Πάνο ευχαριστώ ,αλλά απαντάς σε λάθος άτομο!Δεν φταίς εσύ για την παρανόηση,αλλά ο τίτλος ’’σχολιάστε το μενού της Ευθυμίας’’
Οσον αφορά εμένα τρώω αρκετά, απο τα επιτρεπόμενε.Οχι αρκετά,λάθος!Τρώω όσο δεν τολμούσα να φάω γιατί έπαιρνα αμέσως κιλά!Αν ήμουν ενημερωμένη σωστά για την άτκινς ,πιστεύω ότι δεν θα είχα παχύνει ποτέ στη ζωή μου,γιατί τα φαγητά που επιθυμούσα ,και που τελικά κατανάλωνα,είναι κυρίως κρέατα τυριά πίτσες σουβλάκια κτλ σε ποσότητες,συνοδευόμενα απο ψωμί,που εξακολουθεί να μου λείπει και από πατάτες.Διαβάζω συχνά εδώ μέσα τις αναφορές σας στα μακαρόνια και λέω σιγά το φαί!Πότέ μου δεν τα συμπάθησα ιδιαίτερα,σπάνια έτρωγα έτσι κι αλλιώς.Χθές έφαγα 5 καλαμάκια μεγάλα τυροσαλάτα και ήπια και μπύρα ,(αυτά το βράδι).Αισθανόμουν πολύ όμορφα που δεν ήμουν ο κασίδης της παρέας,να κάθομαι και να κιτάω τους άλλος να τρώνε!Γενικά αυτή η διαρροφή μου ταιριάζει!Το μόνο μου πρόβλημα(αλλά όχι μικρό)είναι η έντονη τριχόπτωση που παρατηρώ εδώ και ένα μήν α περίπου!Αν το πρόβλημα αυτό αποκατασταθεί,μπορώ να συνεχίσω να τρέφομαι έτσι για πάντα .