Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: 1ο:αν πεθυμήσω; 2ο:κυτταρίτιδα

Re: 1ο:αν πεθυμήσω; 2ο:κυτταρίτιδα 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1234

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Αυτό λέω Ευθυμία μου. Ότι είμαι. Ακριβώς επειδή δεν υπέκυψα στην μακαρονάδα και τα κέικ. Ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά ξέρω επίσης ότι αν έχεις θέληση θα τα καταφέρεις. Κάθέ φορά που σκέφτεσαι το κέικ, να σκέφτεσαι την παραλία. Εσένα με το μαγιό, να κάνεις χαλαρή και άνετη το μπάνιο σου. Α, να σκέφτεσαι και τις άλλες γυναίκες. Που θα είναι αδύνατες. Εσύ θες να είσαι μία από αυτές σωστά; :wink:

Οι γιατροί δεν είπαν κάτι για την διατροφή. Το σεμινάριο ήταν τύπου "to know us better". :D
Να σε προσέχεις, Marina
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: 1ο:αν πεθυμήσω; 2ο:κυτταρίτιδα 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1253

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Νημερτις σ'ευχαριστώγια την ενθάρυνση και για το ότι έκανες αυτο το forum.Εδώ έχω βρεί τόση υποστήριξηκαι συμπαράσταση που είναι τελικά συγκινητικό.Πώς άνθρωποι που δεν γνωρίζει ο ένας τον άλλο συμπαραστέκονται τόσο και κατανοούν το πρόβλημα του άλλου.
Εσύ για παράδειγμα βρήκες τρόπο να αντιμετωπίσεις το πρόβλημά σου και ενδιαφέρθηκες να βοηθήσεις και άλλους.Πραγματικα συγχαρητήρια.
Τώρα για το θέμα τών γιατρών σε ρώτησα ως ποιό σχετικη ,γιατι εγώ όταν το ανέφερα στο νευρολόγο του πατέρα μου έβαλε τα γέλια.Στην αμερικη όμως ξέρω ότι εφαρμόζεται σε μεγάλα νοσοκομεία και υπάρχει βιβλιιογραφία και έρευνα.Δεν μπορώ να καταλάβω αν σε μένα την άσχετη μέχρι πριν 3 μήνες με την φωτοευαισθησία φτάνουν τέτοιες πληροφορίες ,πώς σ'εκείνους που είναι επιστήμονες του είδους δεν φτάνουν.Είναι επιστήμη αυτο βρε παιδια?Γιατί εγω έμαθα ότι επιστήμη είναι έρευνα το να μην θεωρείς τίποτα δεδομένο και να μην κάνεις αφορισμους.Μόνοέγω το ξέρω έτσι?

Re: 1ο:αν πεθυμήσω; 2ο:κυτταρίτιδα 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1304

• s_aint
  • Το Άβαταρ του/της s_aint
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Bασικά εμένα δεν μου έχουν λείψει γλυκά/παγωτα/κολοκυθοπιτες κτλ, αλλά απλά πράγματα όπως καρπούζι, αχλάδι, κριτσίνια. Αυτο που κάνω είναι να τρώω ενα μικρό κομμάτι απο την απαγορευμένη τροφή και να σταματαω εκεί, στο ένα κομμάτι.. Όταν έχω περίοδο και μου ερχεται η όρεξη για κατι γλυκό και οι απίστευτες πατεντες της μαμαμαρια δεν με καλυπτουν, παίρνω ένα σοκολάτακι ΙΟΝ γαλακτος το πιπιλάω λιγάκι και μετά το φτύνω( με τακτ) σε μια χαρτοπετσέτα.. Ισα ίσα για να ξεγελάσω τον εαυτό μου.
Οσο αναφορά στην κυταρρίτιδα ναι εχει μειωθει μαζι με την κρεμουλα την κλαρινς βεβαια, εγω θαυματα με την ΑΤΚΙΝΣ σε μειωση κιλων δεν εχω δει αφου βέβαια τρώω και 30 γραμ υδατανθρακων την μερα και λαμβανω 1500 θερμιδες χωρις να καιω ουτε 10 με καθημερινες δραστηριοτητες καθ οτι για 2 βδομαδες ακομη ειμαι ανεργη και κκκκααααααααααααααθθθθθθθθθθθοοοοοοοοοοοομμμμμμμμμααααααααααααιιιιιιιιιιιιιι!!!!! Παρόλα αυτα εχω δει διαφορα στα μαλλία στην κυταρυτιδα, και νιωθω γενικοτερα πιο σφιχτη στο σωμα, και δεν το λεω μονο εγω...!! Διαφορα στο προσωπο δεν είδα, που άλλοι λενε οτι καθαρίζει απο σπυρακια κτλ, αλλα τι να σου κανει και η διατροφη αμα εισαι μεσα στο καυσαεριο..
ναι! υπάρχει λόγος..

Re: 1ο:αν πεθυμήσω; 2ο:κυτταρίτιδα 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1305

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
για τα σπυρακια και το προσωπο παντως, το ιπποφαες θεωρω πως ειναι οτι καλυτερο. τρως μια καψουλιτσα το πρωι και αλλη μια αλοιφεις το βραδυ αντι για ενυδατικη και σε μια βδομαδουλα ολοι θα σε ρωτανε που εκανες δερμοαποξεση! το κουτι εχει μεσα 50 καψουλες και κανει 20-23 €.

Re: 1ο:αν πεθυμήσω; 2ο:κυτταρίτιδα 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1315

• marinaki
  • Το Άβαταρ του/της marinaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Για πες λεπτομερειες γι αυτο το ιπποφαες μαμαμαρια γιατι με ενδιαφερει!!! Εχω κι εγω λιγα σπυρακια και λιγα κοκκινα σημαδια στο προσωπο μου εδω και ενα-δυο χρονια...Τι ακριβως ειναι αυτο? Απο το φαρμακειο το παιρνω?
Keep it real...

Re: 1ο:αν πεθυμήσω; 2ο:κυτταρίτιδα 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1325

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
η αληθεια ειναι οτι πολυ λιγα φαρμακεια το εχουν, εδω στην ξανθη τουλαχιστον. αλλα απο μαγαζια με βιολογικα προϊοντα, βασιλικους πολτους κτλ, θα μπορεσεις να το προμηθευτεις. ειναι φυσικο 100% απο το ομωνυμο φυτο και εχει ολες τα αμινοξεα που στην ουσια αυτα κανουν τη διαφορα στο δερμα. αν χτυπησεις "ιπποφαές" στο google θα μαθεις ολες τις λεπτομερειες. εγω αυτο παιρνω για συμπληρωμα και ειμαι πολυ ευχαριστημενη! το αναφερουν ως το βασιλια των super foods. τις πρωτες μερες που θα το βαζεις στο προσωπο, ισως σου το στεγνωσει λιγο, πραγμα παραξενο μιας και ειναι λαδι, (πορτοκαλι με λιγο παραξενη μυρωδια, αλλα τι να κανουμε;) αλλα με μια υδατικη το πρωι θα το ξεπερασεις πολυ γρηγορα. κανει μια λαμψη λες και εκανες χημικο πηλινγκ. επισης οταν το βαλεις θα σου φανει πως βαφει λιγο, ομως δεν μενει ουτε στο προσωπο, ουτε στο μαξιλαρι. μπορει να σου φαινεται λιγο αηδια απο την περιγραφη αλλα αξιζει πραγματικα!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.215 δευτερόλεπτα

Syndication