Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Τα λαθη μου...

Re: Τα λαθη μου... 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3654

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
θα αντεξεις!!! :P lol: οι πρωτες 3 μερουλες ειναι δυσκολες! μετ ολα οκ! θα δεις! οσο περνανε οι μερες θα συνηθιζεις κ δεν θα θες ακομα κ ζουμερο με παγωτο να βρεις μπροστα σου!! ;) εγω που δεν μπορουσα να αντισταθω τωρα παω σε τραπεζια που εχουν του κοσμου τους πειρασμους κ λεω συνεχεια"οχι ευχαριστω εχω φαει!"" θα δεις!! αρκει να θες να εξαφανισεις τα 10 κιλακια!! beach ach
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Τα λαθη μου... 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3664

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Για 14 μέρες σκέψου άλλα πράγματα εκτός από τη διατροφή σου.
Σκέψου τους φίλους σου, ωραίες στιγμές σου, το σεξ, ξέρω γω ό,τι θέλεις σκέψου αλλά όχι τη διατροφή σου.
Ότι σκεφτόμαστε πολύ μεγιστοποιείται.
Ότι περνάει από το μυαλό μας όμως και το σκεφτόμαστε για λίγο και μετά προχωράμε παρακάτω σε κάτι άλλο απλά δεν μας επηρεάζει.
Νόμος του Σύμπαντος:"Αρνητική ενέργεια προσλαμβάνουμε μόνο όταν αφήνουμε την πύλη του νου μας ανοιχτή"
Κλείστε τις πύλες.
ΕΝΤΕΛΩΣ!!!!!!!!
Και όλα θα πάνε περίφημα.

Re: Τα λαθη μου... 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3674

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Η αρχη, ειναι το ημισι του παντος. Και η αρχη για σενα ειναι να παρεις μια μεγαλη σακουλα σκουπιδιων και να πεταξεις, ο,τι υπαρχει στο σπιτι που ειναι απαγορευτικο. (τα παιδια και οι συζηγοι εξαιρουνται!!)
Οταν θα θελεις καφε, π.χ. τι θα κανεις? Ή θα τον πιεις σκετο, ή θα βαλεις ζαχαρινη. Ετσι ακριβως θα λειτουργησεις, οταν θα θελεις γλυκο. Αν δεν υπαρχει η ευκολια του ετοιμου, ή δεν θα φας, ή θα φτιαξεις κατι απο τις συνταγες μας. Κατα τα αλλα, θα συμφωνησω με τις προλαλησασες.
Nanage, εχει τετοια παγωτινια στο dia και δεν το ελεγες?
love your self

Re: Τα λαθη μου... 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4384

• kallia
  • Το Άβαταρ του/της kallia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Η πικρη αληθεια ειναι οτι εδω και ημερες εχω εγκαταλειψει καθε προσπαθεια να αδυνατισω. Το αποτελεσμα ειναι το αναμενομενο, τα κιλα μου ειναι στο limit up και η διαθεση μου εχει παρει την κατιουσα. Καποιες φορες ειπα να ξαναπροσπαθησω αλλα δεν μπορεσα να τα καταφερω. Δεν ειχα την καταλληλη διαθεση; Δεν ημουν αποφασισμενη; Δεν ειχα χρονο να μπαινω ουτε στο forum; Τελως παντων ολα αυτα ξερω πως ειναι φτηνες δικαιολογιες. Θελω ομως να δωσω στον εαυτο μου μια ακομη ευκαιρια. Σκεφτομαι οτι δεν ειναι μονο τα 10 κιλα ειναι και οι επιπτωσεις που εχει στην υγεια η υπεκαταναλωση υδατανθρακων. Απο αυριο λοιπον θα ξεκινησω παλι. Θα προσπαθησω να οργανωθω οσο το δυνατον περισσοτερο ωστε να μην πεφτω με τα μουτρα στα απογορευμενα και να ειμαι πιο αποφασισμενη. Συγνωμη που κλαιγομαι συνεχεια αλλα αν δεν τα ελεγα θα εσκαγα.

Re: Τα λαθη μου... 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4385

• Δημητρης
  • Το Άβαταρ του/της Δημητρης
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλησπερα kallia συνεχησε λιγο ακομη, ειμαι σιγουρος πως θα τακαταφερεις εγω εχασα 24 κιλα και θελω αλλα 27 κιλα μονο, εσυ θες πολυ λιγοτερα, λιγη προσπαθεια μονο και ολλα θα πανε καλα στο λεω εγω που εχω σκεφτει να τα παρατεισω.... αλλα δεν τα παραταω το μαρτιο θα εχω φτασει τα 73 κιλα κανε
ε τσι και εσυ κουραγιο και δυναμη χρειαζεται clap ap clap ap clap ap clap ap clap ap clap ap goodluck odluck goodluck odluck goodluck odluck goodluck odluck goodluck odluck sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2

clap ap

Re: Τα λαθη μου... 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4386

• nanage
  • Το Άβαταρ του/της nanage
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλλια πάρε μια αποφαση!!!
Με το να μπαινοβγαίνεις στην 1η φάση δεν καταφέρνεις απολύτως τί πο τα. Χάνεις μόνο το χρόνο σου και δυστυχώς καθόλου κιλά.

Εδώ μέσα όλοι φωνάζουμε ότι αυτή η διατροφή πραγματικά λειτουργεί, υπάρχουν άτομα που έχουν χάσει απίστευτα νούμερα κιλών, επομένως δεν τίθεται θέμα να την ξεκινάς και να μη χάνεις.

Δεν θες να σου λένε ότι έχεις αδυνατίσει, δεν θες να αγοράζεις τα ρούχα που θες, δεν θες να νιώθεις ότι ο άντρας σου είναι μαζί σου γιατί σε γουστάρει-όχι απλά επειδή σε εκτιμάει- κ να σε καμαρώνει για την ομορφιά σου;; με τις βουτιές στους υδατάνθρακες πετυχαίνεις ακριβώς τα αντίθετα!

Δώσε τέλος σε όσα δεν σου αρέσουν, ζήσε τη ζωή που θες. Για όλα χρειάζεται κόπος σε αυτή τη ζωή και όλοι είμαστε μαζί σου σε αυτή την προσπάθεια όταν αποφασίσεις να την κάνεις.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.078 δευτερόλεπτα

Syndication