Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Ανησυχώ !!!

Re: Ανησυχώ !!! 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10087

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Aπο καθαρη περιεργεια, εκατσα κι εκανα τον λογαριασμο, που κανονικα, θα επρεπε να κανεις εσυ. Λοιπον, εχουμε και λεμε....
3 αυγα: 395 θερμιδες
Μπριζολα:απο 700-1000 θερμιδες *αναλογα με την ποσοτητα του λιπους
Κουνουπιδι σαλατα: 150 θερμιδες.
Σουβλακια 2: 300 θερμιδες.
Κεμπαπ 2: 200 θερμιδες.
Καφεδες 2: 26 θερμιδες *υπολογιζω 2 κ.σ. γαλα
Μιλνερ: 90 θερμιδες *αν μιλαμε για μια φετα
Ζαμπον 5: 350 θερμιδες.
Μαγιονεζα: 312 *αν μιλαμε για 3 κουταλιες

ΣΥΝΟΛΟ: Απο 2.523 εως 2823.
Και επειδη συνηθως κατι ξεχναμε, κατι μας ξεφυγε, μπορει να φτανεις και τις 3000 θερμιδες;;;;;
Αν δεν εργαζεσαι τουλαχιστον στα μπετα :lol: χλωμο το βλεπω να τα καις.
Καταλαβες τωρα γιατι πηρες; Πολυ καλα κανεις λοιπον και ανησυχεις...... :?
love your self
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Ανησυχώ !!! 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10089

• tyxeri
  • Το Άβαταρ του/της tyxeri
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ναι σωστό αυτό που λές αλλά τα αυγά ήταν βραστά άρα 240 για την μπριζόλα δεν ξέρω οπότε μπορεί 700-1000 (μήπως να σταματήσω να τρώω μπριζόλα ??? δε λέει ) στο κουνουπίδι δεν είχα βάλει λάδι οπότε 44 τα σουβλάκια 300 το κεμπάπ δεν ξέρω οπότε θα πώ ότι λες και εσύ 200 τον καφέ τον πίνω σκέτο τον βρίσκω 0 το Μιλνερ δεν ήταν φέτα οπότε το υπολογίζω γύρω στις 280 το ζαμπόν αν θυμάμαι καλά γράφει γύρω στις 50 θερμίδες ανά φέτα άρα 250 και η μαγιονέζα 210.
Άρα ναι κάπου στα 2.374 με 2.674 μου βγαίνει δίκιο έχεις, άρα αν εξαιρέσεις τα σουβλάκια που μου τα φέραν μπροστά μου η μπριζόλα είναι ένα θέμα δεν θα ξαναπάρω αλλά αντί αυτού τι ?αν και ο θερμιδομετρητής που κοίταξα λέει ότι η μπριζόλα έχει 596 θερμίδες αλλά και πάλι δεν σώνομαι κ η μοσχαρίσια κάπου εκεί το κοτόπουλο το μπούτι κάπου εκεί και αυτό άρα μόνο στήθος κοτόπουλο η να γίνω οικοδόμος ???? :shock: :shock: :shock:

Re: Ανησυχώ !!! 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10090

• tyxeri
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Α ξέχασα να ρωτήσω επείδη έχανα κιλά τώρα που πήρα δηλ βγήκα απ την κέτωση ??? oops ps ????

Re: Ανησυχώ !!! 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10091

• helene
  • Το Άβαταρ του/της helene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γιατί καλέ να μην ξαναπάρεις μπριζόλα; Αν προσέξεις τα άλλα μια χαρά σου βγαίνουν οι θερμίδες. Μπορείς πχ το πρωί να φας ένα γιαούρτι με λίγο κακάο και ζαχαρίνη αν θες γλυκό ή ομελέτα ή τοστ με ρουλόψωμο και το μεσημέρι μπριζόλα με σαλάτα μαρούλι και το βράδυ τόνο. Δεν νομίζω οτι είναι πάνω απο 1800 θερμίδες αυτά και τρως και τη μπριζόλα σου. Εγώ το έχω καταευχαριστηθεί στην Άτκινς που τις τρώω λιπαρές και με λάδι, όχι στεγνές όπως σε άλλες δίαιτες.
Τώρα όσο αναφορά στην κέτωση αν πήρες πάνω απο 20γρ υδατάνθρακες ναι είσαι εκτός και πρέπει να αρχίσεις απο την αρχή. goodluck odluck

Re: Ανησυχώ !!! 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10093

• tyxeri
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Να πώ ότι το σκ που έτρωγα παρόμοια πράγματα με αυτά που έγραψα έχασα κιλά αλλά αντι για κουνουπίδι είχα κάνει κολοκυθακια τηγανιτά και μελιτζάνα τηγανιτή.Αλλά αν πέρασα λίγο τους υδατάνθρακες δεν θα έπρεπε να μην βγώ από την κέτωση γιατί λέει πχ ότι στη 2 φάση ανεβάζεις τους υδατάνθρακες σιγά σιγά και συνεχίζεις να χάνεις κιλά ή κάνω λάθος ???

Re: Ανησυχώ !!! 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10095

• helene
  • Το Άβαταρ του/της helene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ποιό σαββατοκύριακο; Αυτό που πέρασε; Πώς γίνεται να χάνεις κιλά το σαββατοκύριακο και να παίνεις την τρίτη; Είναι πολύ μικρό το διάστημα για να λέμε παίρνω κιλά και χάνω κιλά νομίζω. Με 1-2 γραμμάρια υδατάνθρακες παραπάνω δεν έγινε τίποτα. Εγώ διάβασα που έγραψες οτι πήρες κιλά και φαντάστηκα οτι θα έχεις καιρό που ανέβασες τους υδατάνθρακες. Πηγαίνεις κανονικά τουαλέτα? Δεν έχεις βγει απο την κέτωση αν είναι έτσι όπως τα λές, απλά πρόσεχε τις θερμίδες περισσότερο.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.117 δευτερόλεπτα

Syndication