Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Απορια προς τους παλαιοτερους!!!

Απ: Re: Απ: Re: Απορια προς τους παλαιοτερους!!! 15 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #13983

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
ΗARIS τα 15 κιλακια μπορεις να τα χασεις με atkins σε 2 μηνες τρωγοντας(να μην πω μεχρι σκασμου χα)Γιατι να υποβαλεις τον εαυτο σου σε λοιμοκτονια ?Και μετα μολις φας λιγο παραπανω να τα ξαναπαρεις?Ακολουθα αυτη τη διατροφη χασε τα κιλακια που θες κανε και λιγη γυμναστικη να μην χαλαρωσεις ,Περνα και τις 4 φασεις της ΑΤΚΙΝΣ ομως και μετα με λιγη προσπαθεια υπομονη κ επιμονη θα εισαι μια χαρουλλα.Το θεμα δεν ειναι να τα χαννουμε αλλα και να μην τα ξαναβαζουμε.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Re: Απ: Re: Απορια προς τους παλαιοτερους!!! 15 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #13988

• Haris
  • Το Άβαταρ του/της Haris
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!!!Το μονο που θα σας πω ειναι οτι οταν εχεις να χασεις 45 κιλα οπως εγω δεν μπορεις να περιμενεις 2 μηνες για να χασεις 15!!!Για τ;α πρωτα κιλα μιλαω!!!!Αν ειχα να χασω 20 κιλα θα εκανα αυτο που λετε!!Παντως απο την εμπειρια σας τι λετε ,πορω να τα χασω τα 15 κιλα σε 1 μηνα??Με την διατροφη που λεω εγω!!!Να τνισω οτι το κανω μονο για τα πρωτα κιλα!!!!Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας!!! :D :)
Αυτη τη φορα θα τα καταφερω επειδη μπορω!!!!!!8/9/2013 η ημερα αλλαγης!!!!!!

Απ: Re: Απ: Re: Απορια προς τους παλαιοτερους!!! 15 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #13990

• ktp
  • Το Άβαταρ του/της ktp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
Χάρη καλησπέρα, να σου πω από τη δική μου εμπειρία. Θέλω να χάσω σχεδον 40 κιλά (από 88 στα 50) και είμαι 31 χρονών και γυναίκα άρα με πολυ χαμηλότερο μεταβολισμό από εσένα. Ξεκίνησα την 1η Ιουλίου και χθες που ζυγίστηκα (δηλαδή σε 4 εβδομάδες) είχα χάσει 8 κιλά. Και με μία παρασπονδία στην αρχή με λουκανικόπιτα και καφέ γλυκο με γαλα (μην βαρατε, είμαι χαζή το ξερω...). Όμως δεν έτρωγα μόνο γιαουρτια και κοτοπουλο. Αντιθέτως, στην αρχή περισσότερο, ξεσκίστηκα στις πανσέτες, στα σουβλάκια, στον γύρο και στα τυριά και έτσι δεν ενιωθα καθόλου πείνα, κάτι που με βοήθησε να το συνεχίσω. Τώρα ναι μεν τρωω λιγο πιο υγιεινα αλλά και πάλι τρωω αρκετα. Δεν πεινάω δηλαδή. Προσωπική μου άποψη είναι πως αν ξεκινησεις κανονικα την Ατκινς (και όχι αυτο που λες με τα γιαουρτια και το κοτοπουλο μονο) έχεις την δυνατότητα να χάσεις κανα 10κιλο στις πρώτες 4 εβδομάδες. Εδω εγω εχασα 8 και έχω και πολυκιστικες ωοθήκες που δυσκολευουν την κατασταση. Προτεινω να μην χανεις χρονο και να ξεκινησεις από τωρα. Ουτε καν απο αυριο. Απο τωρα. Και να εισαι αισιοδοξος!!!
Τελευταία διόρθωση: 15 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν από ktp.

Απ: Re: Απ: Re: Απορια προς τους παλαιοτερους!!! 15 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #13991

• Haris
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστω παρα πολυ!!Μου δινεις πολυ θαρρος!!!Ξεκιναω αυριο με γιαουρτακι και κοτοπουλακι για αρχη επειδη ηδη προερχομαι απο μια απωλεια 15 κιλων και δεν πιναω πολυ!!!!Παντως χαιρομαι πολυ που βρηκα αυτο το site!!!Εσυ εκανες καθολου γυμναστικη???

Απ: Re: Απ: Re: Απορια προς τους παλαιοτερους!!! 15 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #13992

• ktp
  • Το Άβαταρ του/της ktp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
Είμαι γαιδουρα... Δεν έκανα καθολου...

Απ: Re: Απ: Re: Απορια προς τους παλαιοτερους!!! 15 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #13993

• Haris
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μην ανησυχεις και εγω θα περιοριστω σε βαρακια και λιγους κοιλιακους!!!Παντως τωρα μου δινεις ακομη περισσοτερο θαρρος!!!Εχεις παρει και αυτα τα ketostix???
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.159 δευτερόλεπτα

Syndication