Κορίτσια καλημέρα,,
Liana πολύ σωστά λέει τo Christinaki μην ξεκινάς έτσι γιατί δίνεις δικαιολογία στο εαυτό σου να την κάνει την στραβοτιμονιά.
Άμα ξεκινήσεις με τα έλα μωρέ 5 πατάτες να δεις που μέσα στην μέρα θα την χαλάσεις.
Και μάθε ότι η Atkins αν βγεις από το πλάνο έστω μια μέρα σε πάει πίσω πολλές μέρες.
Συγνώμη που σου γράφω έτσι αλλά:
1)έχεις ένα στόχο
2)είσαι στη αρχή ακόμα ,που σημαίνει δεν έχεις ακόμα κουραστεί (αν και δεν σε κουράζει η συγκεκριμένη διατροφή γιατί υπάρχουν πολλές επιλογές)
Για να είμαστε εδώ και να μιλάμε σημαίνει ότι έχουμε φάει τόνους πατάτες σοκολάτες και μακαρόνια και το αποτέλεσμα ήταν να νιώθουμε αποτυχημένοι με τον εαυτό μας.
Μιλώντας για μένα προσωπικά και μόνο, λέω στον εαυτό ότι έχω επιλογές και δεν θα πάθω τίποτα αν δεν φάω τώρα πατάτες τηγανιτές.
Λίγο υπομονή θέλει δεν είναι τυχαίες οι δύο εβδομάδες που βάζεις ό Atkins. Είναι απαραίτητες για τον οργανισμό για να αλλάξει διατροφικές συνήθειες.
Είναι αυτό που λέμε κάθε αρχή και δύσκολή.
Συγνώμη που γράφω έτσι αλλά θέλω να σταματήσουμε να κοιτάμε το δέντρο και να δούμε το δάσος (κλεμμένο είναι αυτό, κάποιο άλλο παιδί εδώ μέσα το έχει γράψει για το πώς να διαχειριστούμε την κρίση του θέλω να φάω σοκολάτα, πατάτες, μακαρόνια και έλα μωρέ για σήμερα μόνο).