Χάρη καλησπέρα, να σου πω από τη δική μου εμπειρία. Θέλω να χάσω σχεδον 40 κιλά (από 88 στα 50) και είμαι 31 χρονών και γυναίκα άρα με πολυ χαμηλότερο μεταβολισμό από εσένα. Ξεκίνησα την 1η Ιουλίου και χθες που ζυγίστηκα (δηλαδή σε 4 εβδομάδες) είχα χάσει 8 κιλά. Και με μία παρασπονδία στην αρχή με λουκανικόπιτα και καφέ γλυκο με γαλα (μην βαρατε, είμαι χαζή το ξερω...). Όμως δεν έτρωγα μόνο γιαουρτια και κοτοπουλο. Αντιθέτως, στην αρχή περισσότερο, ξεσκίστηκα στις πανσέτες, στα σουβλάκια, στον γύρο και στα τυριά και έτσι δεν ενιωθα καθόλου πείνα, κάτι που με βοήθησε να το συνεχίσω. Τώρα ναι μεν τρωω λιγο πιο υγιεινα αλλά και πάλι τρωω αρκετα. Δεν πεινάω δηλαδή. Προσωπική μου άποψη είναι πως αν ξεκινησεις κανονικα την Ατκινς (και όχι αυτο που λες με τα γιαουρτια και το κοτοπουλο μονο) έχεις την δυνατότητα να χάσεις κανα 10κιλο στις πρώτες 4 εβδομάδες. Εδω εγω εχασα 8 και έχω και πολυκιστικες ωοθήκες που δυσκολευουν την κατασταση. Προτεινω να μην χανεις χρονο και να ξεκινησεις από τωρα. Ουτε καν απο αυριο. Απο τωρα. Και να εισαι αισιοδοξος!!!