Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Καινούργια στην παρέα

Καινούργια στην παρέα 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11776

• λενα68
  • Το Άβαταρ του/της λενα68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γειά σας, είμαι φίλη της σοφίας 68. Είδα το αποτέλεσμα της και ξεκίνησα και εγώ την δίαιτα Άτκινς. Την είχα δοκιμάσει πολλές φορές στον χρόνο που πέρασε αλλά είναι η πρώτη φορά που την κρατάω εδώ και 25 μέρες.
Έχω χάσει ήδη 6 κιλά και συνεχίζω. Το αποτέλεσμα της Σοφίας πάντως εγώ που την ξέρω καλά μου δίνει κουράγιο να συνεχίσω. Αυτά προς το παρόν, ελπίζω ότι χρειαστώ να με βοηθήσετε και να συνεχίσω στον στόχο μου που ελιναι συνολικά 25 κιλά. Καλό βράδυ.....
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Καινούργια στην παρέα 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11777

• lila
  • Το Άβαταρ του/της lila
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλώς όρισες στην παρέα μας! Φυσικά και θα σε στηρίξουμε!

Εύχομαι καλή συνέχεια :)

Re: Καινούργια στην παρέα 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11778

• buki
  • Το Άβαταρ του/της buki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μπορείς σε παρακαλω να μας περιγράφεις τι τρώς; Σου εύχομαι καλή επιτυχία!!!!!Άλλωστε με τοσο φωτεινό παράδειγμα δίπλα σου (σοφία 68) νομίζω οτι μπορείς να τα καταφέρεις τέλεια!!! Ηδη τα πας πολύ καλά! 6 κιλα σε 25 μέρες είναι υπέροχο αποτέλεσμα :D clap ap

Re: Καινούργια στην παρέα 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #11783

• λενα68
  • Το Άβαταρ του/της λενα68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καταρχίν ευχαριστώ που με δεχτήκατε στην παρέα σας. Είμαι 43 χρονών και ξεκίνησα την δίαιτα στις 14 Φεβρουαρίου στα 98 κιλά με ύψος 1,63. Τώρα είμαι 93. Δηλαδή 5 κιλά και όχι 6 που έγραψα καταλάθος.
Τις πρώτες 2 εβδομάδες δεν ξεπερνούσα τους 15-20 υδατάνθρακες και αυτά σε λαχανικά σύμφωνα με το βιβλίο που έχω πάρει του Άτκινς. Για να πώ την αλήθεια τώρα δεν τους μετράω αλλά δεν τρώω και κάτι διαφορετικό μόνο που έχω αρχίσει και κάνω τις συνταγές που υπάρχουν στο site σας. Την προηγούμενη εβδομάδα δοκίμασα την καρμπονάρα με τα κολοκυθάκια,ΘΕΪΚΗ....;Exω κάνει και τα μουστουκούλουρα χωρίς μούστο για το τριήμερο της Κ.Δ.ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ. Συνήθως τρώω πρωτείνες με λίγη σαλάτα και λίγο τυρί. Το κακό είναι ότι δουλεύω το απόγευμα μέχρι το βράδυ στις 11 και τρώω μετά τις 11. Μέχρι εκείνη την ώρα θα πάρω κάτι μαζί μου γιατί φυσικά δεν αντέχω. Μπορώ να αντέξω μέχρι τις 4-5 χωρίς να φάω τίποτα αλλά μετά πεινάω. Το πρωί δεν έχω όρεξη να φάω αν με ρωτάτε γιατί δεν τρώς μέχρι τις 4 που θα πάω για δουλεία. Ο στόχος μου είναι τα 70-72 κιλά γιατί μια ζωή ήμουν 62-65 μέχρι τα τελευταία 6 χρόνια που απόκτησα θυροειδή και έβαζα χωρίς να το καταλάβω σχεδόν 10 κιλά στο χρόνο. Ελπίζω να τα καταφέρω. Ευχαριστώ που με ακούσατε Φιλάκια.

Re: Καινούργια στην παρέα 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #11786

• buki
  • Το Άβαταρ του/της buki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Θα τα καταφέρεις! Πίστη και υπομονη χρειάζονται και όλα θα πάνε καλά
Προσπάθησε να μην παραλείπεις γευματα και να τρως ανα 3-4 ώρες ώστε να μην πεφτει
ποτέ ο μεταβολισμός.

Το πρωινό (έστω ένα αυγό βραστό) είναι πολυ οφέλειμο τόσο για τον οργανισμό σου
όσο και για τον στόχο σου. Όλα θα πάνε καλά θα το δείς.
Φιλικούς χαιρετισμούς.Βuki congratualtions ngratualtions

Re: Καινούργια στην παρέα 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #11802

• agapi
  • Το Άβαταρ του/της agapi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλως ηρθες λενα68 και καλη δυναμη.....συνεχιζουμε δυναμικα ολοι μαζι....φιλια...
[url=http://lilyslim.com:ni4n2g9y]
[/url]
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.111 δευτερόλεπτα

Syndication