Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Γεια σας

Γεια σας 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4187

• low-carber
  • Το Άβαταρ του/της low-carber
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλως σας βρηκα!!χαρηκα πολυ οταν ανακαλυψα οτι υπαρχει ελληνικο φορουμ για οσους κανουν διατροφη με χαμηλους υδατανθρακες clap ap

Εκανα διαιτα south beach ach πριν απο 1 1/2 χρονο και εχασα 15 κιλα και εδω και ενα χρονο κανω συντηρηση απλα ακολουθοντας μια διατροφη προσεχοντας τους υδατανθρακες που παιρνω καθε μερα.Ειναι η καλυτερη διατροφη που εχω κανει ποτε,πραγματικα απολαμβανω τα φαγητα που εχω μαθει να φτιαχνω οταν εκανα διαιτα μονο που ειναι λιγο δυσκολο γιατι ειμαι γαλακτο-χορτοφαγος και ετσι δυσκολευομαι λιγο με την πρωτεινη

Πριν λιγες μερες αποφασισα να ξεκινησω παλι διαιτα να χασω αλλα 5-6 κιλα,ο δεικτης μαζας μου ειναι 24,8 αλλα νομιζω οτι αισθανομαι πολυ καλυτερα με λιγοτερα κιλα.

Απο προχθες που εχω ανακαλυψει το φορουμ απο το google το εχω διαβασει σχεδον ολο και πρεπει να πω οτι κανετε πολυ καλη δουλεια bravo avo bravo avo
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Γεια σας 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4188

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
γεια σου κι εσενα! καλος ηρθες στην παρεα μας!! τι ειναι βρε παιδια αυτη η διαιτα south beach ach ? την εχω ξανακουσει κι εψαξα να τη βρω στο internet n να ενημερωθω αλλα εχειμονο ξνα κ δεν τα καταλαβαινω ολα1 υπαρχει καμια σελιδα με ελληνικα να διαβαουμε κι εμεις? αποοτι εχω καταλαβει ειναι κατι παρομιο! λοιπον αντε καλο ξεκινημα!! ειδες ειμαστε μεγαλη παρεουλα! :P

Re: Γεια σας 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4190

• low-carber
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μοιαζει αρκετα με την Ατκινς γιατι οι τροφες ειναι ολες χαμηλου γλυκαιμικου δεικτη,αλλα οι διαφορες ειναι οτι η σαουθ μπιτς εχει τουλαχιστον 6 μεριδες λαχανικων την ημερα,τα κρεατα ειναι απαχα και απο λιπη συστηνουν το ελαιολαδο

Τα γευματα ειναι μοιρασμενα και συστηνει υδατανθρακα μαζι με πρωτεινη και χωριζεται και αυτη η διαιτα οπως και η ατκινς σε 3 φασεις.

Στην πρωτη οι υδατανθρακες ειναι πολυ χαμηλα και δεν επιτρεπει καθολου φρουτα και δημητριακα,η δευτερη ειναι για να χασεις ολα τα κιλα και η 3 ειναι η διατροφη που ακολουθεις για παντα.

Στην δευτερη και τριτη φαση οι υδατανθρακες προερχονται αποκλειστικα απο δημητριακα ολικης αλεσης και λαχανικα και φρουτα.

Ζαχαρη,ρυζι,οτιδηποτε απο ασπρο αλευρι απαγορευονται.

Re: Γεια σας 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4191

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
α!! καταλαβα!! εχεις κανενα site με λληνικα να μπουμε να διαβασουμε!! υσιαστικα κνουμε το ιδιο πραγμα με τη διαφορα ασ πουμε οτι προχωραμε λιγο πιο αργα εμεις στο να βαλουμε φαγητα φρουτα κ δημητριακα

Re: Γεια σας 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4192

• low-carber
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Δεν εχω βρει ποτε στα ελληνικα αυτη τη διαιτα μονο αναφορα με γενικοτητες,απο ξενα sites την εχω διαβασει και ακολουθησει

Re: Γεια σας 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4193

• Angiekia
  • Το Άβαταρ του/της Angiekia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κι εγω εκανα την South Beach για καποιο διαστημα. Η κυριοτερη διαφορα με την Atkins ειναι το λιπος. Ολα τα οποια τρως πρεπει να ειναι πολυ χαμηλων λιπαρων. Προσωπικα τη βρισκω δυσκολοτερη, δεδομενου οτι δεν τρωω λαχανικα.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.072 δευτερόλεπτα

Syndication