Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Ανησυχώ !!!

Απ: Re: Ανησυχώ !!! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14351

• evita71
  • Το Άβαταρ του/της evita71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Παιδια αληθεια να μην τρωμε πολυ πρωτεινη????? Ωχχχχ... εγω το εχω τερματισει το κοντερ !!!
Μπορει πρωι πρωι να τρωω κοτοπουλο που περισσεψεκαι στην δουλεια τονο ...ποσοτητες κοτοπουλου!!
Μπριζολες?? παντα 2!! σαλατα με μπεηκον 2 φετουλες!! τυρακι κοντα στα 120 γρ ...σοκολατακια γιωτης κζελεδακια...αυγουλακια ...
Εχω λυσσαξει στο φαγητο ..τρωω και παξιμαδακια ατκινς ..μια κοπελα στο γραφειο ..τα εχασε ...
Κι ομως εχασα σε μια εβδομαδα τα 2 κιλα των διακοπων και περιπου 1 ακομη !!
Συνολο δλδ 8,8 κιλα αν δεν ειχα κανει αμαρτιες θα ηταν 10,8 δλδ 11 κιλα σε 1,5 μηνα.....
ΚΑΙ ΤΡΩΩΩΩΩΩ
γιατι????
Φιλακια Εβιτα!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Re: Ανησυχώ !!! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14352

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Ευχαριστω irena!Ετσι και αλλιως δε θα μπορουσα να τρωω ολη τη μερα πρωτεινη,αν και γενικα ειμαι κρεατοφαγος θελω και μια συνοδεια πο διπλα(μεχρι τωρα καμια πατατουλα,ριζακι κτλ).Αυτο ειναι που με δυσκολευει αλλα που θα παει θα το συνηθισω!Για να σου πω την αληθεια προτιμω να πειναω παρα να τρωω ολη τη μερα αλλαντικα,αυγα κτλ γιατι θα τα σιχαθω εντελως...ετσι και αλλιως δε πηρα απο αυτα τα κιλα αλλα απο τα ατιμα τα γλυκα...ατιμα σοκολατοειδη...πρεπει να απεξαρτηθω επιτελους!!!Θελω για αρχη να χασω γυρω στα 10 κιλα να ειμαι περιπου στα κανονικα...και μετα αλλα 10 θα ηταν καλοδεχουμενα για να ειμαι εντελως κορμαρα...η ατιμη φοιτητικη ζωη με εφαγε :mad: !Διαβασα ομως ενα αρθρο απο διατροφολογο στο ιντερνετ και ελεγε οτι αυξανει πολυ τη χοληστερολη...δε θελω 22 χρονων να καταληξω με χοληστερινη...αληθεια ειναι? :roll:

Απ: Re: Ανησυχώ !!! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14353

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Εβιτα μου μια χαρα ειναι η πρωτεινη που τρως η υπερβολη ειναι το προβλημα.Και εγω χωρις πρωτεινη δεν χορταινω.και εγω θελω την μπριζολα μου.Εξαρταται διαβασα καπου και απο το υψος του καθενος και εσυ εισαι νομιζω ψηλο κορισακι...επισης και απο το ποσο γυμναζεσαι ,εμενα εμαθε ο οργανισμος μου πια και μολις φαω την σωστη ποσοτητα πρωτεινης δεν θελω αλλο.Βασικα το μονο που πρεπει να προσεχουμε πολυ ειναι να ειμαστε μεσα στα επιτρεπτα ορια υδατανθρακων .Χαιρομαι πολυ που χαννεις κιλακια και τηρας την διατροφη σου.Μπραβο ρε κοριτσι....καλη συνεχεια.....

Απ: Re: Ανησυχώ !!! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14354

• irena 68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
χριστινακι εγω εκανα αναλυσεις προ Ατκινς και χοληστερινης και τρυγλυκεριδια και ηταν πολυ ψηλα.,στον εναμιση μηνα τις ξανακανα γιατι η αληθεια ανησυχουσα γιατι ετρωγα και αρκετα αυγουλλακια πολλες φορες ετρωγα και 3 την μερα ενω πριν 1 καθε πολλους μηνες η μονο ασπραδια σε ομελεττα.Σε πληροφορω οτι η χοληστερινη μου κατεβηκε πολυ και τα τρυγλυκεριδια μου που τα θυμαμαι τωρα απο 243 πηγαν 113( καπου ετσι)δηλαδη καθετη πτωση.ΕΜΕΙΝΑ ,,,,,,Ξανακανα παλι στους 3 μηνες και παλι τα ιδια μονο που το ουρικο μου ηταν στα ορια αλλα το περιμενα.Σε λιγες μερες που θα τελειωσω τους 4.5 θα ξανακανω τα απαραιτητα ετσι για να ειμαι ησυχη..Αυτα συνεβηκαν σε μενα που πριν ΑΤΚΙΝΣδεν ετρωγα αυγα ετρωγα μονο κοτοπουλλο στηθος καθολου κοκκινο κρεας και τα λιγα γαλακτοκομικα που ετρωγα ηταν χαμηλα σε λιπος.Ετρωγα πολλα φρουτα και αρκετα δημητρικα παντα ολικης και γενικα ολα τα (υγιεινα) και τα κιλακια ηταν εκει μεχρι που αρχισ πριν 4 μηνες και ειμαι τωρα στα 16 κιλα μειον και πολλους πολλους ποντους απο την κοιλια χαμενους και το κυριοτερο με πολλη ενεργεια ολη μερα....

Απ: Re: Ανησυχώ !!! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14355

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Ωραια τοτε...μου φαινεται οι διαιτολογοι φοβουνται μη χασουν την πελατια τους και δεν υποστηριζουν καμια διαιτα και ας εχει αποδεδειγμενα αποτελεσματα :D .Αντε να δω και μ'αυτη τη διαιτα...μεχρι τωρα εκανα την κλασσικη λιγο φαι,τοστακια,γαλα με δημητριακα,μπαρες,φρουτα,λαχανικα.Επαιρνα ξανα χανα και παει λεγοντας,φαυλος κυκλος.Εχω ενα τζιν που το'χα ακριβοπληρωσει κιολας πριν κατι χρονακια,στοχος μου ειναι να μπω σ'αυτο :lol: !!!

Απ: Re: Ανησυχώ !!! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14356

• irena 68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μια χαρα θα τα καταφερεις.Εγω μεχρι και χειρουργειο εκανα.Περασα πολλα η αληθεια αλλα ευτυχως τωρα βρηκα αυτο που μου ταιριαζει.Το καθε ατομα ειναι ξεχωριστο .Εχω φιλη που εδιωξε 55 κιλα με αυτη τη μεθοδο που εκανα εγω και γυμναστηριο.Απλως σ αυτην ταιριαζε ενω σε μενα οχι.Εγω οπως και εσυ εχαννα 5 εβαζα 8.ιδια μη νομιζεις ...
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.125 δευτερόλεπτα

Syndication