Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: 1ο:αν πεθυμήσω; 2ο:κυτταρίτιδα

1ο:αν πεθυμήσω; 2ο:κυτταρίτιδα 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1068

• eva7
  • Το Άβαταρ του/της eva7
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπέρα σε όλους, να είστε καλά για τις πολύτιμες συμβουλές.
1ο:Θα ήθελα να ρωτήσω, αν εσείς που ακολουθείτε την Atkins, δεν έχετε επιθυμήσει ποτέ να φάτε μια μακαρονάδα, μια τυρόπιτα, ένα κομμάτι κέικ, μια σοκολάτα βρε αδερφέ; Τι κάνετε γι αυτό;
2ο:Δεν θέλω να χάσω πολλά κιλά, για την ακρίβεια μόνο 2. Το πρόβλημα μου είναι κυρίως η κυτταρίτιδα. Με την Atkins (σε συνδυασμό με γυμναστική) μπορώ να το πετύχω; Κι αν ναι πρέπει να ξεκινήσω κανονικά από την πρώτη φάση της;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: 1ο:αν πεθυμήσω; 2ο:κυτταρίτιδα 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1074

• xristina
  • Το Άβαταρ του/της xristina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Φυσικά και επιθυμείς όλα όσα δεν μπορείς να φας! Τι κάνεις γι αυτό? Σε περίπτωση έλλειψης γλυκού, που για μένα είναι το πιο δύσκολο, τρως κάτι γλυκό αλλα με χαμηλούς υδατάνθρακες και με μέτρο πάντα. (Στις Συνταγές θα βρείς πολλές εύγευστες λύσεις :) ) Για τα υπόλοιπα συγκρατείσαι, αν πραγματικά το έχεις βάλει στο μυαλό σου. Δε γίνεται να χάνεις κιλά χωρίς καμία προσπάθεια! Το γεγονός ότι δεν πεινάς βοηθάει πάντως σημαντικά! Λένε επίσης ότι με τον καιρό σου φεύγει αυτή η αρχική λαχτάρα. Μην ξεχνάς πως και η σοκολάτα και τα γλυκά εθίζουν.
Για το θέμα τις κυτταρίτιδας λένε ότι βοηθάει πολύ. Εγώ είμαι στην αρχή ακόμα και δεν μπορώ να σου πω από προσωπική εμπειρία. Επειδή όμως με τη συγκεκριμένη διατροφή καίς λίπος, λογικό είναι να βελτιωθεί η υφή και να χάσεις πόντους.

Re: 1ο:αν πεθυμήσω; 2ο:κυτταρίτιδα 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1076

• yiannis
  • Το Άβαταρ του/της yiannis
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Επίσης για την επιθυμία μία άλλη καλή τακτική είναι να μην κολλάς το μυαλό σου στην συγκεκριμένη επιθυμία. Πάρε το μυαλό σου απ' αυτή! Μην ανοίγεις διάλογο με τον εαυτό σου για τα "απαγορευμένα".
Είναι μια τακτική που εφάρμοσα για το κόψιμο του τσιγάρου και νομίζω ότι μπορεί να δουλέψει και εδώ.

Re: 1ο:αν πεθυμήσω; 2ο:κυτταρίτιδα 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1077

• Hemma
  • Το Άβαταρ του/της Hemma
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Στο μυαλο ειναι ολα.Πες οτι μεσα στο κεικ εχει μια τριχα.Η σοκολατα ειναι χαλασμενη.
Ειναι λιγο αηδιαστικα ολα αυτα,το ξερω,αλλα σε εμενα πιανουν.
Οσο αφορα παντως την κυτταριτιδα βλεπω διαφορά.
Διασκεδασέ το,τρωγοντας αυτα που δεν μπορουσες πριν (σε αλλες διαιτες) και σε ποσοτητες που πριν ηταν απαγορευμένες.
Ειμαστε δυνατοι ανθρωποι.Μπορουμε να καταφερουμε τα παντα.

Re: 1ο:αν πεθυμήσω; 2ο:κυτταρίτιδα 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1211

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Εγώ πάντως έχω πεθυμήσει να βγω στην παραλία, συλφίς. Α και να μην κάνω συμπτώματα. Βέβαια τώρα που το σκεφτομαι...

Θα αντάλλαζα μια σύμπτωμα με ένα πιάτο μακαρόνια; Ένα ακόμη χαμένο καλοκαίρι με ένα κομμάτι κέικ;

Μπα... :wink:
Να σε προσέχεις, Marina

Re: 1ο:αν πεθυμήσω; 2ο:κυτταρίτιδα 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1231

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Marina εσυ δεν είσαι συλφίς?Και κάτι ακόμα. Θέλω πολύ να μάθω στο συνέδριο που πήγες ποια ήταν ηγνώμη των γιατρών σχστικά με το άν η κετογονική διατροφη βοηθάει στην φωτοευαισθησία.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.080 δευτερόλεπτα

Syndication