Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Διαπιστωση....

Re: Διαπιστωση.... 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2676

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Ευθυμία θέλω τα μαλλιά σου τώρα! Τα υπόλοιπα :P .

Καλά τα δικά μου είναι wanna-be ίσια, κοινώς σπαστά, και μου βγαίνει η ψυχή να τα ισιώσω και να τα κρατήσω ίσια.

Λοιπόν η φάση με τα μαλλιά κράτησε κανένα τετράμηνο. Αυτό που δεν ξέρω αν σας έχω πει -καθαρά γυναικείο θέμα- είναι πως μετά από 4 μήνες είχα καθυστέρηση -για πρώτη φορά στην ζωή μου! Τον επόμενο μήνα όλα επανήλθαν στο φυσιολογικό.

Κοινώς δεν γίνονται όλα τα πράγματα σε όλους τους ανθρώπους το ίδιο χρονικό διάστημα. Εμένα πήρε 4 μήνες στον οργανισμό μου να προσαρμοστεί. Είναι το σοκ του νέου τρόπου διατροφής. Αυτά γίνονται σε κάθε δίαιτα. Οπότε υπομονή και όλα θα γίνουν όπως πριν. :D
Να σε προσέχεις, Marina
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Διαπιστωση.... 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2679

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Σ’ευχαριστώ πολύ Marina .Ελπίζω να μή μείνει μόνο το γυμνό μου κρανίο μέχρι τότε :D και ελπίζω να αποκατασταθεί η ζημιά και στη δική μου περίπτωση.

Re: Διαπιστωση.... 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2702

• Maria5
  • Το Άβαταρ του/της Maria5
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ευθυμια έγραψε:
Παιδιά δεν ξέρω αν κάποιοι αντιμετώπισαν πρόβλημα τριχόπτωσης.Αν υπάρχει κάποιος ας γράψει μετά απο πόσο χρονικό διάστημα του εμφανίστηκε,πόσο χρόνο κρατησε,άν αποκαταστάθηκε το πρόβλημα,με τί τρόπους το αντιμετώπισε κτλ.Αγαπητή Marina αν έχεις μελετήσει το ζήτημα απάντησέ μου.Μιλάμε για χοντρό πρόβλημα.Κάνω τη διατροφή περίπου 4 μήνες και κάτι μέρες και έχω χάσει 10 κιλά.Το πρόβλημα που προανέφερα εμφανίστηκε έντονα το τελευταίο 20μερο περίπου και έχω την εντύπωση ότι οξύνεται.Παίρνω βιταμίνες πάνω από μήνα,τις pharmaton geriatric.Eχω αναφέρει ξανά ότι σε σχέση με τις ποσότητες προσλαμβανόμεννης τροφής απέχω πολύ απο το να υποσιτίζομαι.Μάλλον υπερσυτίζομαι!Ηδιατροφή μου αρέσει ,μου ταιριάζει αλλά είναι κρίμα να γίνω ’’η φαλακρή τραγουδίσρια’’ :lol:

ευθυμια υπομονη! περσι το καλοκαιρι μου επεφταν τα μαλλια τοσο πολυ που νομιζα οτι θα καραφλιασω!!Αυτο κρατησε 6 μηνες και μετα σταματησε μαχαιρι και ξαναφυτρωσαν . :P

Re: Διαπιστωση.... 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2705

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Μαρια5 ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες .Χαίρομαι που ακούω ότι το πρόβλημα σου αποκαταστάθηκε γιατί θέλω να συμπεράνω ότι αποκαθίσταται!Γιατί αν είναι ευσεβής πόθος στην περίπτωσή μου ,πραγματικά θα μείνω φαλακρή.Αν δηλαδή μου κρατήσει 6 μήνες τότε σίγουρα δεν έχω τα περιθώρια!
Marina !!!Εξακολουθείς να θέλεις τα μαλλιά μου;(τα υπόλοιπα)γιατί έτσι κι αλλιώς δεν έμειναν και πολλά!

Re: Διαπιστωση.... 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2709

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
ευθυμία μπα θα τα χρειαστείς.

Λοιπόν για δες αν παίρνεις επαρκείς ποσότητες πρωτεϊνών -η πρωτεϊνη ευθύνεται για τα γερά μαλλιά και νύχια- και δες μήπως χρειάζεσαι έξτρα ψευδάργυρο. Αν και τίποτα να μην κάνεις, θα επιστρέψεις σύντομα στο κανονικό.

Έχε υπόψη σου ότι ο μέσος άνθρωπος χάνει 100 τρίχες την ημέρα -τι λέω η γυναίκα :P - οπότε λίγες παραπάνω δεν είναι κακό. Πολλές παραπάνω είναι κακό, απλά όχι μόνιμο.

Σκέψου ότι τα μαλλιά μου με ντεκαπάζ εδώ και ένα χρόνο είναι υγιέστερα από ποτέ με την κομμώτρια να αναρωτιέται πώς χάνω τόσα λίγα και αντέχει τόσο η τρίχα! :wink:
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Διαπιστωση.... 17 Χρόνια 3 Ημέρες πριν #3345

• Madraoulas
  • Το Άβαταρ του/της Madraoulas
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σας!
5 μηνες αφου αρχισα Ατκινς και 2 1/2 μετα το τεστ τροφικης δυσανεξιας....συνεχιζω (δεν τρωω καθολου οτι εχει σχεση με σιταρι-μακαρονια και αλευρα γενικως- κριθαρι δλδ οτι εχει γλουτενη)...με επιλεγμενους υδατανθρακες(δλδ φαγοπυρο-κινοα-αμαραντο-φρουτα συνολο 60-90 γρ υδ/ημερα)..και σε συνδυασμο Ατκινς-τεστ τροφικης δυσανεξιας...αισθανομαι πολυ καλα...εχω χασει 2-3 κιλα συνολικα αλλα λογω γυμναστικης εχω παρει περισσοτερο σε μυς ...αλλα φαινομαι σαν να εχω χασει 5-6
Ουτε φουσκωματα εχω πια ουτε δυσφορια(που τα ειχα λογω πολλων και επεξεργασμενων υδ/ων)...εχω χασει αρκετους ποντους παντου και συνεχιζω ακαθεκτος...αλλα πλεον ως τροπος ζωης μονιμα και οχι ως διαιτα
Φιλια πολλα

Υ.Γ.θα το επαναλαβω...αν καποιος δεν χανει, παιζει ρολο και η τροφικη δυσανεξια που μπορει να εχει σε αθωα τροφιμα..πχ το λαχανο
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.101 δευτερόλεπτα

Syndication