Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Απορια προς τους παλαιοτερους!!!

Απορια προς τους παλαιοτερους!!! 15 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #13971

• Haris
  • Το Άβαταρ του/της Haris
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σε ολους σας!!!Καλως σας βρηκα!!!θα ηθελα να κανω μια ερωτηση!!Συμφωνα με την εμπειρια σας ποσα κιλα μπορω να χασω σε ενα μηνα αν κανω διαιτα ατκινς αλλα και με λιγες θερμιδες!!!Δηλαδη να τρωω 2 γιαουρτακια και μια μεριδα κοτοπουλο!!!!Ειμαι 125 κιλα :( !!!!Βασικα θελω να χασω γρηγορα αυτο το μηνα και μετα θα μπω σε διατροφη!!!!Σας παρακαλω αν γινεται απαντηστε!!Ευχαριστω!!!! :D
Αυτη τη φορα θα τα καταφερω επειδη μπορω!!!!!!8/9/2013 η ημερα αλλαγης!!!!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Απορια προς τους παλαιοτερους!!! 15 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #13972

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Χάρη καλημέρα. Αν είσαι πολλά πάνω από το φυσιολογικό σου, θα χάσεις καμιά 10ρια. Όμως προσοχή τα 2 γιαουρτάκια είναι 16 υδατάνθρακες. Επίσης πρέπει να τρως θερμίδες κανονικά και όχι λιγότερες αλλιώς θα θεωρηθεί υποσιτισμός από τον οργανισμό σου και θα σταματήσεις να χάνεις.
Να σε προσέχεις, Marina

Απ: Re: Απορια προς τους παλαιοτερους!!! 15 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #13973

• Haris
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστω παρα πολυ Μαρινα!!Απο αυριο ξεκιναω!!Εγω πηρα τα γιαουρτακια complet που εχουν 2,9 γρ. υδατανθρακες ανα 100γρ. αρα τα δυο γιαουρτακια εχουν 12 γρ.υδατανθρακες!!Βασικα εκανε μια γνωστη μου αυτη την διαιτα με τρια γιαουρτακια την ημερα και κοτοπουλο και εχασε 13 κιλα σε 18 ημερες και δεν ειχε πολλα παραπανω!!Απορησα πως τα εχασε!!!παντως ευελπιστω σε μια απωλεια των 15 κιλων στο μηνα γιατι ειμαι 125 κιλα με 1.80 υψος!!!!Τι λες εχω καμια ελπιδα??? :P !!!Να σε ρωτησω κατι γιατι ειμαι λιγο ασχετος απο Internet το site ειναι δωρεαν ή εχει καποια συνδρομη???

Re: Απ: Re: Απορια προς τους παλαιοτερους!!! 15 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #13974

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Την πρώτη φορά είναι και πιο εύκολο συνήθως. Απλά μετά θα πρέπει να κάνεις συντήρηση γιατί αν γυρίσεις στις παλιές συνηθειες θα τα ξαναπάρεις. Το site είναι και θα παραμείνει δωρεάν! Βασίζεται στις γνώσεις που μοιραζόμαστε όλοι εμείς οι lowcarbers!
Να σε προσέχεις, Marina
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Haris

Απ: Re: Απ: Re: Απορια προς τους παλαιοτερους!!! 15 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #13975

• Haris
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστω και παλι!!Δηλαδη τι λες υπαρχει καμια πιθανοτητα να χασω περιπου 15 κιλακια που τοσο λαχταρω!!!χαχαχαχαχ!!1Και να σου κανω μια ακομη ερωτηση??Τι ειναι η διαδικασια της κετωσης????Αν υπαρχει καποιο παρομοιο θεμα γραψε το link!!!

Απ: Re: Απ: Re: Απορια προς τους παλαιοτερους!!! 15 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #13981

• pkar
  • Το Άβαταρ του/της pkar
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Hari

να σε ρωτήσω κάτι. Προτιμάς να λιμοκτονήσεις για ένα μήνα ή να τρως κανονικά φαγητό με όλο του το λίπος (γύρο, τόνο με μαγιονέζα, πανσέτες κτλ) και να χάσεις τα κιλά αυτά σε 2 μήνες αντί σε 1 όπως λες?

Μην με παρεξηγήσεις, στο λέω με όλη την καλή διάθεση, στην αρχή πραγματικά κ εγώ δεν πίστευα πώς γίνεται να τρώω μαγιονέζες κ κρέμες γάλακτος κ γύρο και να χάνω κιλά που δεν είχα καταφέρει να χάσω με πολλές δίαιτες κ με ασιτία.
Ψάξτο λίγο περισσότερο το θέμα με την Άτκινς, διάβασε το σάιτ κ αν μπορείς πάρε και το βιβλίο.
Πραγματικά είναι κρίμα να λιμοκτονεί κανείς όταν μπορεί να χάσει βάρος με την Άτκινς!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.343 δευτερόλεπτα

Syndication