Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Καινούργια στην παρέα

Re: Καινούργια στην παρέα 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #11935

• jojo
  • Το Άβαταρ του/της jojo
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλήμερα παιδια. ειμαι και εγω καινουργια στην παρεα σας . ελπιζω να ανεχτητε τισ ερωτησεισ μου και να με βοηθησετε.εχω ξεκινησει αρκετεσ φορεσ αλλα τα παρατουσα γιατι δεν καταλαβαινα κατι και θυμωνα :evil: τωρα ομωσ βρηκα εσασ και ελπιζω να την συνεχισω. θελω να μου πειτε σασ παρακαλω ποσεσ πρωτεινεσ πρεπει να τρωω την ημερα και ποσα γρ λιποσ.φοβαμαι μην τρωω λιγο η παραπανω απο οσο πρεπει..υδατανθρακεσ για την φαση τησ ενεργοποιησησ εχω καταλαβει 20. ειμαι στην τριτη μερα και ψαχνω τι να φαω.πηρα και το βιβλιο. τρεισ μερεσ τρωω μαρουλι κοτοπουλο και τονο και αυγα.ευχαριστω
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Καινούργια στην παρέα 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #11939

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
jojo καλημέρα!
Ο μόνος περιορισμός που έχεις, είναι ως προς τα γραμμάρια των υδατανθράκων.
Πρωτείνες και λιπαρά είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε για τον πρώτο καιρό!
Βέβαια, πρέπει να προσέξεις τις θερμίδες. Δηλαδή μην φας 3000 θερμίδες την μέρα!
love your self

Re: Καινούργια στην παρέα 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #11940

• kitty
  • Το Άβαταρ του/της kitty
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
να ρωτησω κατι κ γω;;ο ατκινς λεει στο βιβλιο οτι καθως φευγουμε απο τη 1η φαση μειωνουμε κ τα λιπαρα.προφανως εννοει οτι οταν καιμε μονο μεχρι 20 υ\ες χρειαζομαστε κ το λιπακι για να καψουμε κ απο εκει,ενω οταν τους αυξανουμε πρεπει κ να το μειωσουμε μη γινουμε μπογοι;;;ε;;ειναι δηλ απαραιτητη η μαγιονεζα τα βουτυρα οι κρεμα γαλακτος κτλ στη 1η φαση,αλλιως δε χανουμε;;

Re: Καινούργια στην παρέα 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #11943

• jojo
  • Το Άβαταρ του/της jojo
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ρουλακι ευχαριστω που μου απαντησεσ. στο βιβλιο διαβασα οτι 170 γυναικα πρεπει να τρωει 76-159 γραμμ. πρωτεινης η 480 γραμμ.πρωτεινουχας τροφης. δηλαδη να ζυγιζω το κρεας η ναβρω καποιον καταλογο που να λεει ποσες πρωτεινες εχει η καθε τροφη? καλα καταλαβα?

Re: Καινούργια στην παρέα 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #11945

• jojo
  • Το Άβαταρ του/της jojo
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
κοριτσια και αγορια πειτε μου....μολισ γυρισα απο φαγητο σε ταβερνα.εφαγα μιση σαλατα του σεφ 2 κομματια ρολλο κοτοπουλο γεμιστα. 1 τυροσαλατα λιγο μπιφτεκι πωσ τα πηγα? δεν πρεπει να φαω ξανα μεχρι το βραδυ? help!!! wordthanx rdthanx

Re: Καινούργια στην παρέα 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12028

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
jojo\n
ρουλακι ευχαριστω που μου απαντησεσ. στο βιβλιο διαβασα οτι 170 γυναικα πρεπει να τρωει 76-159 γραμμ. πρωτεινης η 480 γραμμ.πρωτεινουχας τροφης. δηλαδη να ζυγιζω το κρεας η ναβρω καποιον καταλογο που να λεει ποσες πρωτεινες εχει η καθε τροφη? καλα καταλαβα?[/qu

καλησπερα καλως ηρθες και καλη αρχη και συνεχεια ... clap ap clap ap
εμενα επειδη με κουραζει να μετραω τα γραμμαρ.πρωτεινης απο το κρεας μου(, πηγα στον κρεοπωλη και αφου μου εκοψε καποιες μπριζολες του ζητησα ευγενικα να ζυγισει τις δυο που ετυχε να ειναι οι μεγαλες , και μια μικρη, οποτε πλεον υπολογιζω εκ του ασφαλους με το υψος μου για την συνιστωμενη δοση πρωτεινης , καταλαβες με το ματι πλεον και εμπειρικα ,κανε το ιδιο με το κοτοπουλο , και θα καταλαβεις τι εννοω, το θεμα ειναι να μην τρως "βρωμικους" υδατανθρ, και οτι τρως να το συνοδευεις με σαλατουλες, goodluck odluck
θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.148 δευτερόλεπτα

Syndication