Παιδάκια,δεν θα συμφωνήσω!Το σπίτι που κρατιέται απο έναν,είναι ήδη διαλυμένο και δεν το ξέρει!Κατερινάκι εσύ που είσαι και του επαγγέλματος θα ξέρεις ότι όταν μπαίνει ο ασθενής σε μηχανική υποστήριξη, ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΑ έχει ελπίδες να συνέλθει!Κι εγώ αναρωτιέμαι,αξίζει τον κόπο να προσπαθείς,μόνος;Και απαντώ!(Γιάννης πίνει,Γιάννης κερνάει!)ΟΧΙ!Αν ο άλλος ,είτε είναι ο άντρας είτε η γυναίκα,για να μη βγάζω την ουρά μου απέξω,αδιαφορεί για την σχέση,γιατί εγώ να προσπαθώ;Αλλωστε ,ο καθένας ,όπως ελεύθερα μπάινει σε μια σχέση,το ίδιο ελεύθερα πρέπει να βγαίνει όταν δε νοιώθει τη χαρά του έρωτα!Πιστεύω ότι αυτό το χρωστάμε όλοι στον άνθρωπο που μας πίστεψε και έδεσε τη ζωή του μαζί μας,με γάμο ή χωρίς!Σεβασμό στην προσωπικότητα του άλλου!Κύριε,τί να κάνω;μου τελείωσε!Οχι να τρώμε ο ΄ένας τις σάρκες του άλλου και να ζούμε χωρίς να ζούμε,γιατί μόνο μια ζωή έχουμε!Θέλω στο γάμο ζωντανό τον έρωτα,αλλιώς ας διαλύεται και τυπικά,για να προλαβαίνουμε να ψάξουμε ξανά!Δε λέω,(για να μην παρεξηγηθώ,ότι είναι δυνατόν σε μια σχέση να μείνουν τα πάντα ίδια!Αυτό άλλωστε θα ήταν τραγικό!Οι σχέσεις είναι ζωντανοί οργανισμοί!Εξελίσονται μαζί με τα μέλη τους ή πεθαίνουν!Θέλω να πώ ότι σίγουρα μετά απο 20 χρόνια κοινής ζωής δεν νοιώθω το ίδιο,αλλά αυτό που νοιώθω,μου αρέσει και δεν είναι υποδεέστερο απο αυτό που ένοιωθα στην αρχή,και όπως άλλαξε,ταιριάζει μάλλον με την αλλαγή που και εγώ η ίδια υπέστην και γι αυτό ίσως να μου αρέσει!Βρε παιδιά,σημασία έχει ,ο άλλος να σε θέλεικαι να μη σε τραβάει πίσω!Να σε αφήνει να εξελίσεσαι και να εξελίσεται μαζί σου!Αλλά για να συμβούν αυτά,πρέπει ο καθένας να το θέλει και να προσπαθεί!Αλλιώς........αν ο ένας τραβάει το κουπί,η βάρκα θα πάει στα βράχια σίγουρα!Απλώς είναι θέμα χρόνου!Δεν λέω ότι δεν θα υπάρξουν προστριβές,έριδες ,μίση και πάθη!Λέω να μην κρατάνε πολύ και να μην αφήνουν βαθειά σημάδιακαι πιστεύω ότι όταν υπάρχει η χημεία,το αίσθημα,η θέληση,ηδιάθεση,όπωςθέλετετο ονομάζουμε,τότε η συμβίωση θα πετύχει!Απλώς να θέλουμε,και να μην κρατάμε ή να μας κρατάει πίσω ο σύντροφός μας!Πρέπει να τον αφήνουμε και να μας αφήνει να εξελισόμαστε αυτόνομα και να είναι δίπλα μας!Είναι πολύ δύσκολο,αλλά μόνο έτσι αξίζει!Θέλω,να είμαι εγώ,να είναι αυτός,και να θέλουμε να είμαστε μαζί!Αυτά!