Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Δεν έχω χάσει ούτε γραμμάριο...

Δεν έχω χάσει ούτε γραμμάριο... 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3946

• bluesmartoulis
  • Το Άβαταρ του/της bluesmartoulis
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εντάξει, τά΄χω δεί όλα!
Με εκδικείται που παράτησα την διατροφή για ένα χρόνο και δεν χάνω τώρα?
Ούτε διαφορά στα ρούχα βλέπω απο τις 10 Αυγούστου που ξεκίνησα.
Συγχώρα με διατροφούλα μου που σε παράτησα, ξανάρθα κοντά σου τώρα... Φέρσου μου καλά κι αδυνάτισέ με (χιχιχι)
Κάθησα και μέτρησα κάθε μέρα τους υδατάνθρακες. Κάτω απο 20.
Εικάζω πως με έχουν 'κολήσει' οι σοκολάτες Άτκινς που λένε πως κάνουν και για την φάση 1, αλλά εμένα μάλλον δεν μου κάνουν.
Τίς έκοψα κι εγώ λοιπόν από την Δευτέρα. (έτρωγα μία μικρούτσικη την ημέρα μην φανταστείτε)
Επίσης έκοψα και το γάλα στον καφέ πάλι απο Δευτέρα (αυτό είναι απο τα χειρότερα μαρτύριά μου).
Σήμερα έκανα και Κετοστίξ και πήγε πρός το medium.
Λίγο αναθάρρησα...
Θα σας ενημερώνω ψάχνοντας να βρώ τί κάνω λάθος...
Φιλάκια
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Δεν έχω χάσει ούτε γραμμάριο... 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3947

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
να σου πω φαινεται πως αν την διακοψεεις μετα αργει λιγο να παρει μπρος! κι εγω ειχα σταματησει το πρωτο σταδιο λιγο πριν τον γαμο μου κ για 3 εβδομαδες κ μετα που γυρησα παλι στους 20 περασε σχεδων ενας μηνας που ειχα χασει μονο 1 κιλο! μην ανησυχεις συνεχισε~!! goodluck odluck

Re: Δεν έχω χάσει ούτε γραμμάριο... 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #4092

• bluesmartoulis
  • Το Άβαταρ του/της bluesmartoulis
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Παιδιά, να σκούσω, να ουρλιάξω, να σπάσω τίποτα...τί να κάνω πιά?

Ξεκίνησα 10 Αυγούστου 82,600 ύψος 1,63 και ετών 41 κλεισμένα

Σήμερα 9 Σεπτεμβρίου είμαι 80,600 ενώ τα άλλα μείναν ίδια! (θα μπορούσα να είχα ψηλώσει και να είχα "χάσει" 2 χρόνια? Χλωμό το κόβω. Θα μπορούσα, όμως, να΄χω χάσει 5 κιλάκια σωστά?)

Οι καθημερινοί μου υδατάνθρακες δεν ξεπερνάν τους 15 (άλλωστε έχω ξαναακολουθήσει την διατροφή).

Για να μην με πιάσει καμμιά απελπισία, κι επειδή κάτω απο 5 υδατάνθρακες δεν μπορώ να πέσω γιατί θα "σπάσω", αλλά άν πάρω περισσότερους θα πάω πάλι στα 82, το βιβλίο του Δρ. δεν λέει κάτι, μήπως έχετε κάτι να προτείνετε (εκτός από υπομονή γιατί αυτή φαίνεται την έχω εξασκήσει ένα μήνα τώρα...)

Re: Δεν έχω χάσει ούτε γραμμάριο... 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #4094

• nanage
  • Το Άβαταρ του/της nanage
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Νομίζω ότι η ηλικία δεν μπορεί παρά να ανέβει, το ύψος πλέον δεν μπορεί παρά να κατέβει αλλά στα κιλά σίγουρα μπορούμε να επέμβουμε και να τα κάνουμε ό,τι θέλουμε!
15 την ημέρα για 1 μήνα, ήτοι είσαι στην ενεργοποίηση 1 μήνα; Σίγουρα δεν περιμένεις περίοδο;;

Για την περίπτωσή σου έχω να προτείνω 2 πράγματα, διαλέγεις και παίρνεις:
1) περνάς στη 2η φάση και ανεβάζεις στους 20 με 25 την ημέρα και συνεχίζεις το πρόγραμμα με τις φάσεις.
2) Εφόσον θες να παραμείνεις στην 1η φάση, φάε μια μέρα φρουτάκια, λαχανικάκια, γιαουρτάκια (ό,τι θες εσύ) να πάρεις 35-40 σε μια μέρα και από την επόμενη συνέχισε στους 15 την φάση σου.

Περιμένω νέα σε 3 μέρες. Φιλιά!

Re: Δεν έχω χάσει ούτε γραμμάριο... 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #4109

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
blue, γραμμαριο, δεν εχασες. Διαφορα σε ποντους παρατηρησες? Αφου εισαι παλια, θα πρεπει να το ξερεις, οτι, πρωτα φαινεται στα ρουχα και μετα στη ζυγαρια. :P
love your self

Re: Δεν έχω χάσει ούτε γραμμάριο... 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #4111

• Dimitris
  • Το Άβαταρ του/της Dimitris
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Blue: ¨Οσον αφορά τις σοκολάτες Άτκινς υπάρχει μια διχογνωμία όσον αφορά τις λεγόμενες "net carbs" και το πραγματικό σύνολο των υδατανθράκων που επιδρά στο αίμα. Η κύρια αντίρρηση αφορά το γλυκαντικό Μαλτιτόλη (maltitol) που τώρα πλέον περιέχεται σε αρκετά από τα γλυκά προϊόντα Atkins και μερικοί πιστεύουν ότι μπορεί να επηρεάσει την ισορροπία.

Τώρα για το αν δεν έχασες καθόλου, μην ξεχνάς ότι η δίαιτα Atkins χωρίς καθόλου άσκηση δεν είναι Atkins. Τουλάχιστον 40 λεπτά περπάτημα την ημέρα είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να ενεργοποιηθεί ο μεταβολισμός, δες τον συνονόματο μου Δημήτρη που κάνει χειρονακτική δουλειά και έχει χάσει περισσότερα από 25 κιλά σε μικρό σχετικά διάστημα.
Ακόμα δεν αναφέρεις σε αυτό το ποστ πόσες θερμίδες καταναλώνεις την ημέρα. Μπορεί να μην τις μετράμε με τον τρόπο που γίνεται στις άλλες δίαιτες αλλά στην τελική το αδυνάτισμα οφείλεται στο ισοζύγιο θερμίδων, η Atkins απλά ισχυρίζεται ότι προσφέρει ένα μεταβολικό advantage. Χρειάζεται κάποια προσοχή στις ποσότητες τυριού που καταναλώνουμε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε οργανισμός έχει τους δικούς του ρυθμούς. Ότι έχασες έστω και λίγο σημαίνει ότι ο οργανισμός σου λειτουργεί έστω και όχι στο ρυθμό που επιθυμείς.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.089 δευτερόλεπτα

Syndication