Παιδιά γειά σας και από μένα. Διάβασα όλα τα ποστ σας και έχω παραξενευτεί αρκετά... Είμαι στη φάση συντήρησης ποια εδώ και 3 εβδομάδες ... Όπως είπα σε αρχικό ποστ μου έχασα 44 κιλά σε ούτε 7 μήνες, και το χειρότερο κόλλημα που είδα ήταν 1,5 κιλό σε μία ευδομάδα... Δεν ακούμπησα ζάχαρη ούτε υποκατάστατα αυτής. Δεν έφαγα ούτε 1 φρούτο για να αποφύγω τη ζάχαρη. Για όποιο λάιτ αναψυκτικό δεν συζητάω καν... Sorry αλλά μου φαίνεται αστείο...!! Το ίδιο έκανα και με το αλεύρι... ΤΙΠΟΤΑ ούτε 1/2 κεφτεδάκι, ούτε 1/2 κολοκυθάκι αν είχε κουρκούτι...
Αντιθέτως καφέδες με γάλα (πολύ όμως..), κρασάκια, ουίσκι, βότκα, σαλάτες, τυριά (όλα..), αλλαντικά, σε απίστευτες ποσότητες....
Θα μου πείτε διαφορετικότητα οργανισμών και θα το δεχτώ αλλά ως ένα σημείο.. Αυτά με τα λάιτ και τις σοκολάτες Ατκινς τα ακούω βερεσέ... Sorry και πάλι αλλά θεωρώ ότι είναι καθαρά βιομηχανικά τρικ για να χεζ..... στο τάλιρο... Έχουν γίνει άπειρες έρευνες που έχουν απομυθοποιήσει, κράξει και ξεμπροστιάσει όλα τα δήθεν λάιτ προϊόντα, βγάζοντας τα μάλιστα και πολύ ποιο επιβλαβή για την υγεία ακόμα και από αυτά που είναι τίγκα στη ζάχαρη... Για την βιομηχανία που στήθηκε πάνω στον Ατκινς μην ανοίξω το στόμα μου...... Έλεος ρε παιδιά τι τρώω σοκολάτα Ατκινς κάθε μέρα αλλά ρε γαμώτο δεν χάνω...!!! Και λάκτα να φας πάλι το ίδιο θα γίνει...
Και εγώ στη φάση που είμαι τώρα μου επέβαλε η φυσικοθεραπευτής μου, για να ανεβάσω λίγο μυικό ιστό στη θέση του εναπομείναντος λίπους (μετά και από μία χαζή θλάση και λόγο γυμναστικής..), 1 ποτήρι φρεσκοστιμένο χυμό κάθε πρωί με 2 φέτες μαύρο ψωμί αλιμένο με βούτυρο μέλι ή μαρμελάδα (προτιμώ το μελάκι ..), και άλλες 1-2 φέτες ψωμί μέσα στην ημέρα... 2-3 γιαουρτάκια και φρούτα την εβδομάδα και που που μία χούφτα ανάλατους ξηρούς καρπούς.... Εννοείται σαλάτες φουλ, τυριά κλπ (όπως πριν...). Οκ να πω ότι 3 εβδομάδες τώρα (που και εγώ στην αρχή με μισή καρδιά ξεκίνησα να τα τρώω αυτά...), εξακολουθώ να χάνω 1 κιλό την εβδομάδα....!!!! Έχω τρελαθεί..!!! Έχω φτάσει 74 κιλά (ποτέ δεν ήμουν τόσο, ούτε στα καλά μου..). Δεν θέλω να χάσω άλλο ούτε και καταλαβαίνω τι ακριβός χάνω.. Μιλάμε ότι κάτι τελευταία παντελονάκια που πήρα πριν τις διακοπές Νο31!!! είναι ποια φαρδιά και χτες δοκίμασα ένα 29αρι και μου έκατσε γάντι!!!!!!!! ΑΛΛΑ λάιτ αναψυκτικά, κρέμες γάλακτος, μακαρόνια, σοκολάτες, τούρτες χωρίς υδατάνθρακες..!!! ούτε τα ξέρω ούτε τα είδα ούτε θα τα δω......
Πάντα Φιλικά