Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: 1ο:αν πεθυμήσω; 2ο:κυτταρίτιδα

Re: 1ο:αν πεθυμήσω; 2ο:κυτταρίτιδα 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1424

• Hemma
  • Το Άβαταρ του/της Hemma
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Οκ.Γιάυτο ειμαι λιγο τσιτωμενη οταν παιρνω σπιρουλινα?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: 1ο:αν πεθυμήσω; 2ο:κυτταρίτιδα 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1447

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
ευθυμια έγραψε:
Νημερτις σ'ευχαριστώγια την ενθάρυνση και για το ότι έκανες αυτο το forum.Εδώ έχω βρεί τόση υποστήριξηκαι συμπαράσταση που είναι τελικά συγκινητικό.Πώς άνθρωποι που δεν γνωρίζει ο ένας τον άλλο συμπαραστέκονται τόσο και κατανοούν το πρόβλημα του άλλου.
Εσύ για παράδειγμα βρήκες τρόπο να αντιμετωπίσεις το πρόβλημά σου και ενδιαφέρθηκες να βοηθήσεις και άλλους.Πραγματικα συγχαρητήρια.
Τώρα για το θέμα τών γιατρών σε ρώτησα ως ποιό σχετικη ,γιατι εγώ όταν το ανέφερα στο νευρολόγο του πατέρα μου έβαλε τα γέλια.Στην αμερικη όμως ξέρω ότι εφαρμόζεται σε μεγάλα νοσοκομεία και υπάρχει βιβλιιογραφία και έρευνα.Δεν μπορώ να καταλάβω αν σε μένα την άσχετη μέχρι πριν 3 μήνες με την φωτοευαισθησία φτάνουν τέτοιες πληροφορίες ,πώς σ'εκείνους που είναι επιστήμονες του είδους δεν φτάνουν.Είναι επιστήμη αυτο βρε παιδια?Γιατί εγω έμαθα ότι επιστήμη είναι έρευνα το να μην θεωρείς τίποτα δεδομένο και να μην κάνεις αφορισμους.Μόνοέγω το ξέρω έτσι?

Ευθυμία μου μακάρι όλοι οι γιατροί να σκέφτονταν σαν εμάς. Βλέπεις όμως, όταν ο άλλος δεν έχει το πρόβλημα, δεν τον νοιάζει. Εντάξει σου λέει, πάρε τα χαπάκια -να πάρω εγώ την προμήθεια-, γίνε σαν το ζόμπυ, και τέλος.

Υπομονή, όσο το λέμε, τόσο θα ακούγεται. Θα τους αλλάξουμε πού θα πάει!
Να σε προσέχεις, Marina

Re: 1ο:αν πεθυμήσω; 2ο:κυτταρίτιδα 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1667

• sofia36
  • Το Άβαταρ του/της sofia36
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
συγχαρητηρια Νημετρης ειναι καταπληκτικο το φορουμ !!! αν και εγω δεν εχω προβλημα επιληψιας αλλα βαρους πιστευω οτι θα βοηθεισεις αρκετο κοσμο μεσα απο αυτο . Μπραβο!!! :)
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.072 δευτερόλεπτα

Syndication