Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Ερωτήση για κόπωση, επιστροφή σε κανονική διατροφή κλπ

Re: Πώς εφαρμόζω την δίαιτα Άτκινς για να χάσω βάρος; 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11216

• Andrikos
  • Το Άβαταρ του/της Andrikos
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
boy23 έγραψε:
Εννοoύσα ότι η ισορροπημένη διατροφή συνήθως έχει πολύ παραπάνω υδατάνθρακες από τη δίαιτα Άτκινς( δημητριακά, ψωμί, φρούτα). Απλά η απορία μου είναι αν χάσω τα κιλά μέσο της Άτκινς και επιστρέψω σε κανονική διατροφή με συνηθισμένες ποσότητες υδατανθράκων θα τα ξαναβάλω;

Η "ισορροπημένη διατροφή" δεν ειναι μία αλλά πολλές. Οι Εσκιμώοι έχουν μία χαρά υγεία και δεν τρώνε υδατάνθρακες.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Ερωτήση για κόπωση, επιστροφή σε κανονική διατροφή κλπ 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11218

• boy23
  • Το Άβαταρ του/της boy23
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κατερίνα σ' ευχαριστώ! Τα διάβασα τα posts απλά ήθελα επιβεβαίωση. :) Κατανοώ αυτό που λες και συμφωνώ αυτοί που παίρνουν κιλά μετά τη δίαιτα είναι αυτοί που δεν προσέχουν και συνήθως πέφτουν και με τα μούτρα στο φαί. Όχι δε λέω ότι θέλω να τα τρώω κάθε μέρα, μια φορά κάθε 10 μέρες το πολύ μακαρόνια, πατάτες όμως πιο συχνά (π.χ. τρώω μια φορά πατάτες τηγανιτές περίπου τη βδομάδα και του ψητού μπορεί και 2 φορές, αλλά όχι μεγάλες ποσότητες). Απλά επειδή διάβασα σε ένα post ότι αν επιστρέψεις σε διατροφή με υδατάνθρακες τα βάζεις! Αν είναι ισορροπημένη δεν τα βάζεις ε? Κάτι λίγο άσχετο κουπέπια επιτρέπονται στην Άτκινς; Ευχαριστώ.

Re: Ερωτήση για κόπωση, επιστροφή σε κανονική διατροφή κλπ 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11219

• boy23
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστώ και τους υπόλοιπους για τις απαντήσεις. Είμαι αγόρι επειδή σε ένα comment αναφέρθηκα στο θηλυκό. :D Απλά παιδιά το κρέας μου αρέσει πολύ και για αυτό πιστεύω ότι μπορώ να την αντέξω, αφού τουλάχιστον θα χορταίνω! Μπορεί για παράδειγμα και για 3 μήνες να την ακολουθήσω. Μπορεί μένοντας μόνο στην πρώτη φάση. Απλά ίσως να γυρίσω μετά σε διατροφή συντήρησης με περισσότερους υδατάνθρακες... Ωστόσο θα φροντίζω να μένω στις θερμίδες συντήρησης. Έτσι τα ξαναβάζω;

Re: Ερωτήση για κόπωση, επιστροφή σε κανονική διατροφή κλπ 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11220

• stef
  • Το Άβαταρ του/της stef
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ναι, τα ξαναβάζεις.
Ο μεταβολισμός δεν είναι μόνο θέμα θερμίδων (αλλοιώς θα κάναμε όλοι μια υποθερμιδική δίαιτα και θα αδυνατίζαμε τρώγωντας μακαρονάδες και παγωτά - sorry, δεν παίζει).
Δες το
[url:1t8ynfkp]www.lowcarblife.org/viewtopic.php?f=7&t=1511&p=10411#p10411[/url]
και ότι απορίες έχεις, εδώ είμαστε.

Re: Ερωτήση για κόπωση, επιστροφή σε κανονική διατροφή κλπ 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11221

• boy23
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστώ stef. Για παράδειγμα αν φτάσεις στην τελευταία φάση πόσους υδατάνθρακες δικαιώσου? Δώσtε μου ένα παράδειγμα για να καταλάβω. π.χ. μπορείς να φας μια τυπική μέρα 3-4 κομμάτια πατάτες φούρνου και λίγη σαλάτα; Πέστε ότι άλλους υδατάνθρακες δεν παίρνεις αυτή τη μέρα.

Re: Ερωτήση για κόπωση, επιστροφή σε κανονική διατροφή κλπ 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11226

• boy23
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αnw. Κατάλαβα ένα περίπου αυξάνεις τους υδατάνθρακες κάθε βδομάδα στις τελευταίες δύο φάσεις εκτός αν δε χάνεις άλλα κιλά. Απλά εγώ επειδή κάνω και γυμναστική καθημερινά, αρκετή ώρα, υπολόγισα ότι μπορώ να καταναλώνω γύρω στις 2000 θερμίδες και να χάνω ένα κιλό τη βδομάδα. Οπότε αν είναι μόνο 2000 θερμίδες τη μέρα και όχι μεγάλες ποσότητες με την Άτκινς δεν έχω λόγο να την κάνω. Πάντως άλλα άτομα μου είπαν μπορείς να τρως πολύ μεγάλες ποσότητες από αυτά που επιτρέπονται. Οπότε ίσως να δοκιμάσω να δω...
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.182 δευτερόλεπτα

Syndication