Τα λαθη μου τα αγαπαω οσο και αν φαινεται περιεργο,αυτα μου εμαθαν πως να τρωω σωστα

ap Οταν θελουμε να ακουλουθησουμε μια διατροφη για παντα πρεπει να κανουμε λαθη γιατι αλλιως δεν θα μαθουμε τι ειναι αυτο που μας φρεναρει η μας κανει να βαζουμε κιλα.
Απο την αρχη που ξεκινησα την προσπαθεια να χασω κιλα εχω ανατρεξει παρα πολλες φορες στο ημερολογιο που κραταω στο fitday και βλεπω τι ετρωγα τις μερες που κολλουσα και τι ετρωγα τις μερες που εχανα
Θα βοηθησει αν μια παρασπονδια στη διαιτα την θεωρησεις απλα σαν κατι που εγινε,το απολαυσες και αφησες πισω σου.
Να μην αισθανεσε καθολου τυψεις γιαυτο αλλα να συνεχισεις κανονικα το προγραμμα σου γιατι δεν μπορει μια ζωη να μην κανουμε παρασπονδιες ουτε να τρωμε συνεχεια αυστηρα συμφωνα με την διατροφη που εχουμε αποφασισει να ακολουθησουμε αλλα ισα ισα οταν τρωμε μια φορα στο τοσο κατι που αγαπαμε το απολαμβανουμε πολυ καλυτερα παρα τοτε που τρωγαμε συνεχεια σαβουρες και ετσι πηραμε τα κιλα μας
Αν η πρωτη φαση σου φαινεται πολυ σκληρη,αρχισε τη δευτερη και θα δεις οτι θα χανεις κανονικα.Εγω που ακουλουθησα την South Beach και οι υδατανθρακες μου ηταν περιπου 50-80 την ημερα εχασα τους πρωτους 3 μηνες περιπου 12 κιλα,δεν θα χασεις εσυ που με την Ατκινς ειναι ακομα πιο χαμηλα?