Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Ανησυχώ !!!

Re: Ανησυχώ !!! 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10095

• helene
  • Το Άβαταρ του/της helene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ποιό σαββατοκύριακο; Αυτό που πέρασε; Πώς γίνεται να χάνεις κιλά το σαββατοκύριακο και να παίνεις την τρίτη; Είναι πολύ μικρό το διάστημα για να λέμε παίρνω κιλά και χάνω κιλά νομίζω. Με 1-2 γραμμάρια υδατάνθρακες παραπάνω δεν έγινε τίποτα. Εγώ διάβασα που έγραψες οτι πήρες κιλά και φαντάστηκα οτι θα έχεις καιρό που ανέβασες τους υδατάνθρακες. Πηγαίνεις κανονικά τουαλέτα? Δεν έχεις βγει απο την κέτωση αν είναι έτσι όπως τα λές, απλά πρόσεχε τις θερμίδες περισσότερο.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Ανησυχώ !!! 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10096

• tyxeri
  • Το Άβαταρ του/της tyxeri
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εμμμ Βασικά είμαι τόσο υστερική που ζυγίζομαι κάθε μέρα και χτές πήρα ,και λέω γιατί αφού δεν άλλαξα κάτι ουσιώδες από αυτό που έκανα επίσης έκανα και κάτι μπισκότα με αυγό ταχίνι κ κακάο κ όσο τα έκανα αυτά να πω ότι δεν έχανα τίποτα όταν τα σταμάτησα άρχισα να χάνω ίσως αφού παίρνω πολλές θερμίδες από ότι συνειδητοποίησα τα μπισκότα ήταν too much ελπίζω αύριο να μην δω ότι πήρα κ άλλο… :(

Re: Ανησυχώ !!! 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10098

• tyxeri
  • Το Άβαταρ του/της tyxeri
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Επίσης είναι αλήθεια ότι το κεμπάπ έχει μέσα φρυγανιά η ψωμί μάλλον.... μ....κια έκανα κ χωρίς να το ξέρω tantrum ntrum

Re: Ανησυχώ !!! 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10099

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Το θέμα δεν είναι τόσο υδατανθρακικό -ωραία λέξη αυτή- αλλά θερμιδικό. Εκτός και αν είσαι 2 μέτρα ή οικοδόμος ή άντρας οι θερμίδες αυτές είναι για 2 μέρες! Είναι λογικότατο οτι θα πάρεις. Η κέτωση για να είναι φουλ θέλει τρεις μέρες κάτω από 20 το λιγότερο. Αλλά ειλικρινά, πρέπει να μειώσεις θερμίδες γιατί τσάμπα η διατροφή. Θα μπορούσες να είχες χάσει το λιγότερο 3 κιλά άμεσα.
Να σε προσέχεις, Marina

Απ: Re: Ανησυχώ !!! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14345

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Γεια σας κοριτσια, καιρνουργια και εγω στην Ατκινς,πηγα χτες πηρα και το βιβλιο,ελπιζω αυτη τη φορα σε κατι καλυτερο :D .Δηλαδη δε τρωμε οσο θελουμε απ'οτι καταλαβα ε?Αρα ειναι μια κανονικη διαιτα που απλως τρωμε ελαχιστους υδατανθρακες?

Απ: Re: Ανησυχώ !!! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14350

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
καταρχην ευχομαι καλη επιτυχια.Οταν εγω αρχισα ενεργοποιηση προσεχα μονο τους υδατανθρακες και οχι τις θερμιδες.Δεν πρεπει να τρως παρα πολυ πρωτεινη (να τρως τοση ωστε να χορταινεις)τα λιπη μην τα απορριψεις θα ειναι μεγαλο λαθος.Να προτιμας ελαιολαδο λιγο αβοκατο στη σαλατουλλα σου ,ελιες πρασινες αλλα και λιγο βουτυρακι δεν θα σε πειραξει.Με την κρεμα γαλακτος μην το παρακανεις ουτε και με το τυρι κανονικα δικαιουμαστε 3 κουτ της σουππας κρεμα και 100 γρ τυρι απο οτι θυμαμαι.Μην τρως πολλα γλυκαντικα και καφεινη.Δεν ειναι σαν τις αλλες διαιτες εγω δοκιμασα τα παντα.Με αυτην δεν πειναω αλλα και ουτε και εχω να μετρω θερμιδες συνεχεια μονο τους υδατανθρακες .πχ μπορει να τυχαινε να ετρωγα 200 γρ ολοπαχο τυρι αφαιρουσα την κρεμα.Τωρα ειδικα στην αρχη μην πολυ σκεφτεσαι θερμιδες να κοιταζεις μονο να τρως σαλατικα (τουλαχιστον τους 12υδατανθρακες)και να παρεις ενα καλα συμπληρωμα βιταμινων και μεταλλων.Οτι χρειαστεις ειμαστε ολοι εδω να σε βοηθησουμε.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.263 δευτερόλεπτα

Syndication