Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Δεν έχω χάσει ούτε γραμμάριο...

Re: Δεν έχω χάσει ούτε γραμμάριο... 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4658

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Παιδί μου κουράγιο.
Τι νομίζεις εμείς δεν κολλήσαμε;
Ρε ήταν μια εποχή που δεν κούναγε η βελόνα της ζυγαριάς και με βάραγε τρέλλα.
Μετά όμως;;;;;
Ήρθε η εποχή που η βελόνα τρελλάθηκε κι έπεφτε κι έπεφτε ......
Έρχεται αυτή η ώρα και για σένα.
Και να δεις τότε χαρές!!!!!!!!!
Κουκλάρα θα γίνεις και θα το δεις.
Άντε βρε καλά αποτελέσματα.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Δεν έχω χάσει ούτε γραμμάριο... 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4667

• bluesmartoulis
  • Το Άβαταρ του/της bluesmartoulis
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Νατάσσα μου απ΄το στόμα σου και στου Θεού τ΄αυτί!
Αλλά να κολλάς στην φάση της ενεργοποίησης?
Δεν ξέρω.
Δεν υπάρχει τίποτα στο βιβλίο ούτε στο site. Όλοι μα όλοι λένε πως στην φάση της ενεργοποίησης χάνουν σαν τρελλοί...
Θα δούμε.
Αυτή τη βελόνα περιμένω τρομάρα μου...
Φιλάκια κι ευχαριστώ για το κουράγιο.

Re: Δεν έχω χάσει ούτε γραμμάριο... 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4670

• evangelia198
  • Το Άβαταρ του/της evangelia198
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα! Είμαι καινούρια στην παρέα σας και στον lowcarb τρόπο ζωής. Έχω ύψος 1,56μ και είμαι 74κιλά. Οπότε καταλαβαίνετε, έχω πολύυυυυ δρόμο μπροστά μου.
Την πρώτη εβδομάδα της ενεργοποίησης έχασα 1,5 κιλό (θαύμα για μένα γιατί έχω ακολουθήσει πολλές δίαιτες - κατά γράμμα - χωρίς αποτέλεσμα). Την δεύτερη εβδομάδα όμως δεν έχασα ούτε γραμμάριο.. Τώρα είμαι στην τρίτη εβδομάδα έχοντας κόψει εντελώς τον καφέ, το τσάι Light και την ζαχαρίνη (όχι ότι την κατανάλωνα σε μεγάλες ποσότητες, αλλά...). Α!και την γαλοπούλα έκοψα γιατί διάβασα στη συσκευασία ότι έχει άμυλο. Συνεχίζω και ελπίζω... Γιαυτό μη σκας, είμαστε κι άλλοι που κολλάμε απο την αρχή! Καλό κουράγιο μας!

Re: Δεν έχω χάσει ούτε γραμμάριο... 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4673

• Capoman
  • Το Άβαταρ του/της Capoman
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Παιδιά γειά σας και από μένα. Διάβασα όλα τα ποστ σας και έχω παραξενευτεί αρκετά... Είμαι στη φάση συντήρησης ποια εδώ και 3 εβδομάδες ... Όπως είπα σε αρχικό ποστ μου έχασα 44 κιλά σε ούτε 7 μήνες, και το χειρότερο κόλλημα που είδα ήταν 1,5 κιλό σε μία ευδομάδα... Δεν ακούμπησα ζάχαρη ούτε υποκατάστατα αυτής. Δεν έφαγα ούτε 1 φρούτο για να αποφύγω τη ζάχαρη. Για όποιο λάιτ αναψυκτικό δεν συζητάω καν... Sorry αλλά μου φαίνεται αστείο...!! Το ίδιο έκανα και με το αλεύρι... ΤΙΠΟΤΑ ούτε 1/2 κεφτεδάκι, ούτε 1/2 κολοκυθάκι αν είχε κουρκούτι...
Αντιθέτως καφέδες με γάλα (πολύ όμως..), κρασάκια, ουίσκι, βότκα, σαλάτες, τυριά (όλα..), αλλαντικά, σε απίστευτες ποσότητες....
Θα μου πείτε διαφορετικότητα οργανισμών και θα το δεχτώ αλλά ως ένα σημείο.. Αυτά με τα λάιτ και τις σοκολάτες Ατκινς τα ακούω βερεσέ... Sorry και πάλι αλλά θεωρώ ότι είναι καθαρά βιομηχανικά τρικ για να χεζ..... στο τάλιρο... Έχουν γίνει άπειρες έρευνες που έχουν απομυθοποιήσει, κράξει και ξεμπροστιάσει όλα τα δήθεν λάιτ προϊόντα, βγάζοντας τα μάλιστα και πολύ ποιο επιβλαβή για την υγεία ακόμα και από αυτά που είναι τίγκα στη ζάχαρη... Για την βιομηχανία που στήθηκε πάνω στον Ατκινς μην ανοίξω το στόμα μου...... Έλεος ρε παιδιά τι τρώω σοκολάτα Ατκινς κάθε μέρα αλλά ρε γαμώτο δεν χάνω...!!! Και λάκτα να φας πάλι το ίδιο θα γίνει...
Και εγώ στη φάση που είμαι τώρα μου επέβαλε η φυσικοθεραπευτής μου, για να ανεβάσω λίγο μυικό ιστό στη θέση του εναπομείναντος λίπους (μετά και από μία χαζή θλάση και λόγο γυμναστικής..), 1 ποτήρι φρεσκοστιμένο χυμό κάθε πρωί με 2 φέτες μαύρο ψωμί αλιμένο με βούτυρο μέλι ή μαρμελάδα (προτιμώ το μελάκι ..), και άλλες 1-2 φέτες ψωμί μέσα στην ημέρα... 2-3 γιαουρτάκια και φρούτα την εβδομάδα και που που μία χούφτα ανάλατους ξηρούς καρπούς.... Εννοείται σαλάτες φουλ, τυριά κλπ (όπως πριν...). Οκ να πω ότι 3 εβδομάδες τώρα (που και εγώ στην αρχή με μισή καρδιά ξεκίνησα να τα τρώω αυτά...), εξακολουθώ να χάνω 1 κιλό την εβδομάδα....!!!! Έχω τρελαθεί..!!! Έχω φτάσει 74 κιλά (ποτέ δεν ήμουν τόσο, ούτε στα καλά μου..). Δεν θέλω να χάσω άλλο ούτε και καταλαβαίνω τι ακριβός χάνω.. Μιλάμε ότι κάτι τελευταία παντελονάκια που πήρα πριν τις διακοπές Νο31!!! είναι ποια φαρδιά και χτες δοκίμασα ένα 29αρι και μου έκατσε γάντι!!!!!!!! ΑΛΛΑ λάιτ αναψυκτικά, κρέμες γάλακτος, μακαρόνια, σοκολάτες, τούρτες χωρίς υδατάνθρακες..!!! ούτε τα ξέρω ούτε τα είδα ούτε θα τα δω......

Πάντα Φιλικά

;) ;) ;)

Re: Δεν έχω χάσει ούτε γραμμάριο... 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4682

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Φίλε capoman τα λές καλά και άγια!Μπράβο σου για την εγκράτεια και την επιμονή που αποδεδειγμένα επέδειξες και γι αυτό άλλωστε ανταμείφτηκες αναλόγως χάνοντας τόοσα κιλά! bravo avo
Ομως θα σου υπενθυμίσω ότι όλοι οι άνθρωποι δεν έχουν τη δική σου θέληση και υπάρχουν και άτομα που δεν είναι πειθαρχημένα στο θέμα της διατροφής η γενικότερα. :oops:
Εγώ ας πούμε δεν θα μπορούσα σε καμιά περίπτωση να κόψω καθημερινές συνήθειες όπως τα αναψυκτικά!Πίνω λάιτ βέβαια.....αλλά όπως είπες κι εσύ....κολάω!Το καταλαβαίνω ότι είναι ένας απο τους λόγους που δεν χάνω αλλά....το πνεύμα γαρ πρόθυμο ,η δέ σαρξ ασθενής!
Χαίρομαι πάντως που κάποιοι όπως εσύ τα καταφέρνουν τόσο καλά!Εμένα πάντως η δυνατότητα να φάω κάθε λίγο μια τούρτα χωρίς υδατάνθρακες ,μου δίνει τα περιθώρια να μείνω για καιρό σε μια διατροφή χωρίς να παίρνω πίσω κάθε λίγο και λιγάκι τα κιλά που χάνω.Ετσι σιγά σιγά θα φτάσω στο στόχο.Ξέρεις!Σαν τη χελώνα!
Για μένα πιό σημαντικό απο το να χάσω τα κιλάκια μου είναι να μπορέσω τρώγοντας φυσιολογικά για μένα,να παραμείνω εκεί χωρίς να λοιμοκτονώ!

Re: Δεν έχω χάσει ούτε γραμμάριο... 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4688

• Capoman
  • Το Άβαταρ του/της Capoman
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ευθυμια έγραψε:
Εμένα πάντως η δυνατότητα να φάω κάθε λίγο μια τούρτα χωρίς υδατάνθρακες ,μου δίνει τα περιθώρια να μείνω για καιρό σε μια διατροφή χωρίς να παίρνω πίσω κάθε λίγο και λιγάκι τα κιλά που χάνω.Ετσι σιγά σιγά θα φτάσω στο στόχο.Ξέρεις!Σαν τη χελώνα!
Για μένα πιό σημαντικό απο το να χάσω τα κιλάκια μου είναι να μπορέσω τρώγοντας φυσιολογικά για μένα,να παραμείνω εκεί χωρίς να λοιμοκτονώ!

+1000 clap ap clap ap clap ap

Ευθυμία αρχικά ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Και να πω πως το να χάνεις αργά (δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο, νόμιζα καθόλου..), αλλά σταθερά είναι απείρως καλύτερο από όποια απότομη μετάπτωση..... Μακράν καλύτερο.. Παρανόησα και sorry. Αυτό που μου λες ότι πετυχαίνεις είναι το τέλειο. Προσωπικά έχω πόλεμο με τα λάιτ χρόνια (και για να τα λέμε όλα ποτέ δεν έπινα αναψυκτικά, δεν τα γούσταρα ποτέ... Καμιά ΕΨΑ το 2μηνο και αν...). Μεγάλη απάτη αποδεδειγμένη. Κάτι σαν τους φρέσκους χυμούς ΧΩΡΙΣ συντηρητικά και ζάχαρη που κρατάνε 1 μήνα!!!!!! χαχαχαχαχα.. ΠΩΣ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ?????? Εγώ γιατί αν αφήσω 10 λεπτά ένα πορτοκάλι φρεσκοστυμένο γίνεται σκ@τ@???? Το στύβω λάθος ??? Και μη μου πει κανείς κενό αέρα και συσκευασία τετραπάκ γιατί όταν την ανοίγω και την αφήνω 2 βδομάδες στο ψυγείο παύουν να υφίσταντο και τα 2 αλλά αυτή τέλεια, αγέρωχη...!!! Τέλος πάντων.. Το θέμα είναι ότι αυτό που μου λες ότι πέτυχες είναι άψογο και bravo avo σου. Αυτό το δέχομαι απόλυτα όπως και την όποια αδυναμία όποιου.. Αυτό που δεν την παλεύω να ακούω είναι το παράπονο κάποιου που τρώει καρμπονάρα Άτκινς με 1 λίτρο Coca Zero και επιδόρπιο προφιτερόλ λάιτ και "ρε γαμώτο δεν δουλεύει η παλιό δίαιτα σε εμένα" ...!!!!!

;) ;) ;)
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.081 δευτερόλεπτα

Syndication