Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Το μενού της Ευθυμίας. Σχολιάστε παρακαλώ!

Το μενού της Ευθυμίας. Σχολιάστε παρακαλώ! 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2651

• xrysa
  • Το Άβαταρ του/της xrysa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Παιδια σας γραφω το προγραμμα μου οπως ειπε η Ευθυμια μπας και βγαλουμε καμια ακρη..
Το πρωι τρωω μερα παρα μερα 2 αυγα ομελετα
αλλιως ζαμπον με τυρι σκετα
ενδιαμεσα παλι κανα 2 φετες ζαμπον και 2 φετες τυρι τοστ

τα μεσημερια τρωω η τονο η κατι ψητο (κοτοπουλο, μπριζολα...)

τα απογευματα lipton (5-6 γουλιες)

και τα βραδυα κανα καλαμακι κοτοπουλο η χοιρινο η παλι τονο.

Σαλατες τρωω μιση ντοματα περα παρα μερα χωρις λαδι
τρωω τυρι φετα ενα κομματι καθε μερα με το μεσημεριανο μου

αναψυκτικα καμια ΖΕΡΟ κι αυτη οταν με πιανει τρομερη υπογλυκαιμια οχι ολο το μπουκαλι αλλα γουλιες

Ετσι τρωω 1 εβδομαδα τωρα εχω ριξει τους υδατανθρακες στο αισχατο (ουτε 5 την μερα) και η ζυγαρια κολλημενη...αλλες φορες παλι με δειχνει και 800 γρ πιο πανω..
η μονη παρασπονδια αν την πεις ετσι ηταν πριν λιγες μερες σαλαμι αερος και μορταδελα...
τοσο τραγικο ειναι?
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΠΕΛΠΙΣΤΗΚΑ...στερουμαι τα παντα,νιωθω καταθλιψη που δεν πινω ουτε εναν καφε μιας και μπλοκαρει τον μεταβολισμο, δεν πινω μια μπυρα... γενικα παω υπερ πιστεως..

ακουω γνωμες.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Αλαντικα... 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2654

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Χρύσα εγώ πίνω και μπύρες και καφέδες και αλκοόλ και... χάνω! Μα πώς γίνεται;;;

Το θέμα με το σαλάμι αέρος δεν είναι τόσο τραγικό. Άντε να έχει 2 υδατάνθρακες.

Ερώτηση βασική. Αυτό -το κόλλημα- έγινε με το που ξεκίνησες ή κάποια στιγμή κόλλησες;
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Αλαντικα... 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2655

• xrysa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Marina... αυτο μου συνεβει την δευτερη φορα που ξεκινησα την φαση ενεργοποιησης...
δηλαδη ενω ειχα ξεκινησει 1 μηνα πριν, την 14η μερα εκανα την χαζομαρα και ξεπερασα το οριο.
αρα φτου και απο την αρχη.
Βεβαια αφησα ενα κενο καποιων ημερων με χαλαρη διατροφη και ξαναρχισα με πολυ κεφι..ομως το κεφι εγινε δυστυχως απελπισια.
Το κακο ειναι οτι με εχει πιασει καταθλιψη οχι μονο που δεν χανω αλλα επειδη ειμαι θυμα της σοκολατας που εχω να την αγγιξω 1 μηνα τωρα.
Γενικα εχω τρομερα νευρα και ωρες ωρες θελω να ανοιξω το ψυγειο και να φαω οτι εχει μεσα.
Τι με συμβουλευεις να κανω? να συνεχισω κι οσο αντεξω η να τα παρατησω να ηρεμησω ψυχολογικα?

Re: Αλαντικα... 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2656

• Dimitris
  • Το Άβαταρ του/της Dimitris
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Χρύσα μη σε παίρνει από κάτω. Εγώ νομίζω ότι τρως πολύ λίγο, δεν χρειάζεται να υποσιτίζεσαι τόσο πολύ ο οργανισμός σου μπαίνει σε διαδικασία διατήρησης βάρους και μειώνεται ο ρυθμός που χάνεις. Δεν χρειάζεται να ζυγίζεσαι κάθε μέρα, το καλύτερο είναι να έχεις υπομονή και να ζυγίζεσαι την ίδια ώρα κάθε βδομάδα, Δευτέρα το πρωϊ π.χ χωρίς πολλά ρούχα. Το χάσιμο βάρους εξαρτιέται από πολλούς παράγοντες. Αν έχεις πρόβλημα με την τουαλέτα ή παρακράτηση υγρών τα αποτελέσματα δεν είναι ορατά άμεσα. Μην ξεχνάς να πίνεις πολύ-πολύ νερό ακόμα και όταν δεν έχεις όρεξη να πιεις. Και προσπάθησε να περπατάς όσο μπορείς και όχι πάνω κάτω μέσα στο σπίτι. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη χάσεις και μη ξεχνάς ότι μπορείς να μη χάνεις άμεσα σε κιλά αλλά χάνεις σε λίπος.

Re: Αλαντικα... 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2657

• xrysa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Δημητρη σε ευχαριστω για τις συμβουλες..
νερο πινω παρα πολυ..
Δηλαδη μου προτεινεις να τρωω πιο πολυ? δεν μπορω πιο πολυ..νιωθω κορεσμο και μου ερχεται να τα βγαλω ολα(συγνωμη κιολας)..
σημερα ας πουμε εφαγα για μεσημερι μια μεριδα γυρο κοτοπουλο με ελαχιστη μαγιονεζα και μιση ντοματα...το απογευμα θα πιω ενα λιπτον και το βραδυ εχει ο θεος...
θα βρισκομαι σε ενα γαμο με μπουφε αρα ολο και κατι θα βρω (ελπιζω δηλαδη) :lol:
Κατα τα αλλα εχω παθει υστερια οπως ανεφερα..σκεψου επινα τον καφε με 3 κουταλιες ζαχαρη και μισο νουνου μεσα ..χαχαχαχα!!!
σε λιγες μερες φευγω διακοπες στο νησι μου μαζι με τα μωρακια μου για 2 μηνες...θα εκτυπωσω οτι μπορω να το εχω μαζι μου για να εχω πλανο του τι τρωω...εκει θα ζυγιζομαι πιο αραια (δεν θα παρω την ζυγαρια μαζι :D ) και ισως χαλαρασω.
Μονο μην παραχαλαρωσω φοβαμαι.
το πιασες ε????και γυρισω 10 κιλα πιο βαρια!!!

Re: Αλαντικα... 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2658

• yiannis
  • Το Άβαταρ του/της yiannis
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αν εξαιρέσουμε τη χαλασμένη ζυγαριά, ε; την εξαιρούμε; τότε ακόμα κι αν δεν έχασες κιλά η διαφορά στους πόντους πρέπει να είναι εμφανής με το πρόγραμμα διατροφής που περιγράφεις.
Δηλ. δε μπορεί να μην φαίνεται στα παντελόνια και τις μπλούζες που φοράς!!!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.100 δευτερόλεπτα

Syndication