Καλημέρα σε όλους!
Πραγματικά νιώθω πολύ τυχερή που κάνω μια δίαιτα, και μπορώ να εκφράζομαι και να συζητώ τα προβλήματά μου μέσα από αυτό το site.
Είναι η δεύτερη φορά που κάνω Αtkins, και την πρώτη φορά είχα χάσει 2-3 κιλά αλλά είχα ξεφούσκώσει αρκετά. Μετά σταμάτησα, και κατάφερα μέσα στο καλοκαίρι να μην τα ξαναπάρω. Οπότε συνεχίζω από εκεί που ήμουν...
Δεν θέλω να χάσω πολλά κιλά, και ίσως νομίζω αυτό είναι και το πιο δύσκολο. Είμαι 1.68 , 72 κιλά, και θέλω περίπου να πάω στα 67.
Το θέμα είναι οτι τον προηγούμενο χειμώνα είχα χάσει πολλά κιλά, τα οποία είχα πάρει λόγω εγκυμοσύνης, περίπου 13 και τώρα δυσκολεύομαι να χάσω αυτά τα 5.
Κάνω την Ατκινς περίπου 2 βδομάδες και έχω ξεφουσκώσει αρκετά, αλλά δεν βλέπω διαφορά στα κιλά. Μπορεί να φταίνε βέβαια και αυτά τα σοκολατάκια και τα τυροπιτάκια που φτιάχνω και τα τσακίζω κάθε φορά.... (δεν ξαναδιαβάζω τις συνταγές σας).
Η διάθεσή μου έχει αλλάξει αρκετά, έχω τρομερή ενέργεια, και διάθεση και πραγματικά δεν ξέρω αν προέρχεται από την αλλάγή διατροφικών συνηθειών. Εσείς το έχετε παρατηρήσει αυτό?
Αυτό όμως, βρε παιδιά, που δεν αντέχω με τίποτα, είναι η άσχημη αναπνοή, κυρίως κατά την διάρκεια της νύχτας και το πρωί. Έχουμε βρεί τίποτα για να το αντιμετωπίσουμε???
Καλή συνέχεια σε όλους και όλες!