Εγώ κορίτσια είμαι κατά του γάμου. Με την κλασική, ελληνική, πατροπαράδοτη έννοια τουλάχιστον. Το θέμα είναι να έχεις έναν άνθρωπο και να περνάτε καλά. Τώρα το αν θα τον πας στην εκκλησία, στο δημαρχείο ή όπου αλλού θες για να το επισημοποιήσετε είναι καθαρά τυπικό θέμα.
Πολλές γυναίκες αφήνονται μετά τον γάμο. Σου λέει έδεσα τον γαϊδαρό μου. Και γίνονται αυτές αγελάδες και μετά βρίζουν τον σύζυγο που έγινε γάιδαρος.
Εγώ έχω 8 χρόνια σχέση και καμία διάθεση για γάμο. Το κουφό είναι πως ναι ξέρουμε και οι δύο πως θα είμαστε για πάντα μαζί. Και ναι τα πάμε υπέροχα. Και ναι θέλουμε και κανένα κουτσούβελο κάποια στιγμή. Όταν έρθει εκείνη η ώρα λοιπόν θα πάμε στο δημαρχείο μας, θα βάλουμε δυο φίλους να μαρτυρήσουν και θα βάλουμε μπρος για το μωράκι. Α θα κάνουμε και ένα τεράστιο γλέντι για να φάνε του σκασμού οι συγγενείς να μην έχουν να λένε.
Η αγάπη δεν μετριέται με καλεσμένους, κουφέτα και πολυελαίους. Το θέμα είναι να κάνεις αυτό που θες εσύ, όχι αυτό που θέλουν οι άλλοι ή σου "επιβάλλει" η κοινωνία.
Ελπίζω να μην στεναχώρησα κανέναν, αλλά είναι αντισυμβατικός τύπος, το έχετε ήδη καταλάβει φαντάζομαι.