Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: εξετάσεις αίματος, και εγώ.

Re: εξετάσεις αίματος, και εγώ. 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2707

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
σε 18 μερες! 7 κιλοα??? ωραιοςςςςςςς!!!! :P lol: :lol: το συζητησα με το γιατρο μου κ μου ειπε καλο αυτο μαλλον δεν τρως πολυ κρεας!!! :twisted: :mrgreen: οριστε????? εχω χασει κιολας κ αμεσως ολα εχουν βελτιωθει!!! τωρα να πουμε κ την αληθεια προσπαθω να κανω την ατκινς σωστα κ υγειηνα!! κ τα εχω καταφερει απο οτι εχουν αποδειξει οι εξετασεις!! δηλαδη δεν τρωγω ολη μερα μονο κρεατα κτλ απλα εχω μειωσει τους υδατανθρακες στους 20 οπως ειναι η αρχη μας κ εχω αυξησει τρομερα τους καλους δηλαδη σαλατες!! μπολ ολοκληρα!! δεν με ενοιαζε αν θα εχανα λιγο πιο αργα! αναζητουσα παντα να συγκρατησω μετα τα κιλα κ να μαθω στον υγεινο τροπο ζωης! απο αλλαντικα συνηθισα τη βραστη γαλοπουλα για πρωινο με τυρακι μαζι, κ αν πειναω στο ενδιαμεσο λιγο σαλαμακι. κατα τα αλλα ψαρια σαλατες κ κρεατα αλλα τα ελαφρια δηλαδη κοτοπουλακι κουνελακι τετοια! τωρα σκευτομαι να αρχισω να αυξανω σιγα σιγα αφου πλησιαζω τον στοχο μου! υποθετω οτι εκει στους 50 πανω κατω θα μαι μια χαρα! νιωθω καλα βρε παιδι μου με αυτη τη διατροφη κ το δειχνει κ ο οργανισμος μου! μια δυο φορες που παραστρατησα κ εφαγα πολλους υδατανθρακες μαζι σε ενα γευμα ειλικρινα δυνοπαθησα το βραδυ1! αν δεν προκαλουσα εμμετο να ξαλαφρωσει το στομαχι μου αποκλειετε να την εβγαζα τη βραδια!! :cry: σημειωτεον δεν εχω προβλημα με το στομαχ μου!!1 απλα ο οργανισμος σου δειχνει απο μονος του τι ειναι καλο για αυτον!!! κ αυτο σιγουρα δεν ειναι να τον παραφορτωσεις με διαφορα τυροπιτακια, πιτσες και ασπρα ψωμια!!1 σε λιγο καιρο θα τρωγω απο ολα!! θα το κανω ομως με ομορφο τροπο!!πχ εχουμε πατατες για συνοδευτικο σημερα?? 1ον θα φαω λιγες κ οχι μια πιαταρα να! 2ον δεν θα τις συνοδεψω με αλλους κακους υδατανθρακες πχ ψωμι αλλα με μια σαλατουλα! κ την υπολοιπη μερα θα ειμαι σε light επιπεδο υδτανθρακων!! αντε φιλια σε ολους!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: εξετάσεις αίματος, και εγώ. 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2710

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Κατερινακι μπραβο που πλησιαζεις τον στοχο σου και μπραβο και για τις καλες τιμες των εξετασεων. Αυτο που ειπες, ποσο μα ποσο αληθινο ειναι. Οτι δηλαδη, αν ξεφυγεις απο τη διατροφη, το σωμα σου επαναστατει. Κανα δυο φορες που ξεφυγα κι εγω, τα ιδια και χειροτερα αντυμετωπησα. Τι αναγουλες, τι φουσκωματα,τι πονοι στο εντερο. Αφου τελικα αρχισα να πιστευω οτι ειμαι αλλεργικη στους "κακους" υδατανθρακες. Γι αυτο και μιλαμε βεβαια για μια δια βιου διατροφη.
Ελπιζω, οταν θα φτασεις τον στοχο σου, να μη μας "την κανεις". :D Σε θελουμε στη παρεα μας, για πολυ πολυ καιρο ακομα.
love your self

Re: εξετάσεις αίματος, και εγώ. 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2714

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
ουαου!! εχουμε κ νεα εικονιδιακια!! welcome2 lcome2 οχι φυσικα δεν φευγω απο δω με τιποτα!!! μπορει να ξεκινησε σαν διαιτα αλλα στην πορεια τωρα πια το εχω δει σαν διατροφη κ μαλιστα σωστη!! ασε που μαρεσει κ η παρεα μας!! fryingpan yingpan πουθενα δεν παω!!! καλα πολυ μαρεσουν τ5α νεα εικονιδια!!

Re: Εξετάσεις αίματος και ούρων 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2888

• manina
  • Το Άβαταρ του/της manina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γεια σου γιαννη,είμαι νεα στη παρέα και μολις εφυγα απο το μικροβιολογικό εργαστήριο όπου μου είπαν ότι η ΗDL πρέπει να πέσει και να ανέβει η LDL (δηλαδή περπάτημα).Οι δικές σου είναι μάλλον αναποδες οπότε θα πρέπει να προσέξεις.Τυριά,λίπη κρέατα οκ αλλά με μέτρο...yiannis έγραψε:
Δύο βδομάδες πριν αρχίσω την Ατκινς, πριν 3,5 μήνες από σήμερα, τυχαία, έκανα εξετάσεις αίματος στα πλαίσια του γενικού checkup που κάνω κάθε 2 χρόνια.
Μετά το διάστημα αυτό λοιπόν έκανα χθες εξετάσεις για να ελέγξω τι παίζει με την Ατκινς και τα αποτελέσματα είναι ότι μετά από 3 μήνες μπόλικου κρέατος, λιπών και τυριών η χοληστερίνη η "κακή" (LDL) έπεσε, η "καλή" (HDL) ανέβηκε και η συνολική έμεινε ίδια. Τριγλυκερίδια ανέβηκαν περίπου 50% αλλά εντός ορίων πάντα.

Όσον αφορά στα ούρα όταν πήγα να πάρω τις εξετάσεις η μικροβιολόγος γυρίζει και μου λέει: "Να πίνετε πολύ νερό. Έχετε πολλούς κρυστάλλους." :shock:

Λέω: "Μα πίνω πολύ νερό."
"Δεν ξέρω", μου λέει, "εδώ δείχνει ότι έχετε πολλούς κρυστάλλους, ξέρετε, αυτοί που αν συσσωρευτούν πολύ τότε δημιουργούν κολικούς νεφρού και πέτρα. Να πίνετε ακόμα περισσότερο".
Τι να πώ; :?: Στο χαρτί γράφει Κρύσταλλοι: Αρκετοί οξαλικού Ca
Ξέρει κανείς τι είναι αυτό και από ποια άλλη αιτία μπορεί να προήλθε εκτός από τη μειωμένη κατανάλωση νερού; Αυξημένη κατανάλωση αλλαντικών ίσως;

Προσπαθώ να ανεβάσω αρχείο excel με τα αναλυτικά αποτελέσματα πρίν και μετά την δίαιτα αλλά κάτι δεν πάιζει Marina, μπορείς να το δείς ή εγώ κάτι δεν κάνω σωστά;

Re: εξετάσεις αίματος, και εγώ. 17 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #2892

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
manina μου καλώς μας ήρθες!! welcome2 lcome2 welcome2 lcome2
Αλλά νομίζω ότι μας τα λες ανάποδα.... :?
Γνωρίζω ότι η HDL (καλή χοληστερόλη ) αυξάνεται με τη σωματική άσκηση και είναι θετικό να είναι αρκετά ψηλά!!Η δική μου ήταν 95 ! Και μου είπαν ότι φυσάει το εργαλείο!!! :lol: :lol: dance nce dance nce dance nce
Η κακή είναι η LDL και είναι αυξημένη όταν καταναλώνεις υπέρ του δέοντος λιπαρά και άλλα trans ανθυγιεινά..
wordthanx rdthanx
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-

Re: εξετάσεις αίματος, και εγώ. 17 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #2896

• yiannis
  • Το Άβαταρ του/της yiannis
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλώς ήρθες Μανίνα!

Με κάλυψε η προλαλείσασα. :D

http://www.incardiology.gr/pathiseis_li ... ia_hdl.htm

ΥΓ: lamare σαν πολύ υψηλή μου φαίνεται η HDL να είναι 95 (μήπως δε θυμάσαι καλά). Και 65 να ήταν πάλι θα φυσούσε το εργαλείο.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.108 δευτερόλεπτα

Syndication