θα λειτουργουσε για σενα και ενας συμβατικος διαδρομος.
if only mosquitoes sucked fat instead of blood

Re: Μικρή απώλεια κιλών 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13015

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ωχ!αληθεια?το καλο ειναι οτι μπορω να διαλεξω οτι θελω απο τις παροχες του γυμναστηριου οποτε θα το γυρισω σε βαρη και ισως σε πιλατες!κι ετσι θα παω και αρκετο καιρο!ευχαριστω για τις πληροφοριες!!! hug g

Re: Μικρή απώλεια κιλών 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13017

• Jubilee
  • Το Άβαταρ του/της Jubilee
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αν εχεις την δυνατοτητα να το γυρησεις τοτε ΤΕΛΕΙΑ!
Παρε το πιλατες ,εγω κανω απο το Σεπτεμβριο και το σωμα μου εχει αλλαξει σχημα.
Και φυσικα χτυπα και ενα 20-30 λεπτο διαδρομο 3φορες τουλαχιστον την βδομαδα και θα δεις , αλλος ανθρωπος θα γινεις.
if only mosquitoes sucked fat instead of blood

Re: Μικρή απώλεια κιλών 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13416

• goldy
  • Το Άβαταρ του/της goldy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημερα σε ολους.Σε αναζητηση στο ιντερνετ διαβασα για κατι χαπια ονοματι carboslim της HealthAid που βοηθουν αυτους που ακολουθουν την διαιτα Ατκινς.Μηπως ξερει καποιος κατι για αυτα?Και κατι ακομα οταν ειμαστε σε περιοδο ωορρηξιας επηρεαζεται η απωλεια και αυξομειωνεται το βαρος? Ξεκινησα πριν 1 μηνα 85,300 εφτασα 79,900 και τωρα ειμαι 80,400
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.077 δευτερόλεπτα

Syndication