Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Τα λαθη μου...

Re: Τα λαθη μου... 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4388

• kallia
  • Το Άβαταρ του/της kallia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστω πολυ για το κουραγιο πουμου δινεται. Εχετε δικιο . Μια αποφαση χρειαζεται και πολυ πεισμα και δυναμη για να μπορεσω να συνεχισω. Το κακο ειναι οτι τα δυο τελευταια τα εχω μαλλον σε περιορισμενες ποσοτητες και πρεπει να πιεσω συνειδητα τον εαυτο μου να ξεπερασει τις αδυναμιες του. Ελπιζω να τα καταφερω. Καποιες φορες "ζηλευω" (με την καλη εννοια) οσους και οσες καταφερατε να χασετε πολλα κιλα. Σας θαυμαζω για την πιστη σας στο στοχο σας. Μακαρι να ειχα και εγω λιγη. Σας αξιζουν πολλα μπραβο και αποτελειται παραδειγμα προς μιμηση. Να ειστε καθε μερα και καλυτερα.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Τα λαθη μου... 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4389

• Δημητρης
  • Το Άβαταρ του/της Δημητρης
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
μπορεις και εσυ να χασεις τα κιλα σου επιμονη, επομονη, μην ανχωνεσε . bravo avo bravo avo bravo avo sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2

Re: Τα λαθη μου... 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4395

• gina
  • Το Άβαταρ του/της gina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Θέλει κουράγιο και αποφασιστικότητα.Εγώ είμαι καινούρια στη διατροφή στη 2η εβδομάδα.Δυσκολεύτηκα λίγο τις 4 πρώτες μέρες τώρα και τούρτα να μου βάλεις μπροστά δεν μου κάνει καμία αίσθηση.Μετά την 6η μέρα δεν πεινάς όσο στην αρχή.Εγώ ήδη έχασα 6,300 και συνεχίζω.Ήδη άρχισαν να μου λένε ότι έχω αδυνατίσει.Η αλήθεια είναι οτι ξεφούσκωσα ,το έντερο μου δεν με ενοχλεί καθόλου και αυτό για μένα είναι πολύ καλό γιατί είχα σοβαρό πρόβλημα.Αλλά το κυριότερο είναι η βοήθεια και το κουράγιο που παίρνω να συνεχίσω μπαίνοντας εδώ μέσα και διαβάζοντας τα γραφόμενα των συναγωνιστών.Σου εύχομαι καλή αρχή.

Re: Τα λαθη μου... 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4411

• kallia
  • Το Άβαταρ του/της kallia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Οντως οι πρωτες ημερες ειναι οι πιο δυσκολες. Παλια ειχα καταφερει να ακολουθησω την Ατκινς για κανενα μηνα και καταλαβα οτι σιγα σιγα ο οργανισμος και η ορεξη προσαρμοζεται. Τοτε ειχα χασει καποια κιλα και με το συνδυασμο διατροφη και γυμναστηριο ειχε αρχισει το σωμα μου να φαινεται γραμμωμενο. Δεν φανταζεστε τι χαρα ειχα! dance nce Τι ηθελα και σταματησα τη διατροφη και εγινα cowsleep wsleep . Τωρα θελω να αποκτησων ξανα αυτο το σωμα. Θα αρχιζω να φτιαχνω τισ συνταγες για να δωσω μεγαλυτερη ποικιλια στο μενου μου και να μπαινω πιο συχνα στο site γιατι χρειαζομαι οπωσδηποτε συμπαρασταση. Σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια και καλη μου αρχη!

Re: Τα λαθη μου... 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4413

• low-carber
  • Το Άβαταρ του/της low-carber
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Τα λαθη μου τα αγαπαω οσο και αν φαινεται περιεργο,αυτα μου εμαθαν πως να τρωω σωστα clap ap Οταν θελουμε να ακουλουθησουμε μια διατροφη για παντα πρεπει να κανουμε λαθη γιατι αλλιως δεν θα μαθουμε τι ειναι αυτο που μας φρεναρει η μας κανει να βαζουμε κιλα.

Απο την αρχη που ξεκινησα την προσπαθεια να χασω κιλα εχω ανατρεξει παρα πολλες φορες στο ημερολογιο που κραταω στο fitday και βλεπω τι ετρωγα τις μερες που κολλουσα και τι ετρωγα τις μερες που εχανα

Θα βοηθησει αν μια παρασπονδια στη διαιτα την θεωρησεις απλα σαν κατι που εγινε,το απολαυσες και αφησες πισω σου.

Να μην αισθανεσε καθολου τυψεις γιαυτο αλλα να συνεχισεις κανονικα το προγραμμα σου γιατι δεν μπορει μια ζωη να μην κανουμε παρασπονδιες ουτε να τρωμε συνεχεια αυστηρα συμφωνα με την διατροφη που εχουμε αποφασισει να ακολουθησουμε αλλα ισα ισα οταν τρωμε μια φορα στο τοσο κατι που αγαπαμε το απολαμβανουμε πολυ καλυτερα παρα τοτε που τρωγαμε συνεχεια σαβουρες και ετσι πηραμε τα κιλα μας ;)

Αν η πρωτη φαση σου φαινεται πολυ σκληρη,αρχισε τη δευτερη και θα δεις οτι θα χανεις κανονικα.Εγω που ακουλουθησα την South Beach και οι υδατανθρακες μου ηταν περιπου 50-80 την ημερα εχασα τους πρωτους 3 μηνες περιπου 12 κιλα,δεν θα χασεις εσυ που με την Ατκινς ειναι ακομα πιο χαμηλα? ;)

Re: Τα λαθη μου... 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4437

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Αχ,αχ, αυτη η ιστορια ειναι τοσο παλια που σε λιγο θα διδασκεται και στα σχολεια. Kallia μου, οτι και να σου πουμε εμεις, αν δεν το πει η καρδουλα σου, δεν προκειται να κανεις τιποτα, Εμεις σε αγαπαμε, γι αυτο που εισαι. Οι δικοι σου ανθρωποι σ'αγαπουν γι αυτο που εισαι. Αν αυτο που εισαι ομως δεν αρεσει σε σενα, τοτε μαθε κι εσυ να αγαπας τον εαυτο σου, αλλαζοντας τον. Μην επιτρεψεις σε κανεναν να σε αλλαξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαιωμα, εισαι εσυ. Κανε τον εαυτο σου ερωτευσιμο, σε εσενα. Μπορεις. Και μονο εσυ θα το καταφερεις. hug g
love your self
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.075 δευτερόλεπτα

Syndication