λοιπον σημερα εκανα λιπομετρηση σε ενα γυμναστηριο που πηρα ενα προγραμματακι 10 επισκεψεων στο vacum αν το εχετε ακουστα[ειναι ενας διαδρομος που απο τη μεση και κατω ειναι κλειστος και κανει καλη δουλεια σε ποντους και κυταριτιδα]τελος παντων και η λιπομετρηση εβγαλε το εξης...λιπος 18%,μυικη μαζα 75% ΒΜΙ 22 και μεταβολισμος 1315θερμιδες.πολυ καλες μετρησεις μου ειπε ο γυμναστης και οτι χρειαζομαι κανα δυο κιλα να χασω ,αλλα θα δυσκολευτω αρκετα.μου εδωσε και προγραμμα διατροφης[τυποποιημενο ηταν οχι οτι το εβγαλε για μενα προσωπικα, με τα γνωστα δημητριακα με γαλα,μεσημερι η΄κρεας η' ψαρι η' μακαρονια με σαλτσα[ας γελασω...] απογευμα μπαρα δημητριακων...

εννοειται οχι λιπος και τυρια και κρεμα γαλακτος...ας ξαναγελασω...

κι εγω κουνουσα το κεφαλι και συμφωνουσα γιατι αποκλειεται να καταλαβαινε αν του ελεγα για το ειδος διατροφης που ακολουθω]μου ειπε για να χασω πρεπει να καταναλωνω 1100 θερμιδες ασχετα μετο αν κανω γυμναστικη η' οχι.επειδη ημουν και νηστικη λογω λιπομετρησης μου ειπε να παρω κατι φανταστικες μπαρες που ειχαν με δημητριακα και πρωτεινη και ...σοκολατα

αντε τωρα να εξηγεις,και αρνηθηκα ευγενικα!αρα μαλλον γι αυτο δεν πεφτει η ζυγαρια ,λογω αυξημενης μυικης μαζας,αλλα και γιατι πρεπει να πεσω κι αλλο σε θερμιδες,πραγμα που με δυσκολευει αρκετα!

yingpan