Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Προβληματισμοί λίγο πριν το στόχο!

Προβληματισμοί λίγο πριν το στόχο! 16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #8476

• stefart
  • Το Άβαταρ του/της stefart
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καταρχήν, όσα ευχαριστώ και να πω για τη βοήθεια που βρήκα σε αυτό το φόρουμ είναι πολύ λίγα. Πραγματικά, για μένα η Άτκινς ήταν μια αποκάλυψη! Προσπαθούσα εδώ και 4 χρόνια με διάφορους τρόπους να χάσω τα κιλά που μου έμειναν από την εγκυμοσύνη (διδύμων παρακαλώ!) και δεν κατάφερνα τίποτα. Ξεκίνησα την Άτκινς πριν από 1,5 μήνα με στόχο να χάσω ό,τι μπορούσα και με ενδόμυχο στόχο τα 10 κιλά. Αυτή τη στιγμή που σας γράφω έχω ξεφορτωθεί αισίως τα πρώτα 7 και συνεχίζω ακάθεκτη. Ομολογώ ότι στην αρχή δεν ήταν εύκολο, αλλά όταν πια συνηθίσεις τους υπολογισμούς και βρεις όλες αυτές τις εναλλακτικές που προσφέρονται εδώ, πραγματικά γίνεται σχεδόν παιχνιδάκι. Όμως, για όσους δεν κάνουν Άτκινς για λόγους υγείας ή λόγω μακροχρόνιων προβλημάτων παχυσαρκίας, ας μη γελιόμαστε, είναι δίαιτα. Προσωπικά, ο λόγος που μου ταίριαξε η Άτκινς ήταν ακριβώς το γεγονός της απαγόρευσης εντελώς κάποιων πραγμάτων. Με βολεύει να μην έχω περιθώρια για κουτσουκέλες. Όμως, δε θέλω να κάνω αυτήν τη διατροφή για μια ζωή. Θέλω να μπορώ να τρώω τα πάντα, με μέτρο. Μου κακοφαίνεται που δεν μπορώ να φάω φρούτα στις ποσότητες που θα ήθελα, τα γλύκα και το ψωμί δεν με απασχολούν, μου λείπει πολύ το ρύζι και λιγότερο τα ζυμαρικά. Τέλος πάντων, για να μη σας κουράζω, θέλω την άποψή σας για το εξής: Σε κανά μήνα ευελπιστώ να φτάσω το στόχο μου. Και επειδή δεν αντέχω να γυρίσω στα ίδια, αλλά δε νομίζω ότι μπορώ και να συνεχίσω την Άτκινς, σκέφτομαι να συνδυάσω μία θερμιδική κατά βάση διατροφή με λίγο από Άτκινς. Θα δίνω προτεραιότητα στις θερμίδες και θα προσέχω όσο μπορώ και τους υδατάνθρακες. Άλλωστε, αυτά δεν είναι και τόσο άσχετα. Πιστεύετε ότι θα μπορέσω να κάνω μία καλή συντήρηση με αυτόν τον τρόπο, αν τηρώ ένα όριο 1500 θερμίδων? Πείτε μου τη γνώμη σας οι πιο έμπειροι και μη με μαλώσετε που δε θέλω να κάνω την Άτκινς μία ζωή! Και πάλι σας ευχαριστώ για όλα.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Προβληματισμοί λίγο πριν το στόχο! 16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #8478

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά σου θα ναι... Τα κιλά εννοώ ε; Νόμος αυτό...

Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι γιατί είναι τόσο δύσκολο να μείνεις μια ζωή πχ στους 60-80 υδατάνθρακες. Ίσως και παραπάνω αν έχεις μεγαλύτερες αντοχές και καλύτερο μεταβολισμό.

Δεν στη λέω, με ξέρεις. Απλά λέω μια αλήθεια. Ελπίζω να τα καταφέρεις και να μην μας ξαναχρειαστείς ποτέ ποτέ ποτέ.

Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία!
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Προβληματισμοί λίγο πριν το στόχο! 16 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #8556

• giota_lowcarber
  • Το Άβαταρ του/της giota_lowcarber
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Χαιρετώ!
Με έκπληξη διάβασα τα παραπάνω όσον αφορά την συντήρηση των κιλών. Για να είμαι ακριβής απογοητεύθηκα. Διότι δεν ξεκίνησα την Άτκινς για να την ακολουθήσω δια βίου. Όταν χάσω τα περιττά μου κιλά θέλω να τρώω όπως όλοι οι άνθρωποι, να μην στερούμαι τίποτα. Μπορώ να μετράω θερμίδες βέβαια, άλλο αυτό. Με άγχωσε το γεγονός ότι όταν τη σταματήσω θα πάρω πίσω τα κιλά, γιατί αν ισχύει αυτό...τότε καλύτερα να μην την άρχιζα.
Αγαπητή Marina, θεωρείς απίθανο να γίνει συντήρηση της απώλειας με κάποια άλλη διατροφη; Διότι έτσι όπως το εξέφρασες, δεν άφησες περιθώρια.
Περιμένω απάντηση, ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Re: Προβληματισμοί λίγο πριν το στόχο! 16 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #8558

• eva7
  • Το Άβαταρ του/της eva7
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Θα σας πρότεινα να διαβάσετε το παρακάτω post

[url:2ccggh7z]lowcarblife.org/viewtopic.php?f=9&t=723&...AE%CE%BD%CE%B5%CF%82[/url]

Ίσως η ιστορία του Capoman αποτελέσει έμπνευση και για σας

Re: Προβληματισμοί λίγο πριν το στόχο! 16 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #8561

• mary
  • Το Άβαταρ του/της mary
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γιώτα μου ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Η Marina προφανώς θέλει να σου πει οτι αν έχεις σκοπό να ξαναγυρίσεις στις υπερβολικές ποσότητες υδατανθράκων με τις οποίες τρέφεται ο μέσος Έλληνας, τζάμπα κόπος θα πάρεις πίσω τα κιλά που έχασες. Εγώ ξεκίνησα την Ατκινς τέλος Οκτωβρίου. Μέσα σε 2 μήνες είχα χάσει 9 κιλά. Έτσι από 79 πήγα 70. Ένα ζήτημα υγείας με ανάγκασε να διακόψω. Όχι απότομα όμως. Προχώρησα στις επόμενες φάσεις της διατροφής μας και μπήκα στη συντήρηση 80-100 υδατάνθρακες 1600 θερμίδες αυτά είναι τα όριά μου. Είμαι εκεί 4 μήνες. Πήρα μόνο 2 κιλά τα οποία είναι υγρά (μια τα χάνω μια τα βρίσκω) . Προσέχω βέβαια, ζυγίζομαι κάθε μέρα και όταν δω τη ζυγαριά να παίρνει την ανιούσα, κάνω 2-3 μέρες ενεργοποίηση και έρχομαι στα ίσα μου. Γιατί ξέρεις το χειρότερο κιλό είναι το πρώτο κιλό. Οταν το εξοντώσεις δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Σημειωτέον τρώω τα παντα εκτός από ζαχαρη και λευκό αλεύρι (τρώο ολικής).
[url][/url]www.diaet-ticker.de] [/url]

Re: Προβληματισμοί λίγο πριν το στόχο! 16 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #8562

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Giota μου, αν η προηγουμενη διατροφη σου, ειχε σχεδον καθε μερα μακαροναδα, 2-3 φετες ψωμι, πιτογυρα, πιλαφια, πατατες, αναψυκτικα κανονικα, και γλυκα, τοτε λυπαμαι που θα στο πω, ΝΑΙ, θα παρεις πισω οοοολα σου τα κιλα, και καποια παραπανω.
Σκοπος της διατροφης, ειναι να αποτοξινωθεις απο αυτα που κανουν κακο στον οργανισμο σου. Και μετα απο 1 1/2 χρονο στην ατκινς, απο ιδια πειρα στο λεω, αποτοξινωνεσαι. Ζω μια χαρα χωρις λευκο αλευρι, χωρις ζαχαρη, και χωρις ασπρα μακαρονια και χωρις αναψυκτικα με ζαχαρη. Στη δια βιου συντηρηση που ειμαι, θα τυχει να φαω και καμια πατατα αν βγω εξω, κανενα παγωτακι, κλπ. Οχι οτι τα ζηταω κι ολας!!! Αν τυχει ομως, θα φαω.
Αν εσυ, θεωρεις οτι δεν θα αλλαξει η οπτικη σου γωνια για τους υδατανθρακες, σταματαεδω! Δεν ξερω ομως τι ειναι προτιμοτερο. Να μετρας μια ζωη θερμιδες και να ψοφας της πεινας, ή να μετρας μονο υδατανθρακες και να εισαι καλα, και σε κιλα, και σε υγεια.... :?:
love your self
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.143 δευτερόλεπτα

Syndication