Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: atkins στα 60?

atkins στα 60? 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12107

• Jubilee
  • Το Άβαταρ του/της Jubilee
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
Ζηταω συγνωμη που σας εχω βομβαρδισει με ερωτησεις αυτες τις μερες.

Επιτελους επεισα την μητερα μου να κανει διατροφη μαζι μου.
Ειναι 60 χρονων και πρεπει να χασει 30-40 κιλα τουλαχιστον.
Βλεποντας ποσο χαρουμενη ειμαι με την διατροφη που κανω αποφασισε να δοκιμασει.
Εχω ομως τις επιφυλαξεις μου. Η μητερα μου ζει με υδατανθρακα δυστυχως.
Υπαρχει περιπτωση να σοκαριστει ο οργανισμος της απο αυτην την αποτομη αλλαγη? Δεν θελω να παθει κατι και να φταιω εγω. Σιγουρα ομως οσο μεγαλωνει δεν γινεται να συνεχισει να κουβαλαει τοσα κιλα πανω της.
Μηπως να την εβαζα κατευθειαν στην δευτερη φαση?
Αν καποιος εχει παρομοιο περιστατικο υποψη του με χαρα θα περιμενω καποια συμβουλη!
if only mosquitoes sucked fat instead of blood
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: atkins στα 60? 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12109

• mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Καλο σου μεσημερι,Jubilee
Εδω μεσα δεν ειμαστε μονο μικροι αλλα κ μεγαλοι (μονο ημερολογιακα ομως!!). Ολοι μας ομως επιδιωκουμε το καλυτερο.. οι πιο μεγαλοι απο μας εχουμε χρόνια προβληματα αλλα κ καποια απόρροιας του χρονου ("ου γαρ ερχεται μονον" ), κ απο προσωπικη εμπειρια (εξετασεις-καλυτερες, ευεξια!!, λιγοτεροι πονοι σε μεση κ γονατα) αλλα κ απο ο,τ εχω διαβασει εδω (εμπειριες κ αναρτημενες δημοσιευσεις ιατρικων ερευνων βλ. στην εναρξη) μονο καλο εχουμε δει (ζαχαρο, πιεση, πονοκεφαλοι, εκζεματα κ.λ.π - εχουν μειωση ,ελαχιστοποιηση,βελτιωση, ελεγχο).. Μακαρι να μπορουσα κ γω να πεισω τη μαμα μου!! bravo avo σου λοιπον που την καταφερες congratualtions ngratualtions ..
Πιο ειδικα θαταν καλυτερα ναχεις απαντησεις κ απο μεγαλυτερους ή απο αλλους που καταφεραν κ τους γονεις τους να την κανουν κ να την κρατησουν (το σημαντικοτερο) δε νομιζω ομως να υπαρξει αντιθετη γνωμη απο κανενα..
Καλη μας συνεχεια grouphug ouphug

Re: atkins στα 60? 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12111

• Jubilee
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Οχι μόνο την επεισα, την ζυγησα τις μέτρησα κ τους πόντους , και για Κάθε 5 κιλά που χάνει της έταξα και δωράκια επιβράβευσης! Θα γραφτεί κ στο φόρουμ να διαβάζει τις συνταγές, ναναι καλα το φαρμεραμα , έμαθε να χρησιμοποιεί το ιντερνετ
Είναι 108 κιλά! Νομίζω πως αν καταφέρει να πέσει στα 75 θα είναι οκ γιατην ηλικία της!

Re: atkins στα 60? 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12117

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
jubilee καλημερα! μπραβο για την προσπαθεια σου κ το ενδιαφερον σου! αλλα μπραβο που κ η μητερα σου το δεκτηκε γτ η δικια μου ας πουμε μαλλον θα πεταγε τπτ στο κεφαλι παρα να της αλλαξω τροπο διατροφης!!! fryingpan yingpan μη φοβασαι παντως για τις εξετασεις της θα ναι καλυτερες στο υπογραφω!!! αλλωστε επειδη εχει να χασει κ πολλα κιλα θα τα χασει κ πολυ γρηγορα σχετικα κ ευκολα αρκει να την κανει σωστα!!! αντε καλαη επιτυχια κ απο μενα!!! goodluck odluck

Re: atkins στα 60? 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12141

• Andrikos
  • Το Άβαταρ του/της Andrikos
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Δεν υπάρχει πρόβλημα εκτός του προφανούς, ότι δηλαδή "you cannot teach an old dog new tricks" , βλέπε συμμόρφωση.

Re: atkins στα 60? 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12147

• Jubilee
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευελπιστω οτι τουλαχιστον θα προσπαθησουν...
Και μιλαω στον πληθυντικο γιατι επεισα και τον πατέρα μου να περιορισει τους υδατανθρακες απλως , επειδη ο πατερας μου πρεπει να χασει μονο 10 κιλακια θα ειμαι περισσοτερο ελαστικη μαζι του!
Ειμαι πολυ χαρουμενη με την αποφαση των γονιων μου ! Χωρια που τωρα ξερω οτι ο ενας θα συγκρατει τον αλλον και ετσι δεν θα ανησυχω!
Καλη μας επιτυχια !
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.093 δευτερόλεπτα

Syndication