Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: και εγώ είμαι.... έλεος....

Απ: και εγώ είμαι.... έλεος.... 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15521

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Παρε του Μαρινοπουλου που εχει 1,9 στα 100 γρ.Τωρα θα σου πω παλι για τις δυο πρωτες βδομαδες οτι καλο θα ηταν να το αποφυγεις γιατι απαγορευονται οι ξηροι καρποι.Αν θες ομως πολυ φαε λιγο.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: και εγώ είμαι.... έλεος.... 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15523

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
xm........καλά θα κάνω υπομονή τότε, ήδη περάσανε οι 4 ημέρες για 10 ημέρες αν δεν φάω ταχίνι δεν χάλασε ο κόσμος. Σε ευχαριστώ!!
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: και εγώ είμαι.... έλεος.... 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15525

• Venia
  • Το Άβαταρ του/της Venia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
Κορίτσια καλημέρα,,
Liana πολύ σωστά λέει τo Christinaki μην ξεκινάς έτσι γιατί δίνεις δικαιολογία στο εαυτό σου να την κάνει την στραβοτιμονιά.
Άμα ξεκινήσεις με τα έλα μωρέ 5 πατάτες να δεις που μέσα στην μέρα θα την χαλάσεις.
Και μάθε ότι η Atkins αν βγεις από το πλάνο έστω μια μέρα σε πάει πίσω πολλές μέρες.
Συγνώμη που σου γράφω έτσι αλλά:

1)έχεις ένα στόχο

2)είσαι στη αρχή ακόμα ,που σημαίνει δεν έχεις ακόμα κουραστεί (αν και δεν σε κουράζει η συγκεκριμένη διατροφή γιατί υπάρχουν πολλές επιλογές)

Για να είμαστε εδώ και να μιλάμε σημαίνει ότι έχουμε φάει τόνους πατάτες σοκολάτες και μακαρόνια και το αποτέλεσμα ήταν να νιώθουμε αποτυχημένοι με τον εαυτό μας.
Μιλώντας για μένα προσωπικά και μόνο, λέω στον εαυτό ότι έχω επιλογές και δεν θα πάθω τίποτα αν δεν φάω τώρα πατάτες τηγανιτές.
Λίγο υπομονή θέλει δεν είναι τυχαίες οι δύο εβδομάδες που βάζεις ό Atkins. Είναι απαραίτητες για τον οργανισμό για να αλλάξει διατροφικές συνήθειες.

Είναι αυτό που λέμε κάθε αρχή και δύσκολή.

Συγνώμη που γράφω έτσι αλλά θέλω να σταματήσουμε να κοιτάμε το δέντρο και να δούμε το δάσος (κλεμμένο είναι αυτό, κάποιο άλλο παιδί εδώ μέσα το έχει γράψει για το πώς να διαχειριστούμε την κρίση του θέλω να φάω σοκολάτα, πατάτες, μακαρόνια και έλα μωρέ για σήμερα μόνο). :D

Απ: και εγώ είμαι.... έλεος.... 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15532

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Σου τα ψαλλαμε για τα καλα Λιανα ε??? :lol: :lol: !Αλλα χρειαζεται για να μη παρασυρθεις.Ξεχασε τες τις τηγανιτες πατατες....οταν παραγγελνετε στην αναγκη παρε παρα πανω καλαμακια ωστε να σκας απο αυτα και να μη χρειαζεσαι τιποτα αλλο.Εμενα προσωπικα δε μου εχουν λειψει καθολου,ειδικα τα μακαρονια καθολου!Το μονο που μου λειπει ειναι τα οσπρια.Μου εχει λειψει η φασολαδιτσα τωρα που ειναι χειμωνας.Αλλα τελος παντων υπομονη!

Απ: και εγώ είμαι.... έλεος.... 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15534

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
καλά κάνετε και μου τα λέτε γιατί είμαι ακόμα στην αρχή και πραγματικά μέχρι στιγμής δεν με έχει κουράσει η δίαιτα ...... μόνο που πεινάω λίγο το βραδυ λίγο γουργουρίζει η κοιλιά μου αυτο είναι φυσιολογικό σε μένα γιατί πριν ξεκινήσω την δίαιτα έτρωγα οτι ήθελα σε μεγάλες ποσότητες πχ ολόκληρη σοκολάτα μόνη μου, 2 πίατα κορν φλεικσ, 2 σουβλάκια με απ'ολα + επιπλεον πατατες τηγανιτές με σως γι'αυτο έφτασα σε αυτο το σημείο τώρα και τα 3 καλάμακια το βράδυ με λίγο μαρούλι δεν με χορτένουν.

Τα οσπρια δεν μου εχουν λείψει καθόλου μα καθόλου, ποτέ μου δεν τα χώνεψα τα ετρωγα μόνο για τις βιταμίνες τους.
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: και εγώ είμαι.... έλεος.... 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15537

• Venia
  • Το Άβαταρ του/της Venia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
Είσαι στην αρχή και έχεις χάσει ήδη 4 κιλά!!!! Μπράβο σου και συνήχησε έτσι!!

Να σε ρωτήσω αν χτες έτρωγες πατάτες πίτες κτλ σήμερα που θα ζυγιζόσουν άραγε πως θα ένιωθες??? Αυτό εννοώ να βλέπουμε το δάσος!!

Φιλία,σήμερα και για μένα είναι δύσκολή μέρα γιατί επιτέλους αδιαθετώ!!! Άτιμές ορμόνες!! :evil:
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν από Venia.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.098 δευτερόλεπτα

Syndication