Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Τα λαθη μου...

Re: Τα λαθη μου... 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3389

• Δημητρης
  • Το Άβαταρ του/της Δημητρης
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
kallia καλησπερα

πρεπει να το αποφασησεις και να το πειστεψεις πως μπωρεις να τα καταφερεις να κανεις διαιτα, εγω κανω διαιτα κ εχω χασει 17,5 ισως κ παραπανω σε 75 μερες σου ευχωμαι καλη επιτηχεια, αν χασεις θα εισαι angel gel angel gel angel gel angel gel angel gel angel gel goodluck odluck goodluck odluck goodluck odluck goodluck odluck goodluck odluck goodluck odluck goodluck odluck goodluck odluck goodluck odluck goodluck odluck goodluck odluck goodluck odluck goodluck odluck goodluck odluck goodluck odluck goodluck odluck
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Τα λαθη μου... 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3390

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
kallia καλησπερα!! :D μην αγχωνεσαι για την παρασπονδια αν δεν ειναι συχνο φαινομενο ολοι την εχουμε κανει! το θεμα απλα ειναι να το παρεις αποφαση! ολα ειναι στο μυαλο!! εγω τωρα πια δεν με νοιαζει τιποτα! αν εχω επιθυμια για γλυκο θα εχω εκεινα τα κουλουρακια ταχινιου η θα φαω λιγο σκετο ταχινι η ενα μικρο σοκολατακι! τα πρωινα εχεις δικιο ειναι λιγο δυσκολη υποθεση κυριος εαν δουλευεις πολυ πρωι! εγω πχ ξυπναω στις 6 κ ειναι πολυ δυσκολο να ετοιμασω κατι εκτος απο τα κλασσικα τσαι, τυρι σαλαμι. οταν ομως εχω ρεπο η ειμαι απογευμα φτιαχνω ομελετα! μαρεσει πολυ το πρωι!θα βρεις τον τροπο μην ανυσηχεις! bravo avo

Re: Τα λαθη μου... 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3392

• Dimitris
  • Το Άβαταρ του/της Dimitris
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κάλια γεια σου και από μένα. Μην ανησυχείς για τις παρασπονδίες, θυμήσου ότι η δίαιτα αυτή όπως και τα περισσότερα στη ζωή είναι πάνω από όλα θέμα ψυχολογίας. Το πρωϊνό είναι και για μένα το μεγαλύτερο πρόβλημα. Αρκετές φορές αισθάνομαι υπνηλία και κάποια αδυναμία. Μισό γιαούρτι complet 150 ml και λίγο τυρί βοηθάνε αρκετές φορές ή ένας καφές (έστω ντεκαφ με 30 ml γάλα). Γενικά αν και οι υδατάνθρακες που θα παίρνεις θα πρέπει να λαμβάνονται καθόλη τη διάρκεια της ημέρας το πρωί μερικές φορές τους χρειάζεσαι περισσότερο. Στη δουλειά είναι όντως ότι δεν είναι εύκολο να βρεις τροφές με λίγους υδατάνθρακες. Εγώ συνήθως προτιμάω να μην τρώω τίποτα άλλο παρά έναν καφέ στη δουλειά, αλλά αρκετοί συνάδελφοι παίρνουν ακόμα και σαλάτες ή άλλα σνακ από το σπίτι οπότε μπορείς να το κάνεις και εσύ. Οι μπάρες Atkins αν και είναι σχετικά ακριβές (2-3 ευρώ) και αρκετά γλυκές μπορεί να αποτελέσουν μια λύση και μια επιβράβευση για τον εαυτό σου φτάνει να μη φας περισσότερες από μια καθώς μπορεί να διαταράξουν την ισορροπία του οργανισμού σου και να θέλεις και άλλα γλυκά μετά.

Re: Τα λαθη μου... 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3394

• kallia
  • Το Άβαταρ του/της kallia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σας ευχαριστω πολυ ολους για την ανταποκριση.Νιωθω ηδη καλυτερα και σκεφτομαι πως μια καινουργια ημερα ειναι μια καλη ευκαρια για μια καινουργια αρχη. Δεν θα το αφησω να με παρει λοιπον απο κατω. Ερωτησεις: το ταχινι επιτρεπεται στη φαση της ενεργοποιησης; Η σως σογιας ποσους υδατανθρακες περιεχει; Καλη μερα σε ολους και πολλα φιλια. wordthanx rdthanx

Re: Τα λαθη μου... 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3395

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
καλημερα kallia! το ταχινι ναι επιτρεπεται σε μικρες ποσοτητες! τωρα για σογια δεν ειμαι σιγουρη θα σε γελασω αλλα νομιζω οτι επιτρεπεται! ας μας πει κ κεποιος που την χρησιμοποιει γιατι εγω δεν την πολυχρησιμοποιω! angel gel

Re: Τα λαθη μου... 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3398

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Να'μαι κι εγω!! Kallia, αυτα τα λαθη ειναι τα "προς γνωσην και συμμορφωσην" και τα εχουμε κανει ολοι μας. Don't worry λοιπον, αρκαει να μη σου γινει συνηθεια.
Τα πρωινα ειναι ενα θεμα για ολους μας. Η ομελετα ειναι καλη περιπτωση, αλλα με την τσιμπλα στο ματι, ποιος τηγανιζει? Αμερικανοι ειμαστε? Σου εχω λυση, αν εχεις φουρνο μικροκυματων. Σε ενα βαθυ πιατακι, ανθεκτικο, χτυπα δυο αυγα, λιγο λαδι και οτι αλλο θες μεσα. μεχρι να πιεις μια γουλια απο τον καφε σου, η ομελετα σου θα ειναι ετοιμη (3-4 λεπτα)
Το ταχινι, σαφως και επιτρεπεται, με προσοχη ομως, γιατι εχει απειρες θερμιδες.
Η soya sauce εχει 1,4 γρ υδ/ες στη μια κουταλια της σουπας.
Ελπιζω να σε βοηθησα. dance nce dance nce
love your self
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.108 δευτερόλεπτα

Syndication