Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: WOW! παλιοί και νέοι φίλοι!

WOW! παλιοί και νέοι φίλοι! 10 Χρόνια 11 Μήνες πριν #18982

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
ρουλι μου τι κανεις κι αποδω? σαν τον παλιο καλο καιρο μου θυμιζει... νομιζω πως πρεπει να μαζευτουμε παλι κ να ξανδωσουμε ζωη στο σαιτ!!!!! τι λες? ατκινς κ παλι ατκινς!!! το εγραψα τοσες φορες κ θα το γραψω οσες ακομα χρειαστει να το καταλαβουν κ ολα τα καινουρια παιδια που μπαινουν διστακτικα στην παρεα μας!!τι ντουκαν καλε???? την εχω διαβσει απειρες φορες κ ακρη δεν μπορω να βγαλω με καμια ομως!!! που ειναι τα τηγανητα αυγουλακια μου με φετα κ μπεικον? που ειναι το αβοκαντο μου? η κρεμα γαλακτος με ζαχαρινη κ κακαο που ειναι υπεροχη οταναναζηταω κατι γλυκο?? που ειναι ολα αυτα??????????????οι ξηροι μου καρποι? μονο ψητα κ βρστα κρεατα?? οχι οχι ευχαριστω δεν θα παρω!!!! δοκιμες εκανα κι εγω ειδικα μετα την δευτερη μου γεννα με τα παιδια (ζω σε ενα τρελοκομειο!!!!!χα!χα!χα!) δεν ειχα διαθεση να ξαναμπω στο προγραμμα! δοκιμασα διαφορα μιας κ υπαρχουν απειρες διαιτες για ολα τα γουστα, κ τι καταφερνα- εχανα 2 εβαζα4!!! ωραια!!! κ τωρα???????????? ακομα δεν ειχα χσει τα κιλα της εγκυμοσυνης μεχρι που φυσικα ξαναγυρισα στον παλια καλη συνηθεια μπηκα στο πργραμμα κ ηδη μετραω -5 κιλα!!! εδω λοιπον μην πηγαινετα ιπουθενα αλλου!! σας το λενε οι πειρες!!!! (σηκωθηκε ο μπαμπινιωτης η ακομα?????????????χα! χα! χα!)
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": roulaki

WOW! παλιοί και νέοι φίλοι! 10 Χρόνια 11 Μήνες πριν #18987

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
καλημερα κ απο μενα!! επιτελους σαν τον παλιο καλο καιρο! roulaki αυτα που εγραψες ειναι σαν τα εγραψα εγω!! και τι δεν δοκιμασα.αποτελεσμα +15 κιλα πανω.θελω και εγω τα τηγανητα μου θελω τα λιπαρα μου!!.
katerina 27 να χαιρεσαι τα ζουζουνακια σου
καλο ξεκινημα σε ολες και ολους μας
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": roulaki

WOW! παλιοί και νέοι φίλοι! 10 Χρόνια 11 Μήνες πριν #18991

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Ω ναι! Το μόνο πρόβλημα -και πάλι- θα είναι ο σύζυξ που δεν μπορεί να φανταστεί πως υπάρχει ζωή, έξω από τον πλανήτη "ψωμί"
Κι εγώ χάρηκα κοριτσάρες που ξαναβρεθήκαμε εδώ (αν και τα λέμε φεισμπουκικώς) και ναι Κατερίνα, ο Μπαμπινιώτης σκίζει τα πτυχία του!
Αγγελική, τι δουλειά είχαμε εμείς με τις Ντουκάνες; ε; Να σου πω εγώ! Τα bolero!!!!!
love your self

WOW! παλιοί και νέοι φίλοι! 10 Χρόνια 11 Μήνες πριν #18995

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
οχι κοριτσι μου καμμια δουλεια δεν ειχαμε στα ντουκανοκοριτσα ας το κ αλο!! παντως ενα εχω να πω τους ζηλευα.τους ζηλευα παρα πολυ!!! ρουλακι καπου σε αυτε τις αναζητησεις καπου ειχα δει ενα ψωμι απο κουνουπιδι αλλα δεν θυμαμαι σε ποια σελιδα το διαβασα.το αναζητησα αλλα δεν μπορω να το βρω.η βαση του δηλ ηταν κουνουπιδι.για βαλε το μυαλουδακι σου λιγο να βγαλουμε κατι καινουργιο στην διατροφη μας.

WOW! παλιοί και νέοι φίλοι! 10 Χρόνια 11 Μήνες πριν #18996

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Θα ήθελα να ακούσω και τα υπόλοιπα ενεργά-νέα μέλη.
Να γνωριστούμε βρε αδερφέ! Να ανταλλάξουμε τους πόνους μας και τις πείνες μας ενίοτε!
Μην ντρέπεστε, εδώ είμαστε "γιαγιάδες" σας, ως προς την διατροφή ε; Μη τρελαθούμε κι όλας!
love your self

WOW! παλιοί και νέοι φίλοι! 10 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19003

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
Χα!Χα!Χα! Μας αγαπώ γιαγιάδες της ατκινς!!! Το Μαρινακι που είναι;
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.090 δευτερόλεπτα

Syndication