Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Διαπιστωση....

Re: Διαπιστωση.... 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2667

• Madraoulas
  • Το Άβαταρ του/της Madraoulas
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σ ευχαριστω πολυ αγαπητη nanage!!!
Θα της τα πω τα συμπερασματα σου
Σ ευχαριστω και παλι!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Διαπιστωση.... 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2669

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Παιδιά δεν ξέρω αν κάποιοι αντιμετώπισαν πρόβλημα τριχόπτωσης.Αν υπάρχει κάποιος ας γράψει μετά απο πόσο χρονικό διάστημα του εμφανίστηκε,πόσο χρόνο κρατησε,άν αποκαταστάθηκε το πρόβλημα,με τί τρόπους το αντιμετώπισε κτλ.Αγαπητή Marina αν έχεις μελετήσει το ζήτημα απάντησέ μου.Μιλάμε για χοντρό πρόβλημα.Κάνω τη διατροφή περίπου 4 μήνες και κάτι μέρες και έχω χάσει 10 κιλά.Το πρόβλημα που προανέφερα εμφανίστηκε έντονα το τελευταίο 20μερο περίπου και έχω την εντύπωση ότι οξύνεται.Παίρνω βιταμίνες πάνω από μήνα,τις pharmaton geriatric.Eχω αναφέρει ξανά ότι σε σχέση με τις ποσότητες προσλαμβανόμεννης τροφής απέχω πολύ απο το να υποσιτίζομαι.Μάλλον υπερσυτίζομαι!Ηδιατροφή μου αρέσει ,μου ταιριάζει αλλά είναι κρίμα να γίνω ’’η φαλακρή τραγουδίσρια’’ :lol:

Re: Διαπιστωση.... 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2670

• ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ασε που υπάρχει και το άλλο πρόβλημα, τα μαλλιά μου είναι μακρυά και τα σιφόνια στο μπάνιο μπλοκάρουν εύκολα!Γι αυτό γράψτε γρήγορα ότι ξέρετε για το θέμα :lol: :lol: :lol:

Re: Διαπιστωση.... 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2671

• vanta1965
  • Το Άβαταρ του/της vanta1965
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευθυμία μου καλησπέρα, αλλοι είναι πιο ειδικοί απο μένα για να σε καθησυχάσουν, εχω ήδη όμως διαβάσει στο site ότι ειναι συνηθισμένο, καθώς και κάποια προβλήματα κύκλου τα οποία όμως είναι παροδικά . Εφόσον καλύπτεσαι και με βιταμίνες τόσο ισχυρές όσο οι geriatric δεν θα έχεις πρόβλημα. Η τριχόπτωση παρεπιπτόντως συνήθως ειναι εποχιακή , λόγω στρεςς κλπ( σύμπτωμα πολλαπλής αιτιολογίας).Και καλή συνέχεια τα -10κιλά ειναι σούπερ!!!

Re: Διαπιστωση.... 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2672

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Α καλά. Όταν ξεκίνησα την διατροφή είχα μαλλιά μαύρα-μπλε μέχρι τη μέση. Καταλαβαίνεις τι γινόταν...

Καμία ανησυχία. Απλά προσαρμόζεται ο οργανισμός. Όλα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό σύντομα. Μάλιστα λόγω των πρωτεϊνών θα έχεις λαμπερότερα, δυνατότερα και υγιέστερα μαλλιά! :D
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Διαπιστωση.... 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2673

• ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Marina και vanta1965 σας ευχαριστώ πολύ και τις δύο για την ανταπόκρισή .Marina δεν μπορείς να φανταστείς πόσο με καθησυχάζει το γεγονός ότι το πρόβλημα το αντιμετώπισες κι εσύ!Είναι μεγάλη παρηγοριά να ξέρω ότι είναι προσωρινό ,γιατί δεν σου κρύβω ότι έχω θορυβηθεί!Σου μιλάω για μεγάλο πρόβλημα!Εσύ έκανες κάτι για να το αντιμετωπίσεις ή απο μόνο του σταμάτησε;Πόσο καιρό περίπου σε ταλαιπώρησε;Ρωτάω γιατί δεν θα το αντέξω και για πολύ.Δεν έχω πάρα πολύ πλούσια κόμη.Είμαι απο τις γυναίκες με λεπτά ίσια μαλλιά σαν γιαπωνέζα ένα πράγμα.Οπως λοιπόν καταλαβαίνεις δεν έχω και πολλά περιθώρια!Α!μην το ξεχάσω!Υποθέτω ότι μετά ξαναπύκνωσαν τα μαλλιά σου έτσι;
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.199 δευτερόλεπτα

Syndication