Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Τα λαθη μου...

Re: Τα λαθη μου... 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3398

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Να'μαι κι εγω!! Kallia, αυτα τα λαθη ειναι τα "προς γνωσην και συμμορφωσην" και τα εχουμε κανει ολοι μας. Don't worry λοιπον, αρκαει να μη σου γινει συνηθεια.
Τα πρωινα ειναι ενα θεμα για ολους μας. Η ομελετα ειναι καλη περιπτωση, αλλα με την τσιμπλα στο ματι, ποιος τηγανιζει? Αμερικανοι ειμαστε? Σου εχω λυση, αν εχεις φουρνο μικροκυματων. Σε ενα βαθυ πιατακι, ανθεκτικο, χτυπα δυο αυγα, λιγο λαδι και οτι αλλο θες μεσα. μεχρι να πιεις μια γουλια απο τον καφε σου, η ομελετα σου θα ειναι ετοιμη (3-4 λεπτα)
Το ταχινι, σαφως και επιτρεπεται, με προσοχη ομως, γιατι εχει απειρες θερμιδες.
Η soya sauce εχει 1,4 γρ υδ/ες στη μια κουταλια της σουπας.
Ελπιζω να σε βοηθησα. dance nce dance nce
love your self
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Τα λαθη μου... 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3402

• Δημητρης
  • Το Άβαταρ του/της Δημητρης
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
kallia καλησπερα μην ντρεπεσε που εφαγες λιγο παραπανω και εγω εχω φαει αλλα προσπαθω να το ελενχω , ειμαι σε διαιτα τορα κ εχω χασει 19 κιλα σε 78 ημερες , σου ευχωμαι καλη επιτηχεια κ nono no nono no nono no nono no nono no μεγαλες ποσοτητες φαγητου. goodluck odluck goodluck odluck goodluck odluck goodluck odluck goodluck odluck

Re: Τα λαθη μου... 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3644

• kallia
  • Το Άβαταρ του/της kallia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ξερω οτι ειμαι απαραδεκτη και οτι επαναλαμβανομαι fryingpan Πιστευω οτι η Atkins ειναι η πιο καταλληλη διατροφη για να καταπολεμησω τις κρισεις βουλιμιας που με πιανουν. Δεν ξερω πραγματικα τι φταιει και τελικα ολα πανε στραβα. Φταιει η αναποφασιστικοτητα μου και η λαιμαργια μου η το στρες , η ανια και η μοναξια που νιοωθω πριν ξεσπασω στο φαγητο. Θελω πολυ να τα καταφερω. Δεκα κιλακια ειναι και νιωθω να μου κανουν τη ζωη μαρτυριο. Σας πιανουν τετοιες ακατασχετες κρισεις λαιμαργιας; Πως τις αντιμετωπιζετε;

Re: Τα λαθη μου... 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3647

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Το πέρασα κι εγώ αλλά με βοήθησε η βιονάδραση.
Αν θέλεις να σου δώσω πληροφορίες στείλε μου προσωπικό μήνυμα και θα σου πω που και πως θα κάνεις βιοανάδραση.
Πάντως ειλικρινά οχι μόνο τέλειωσαν οι βουλιμικές συμπτώματα αλλά είμαι κι ευτυχής κάνοντας τη διατροφή Άτκινς.
Και το κυριότερο λειτουργώ καύτερα στη δουλειά μου και στην οικογένειά μου.

Re: Τα λαθη μου... 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3651

• nanage
  • Το Άβαταρ του/της nanage
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μπορώ να διεκδικήσω άνετα τον τίτλο "Μις Λαίμαργη-γλυκατζού-βουλημική"!

χαχαχα!

Ο καθένας έχει τα κολπα του για να μην υποκύπτει στο ψυγείο/ζαχαροπλαστείο.
Εγώ προσπαθώ να φτιάχνω συνταγές που να συνδυάζουν τους περιορισμένους υδατάνθρακες και την ζαχαρίνη, ώστε να μπορώ να φάω ποσότητα και από τη μία να μη νιώθω ότι στερούμαι και από την άλλη να μπορώ να παραμένω στο πρόγραμμα.
Σκέψου τι ειναι αυτό που θες να φας και μετά ψάξε να βρεις εναλλακτικές.
Π.χ εμένα μου αρέσει το παγωτό, και εκτός των συνταγών που δοκίμασα από εδώ, βρήκα στα Dia παγωτίνια με γλυκαντικά με 7 υδ. το ένα. Τρώω 2 παίρνω 14 υδ και ελέγχω την υπόλοιπη μέρα μου.

Κατά τα άλλα την βολεύω με αναψυκτικά, λίγα φουντούκια, τυρί, φρυγανιές scandinavian crisp από τον Βασιλόπουλο, μπάρες άτκινς, με το αλεύρι άτκινς φτιάχνω από ψωμί μέχρι τυρόπιτα, μαρμελάδα δίχως ζάχαρη, ταχίνι... ε δεν είναι κ λίγα!

Από το εμπόριο δύσκολα θα βρεις έτοιμο γλυκό για την ομάδα μας, επιστράτευσε την δημιουργικότητά σου και φτιάχνε εσύ τα γλυκά σου. Έτσι θα εκπαιδεύσεις τους γευστικούς σου κάλυκες με νέες γεύσεις που δεν θα σε επιβαρύνουν με κενές θερμίδες. Παρεμπιπτόντως, έχεις δοκιμάσει την τούρτα τιραμισού της Νατάσας;;;;;;

Θες και άλλο tip? οκ! Ντύσου, στολίσου πάρε τον καλό σου και βγείτε για ποτό! Ποιος σκέφτεται τα τσουρέκια όταν είναι έξω και περιφέρει το τρισχαριτωμένο κορμί του?!

Καλή συνέχεια!!!

Re: Τα λαθη μου... 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3653

• kallia
  • Το Άβαταρ του/της kallia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μου αρεσει πολυ η ιδεα να πειραματιστω με νεες γευσεις και συνταγες αλλα το κακο ειναι οτι οσο ειμαι - η μαλλον καλυτερα μπαινοβγαινω- στη φαση ενεργοποιησης τα περισσοτερα μου φαινονται απαγορευτικα, προς το παρον.Θελω πολυ να αντεξω αυτες τις 14 ημερουλες και να μεινω σταθερη στους 20 υδατανθρακες. Μετα νομιζω ολα θα ειναι καλυτερα. Θα εχω χασει τα πρωτα κιλα αρα θα ανεβω ψυχολογικα και επιπλεον ο οργανισμος μου θα αρχιζει να συνηθιζει να μη ζηταει τη ζαχαριτσα του. Ουτε ναρκομανης να ημουν! Τετοια εξαρτηση! Εδω και τρεις μηνες εκοψα το τσιγαρο (η αμεση συνεπεια ηταν μερικα απο τα κιλακια που θελω να κανω ξου-μακρυα) και δεν μπορω να κοψω τους υδατανθρακες; tantrum ntrum 14 ημερες πρεπει να αντεξω !
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.137 δευτερόλεπτα

Syndication