Πάρτε χαρτομάντιλα, να σας πω την μικρή, πικρή και πονεμένη μου ιστορία.
Μια φορά τον χρόνο συνήθως, μπαίνω στην άτκινς για να χάσω κάποια από τα κιλάκια που έβαλα, μη προσέχοντας η μουλάρα!
Μετά τις γιορτές του '13, και αφού γουρούνιασα κυριολεκτικά, πήρα 3 κιλά! Λέω να μη με βρει το πάσχα του '14 με +3, γιατί θα μπουν κι άλλα τρία, και γενικά μην αρχίσω για το τρίτο το μακρύτερο! Αρχίζω και πάλι την λατρεμένη άτκινς. Ζόρι η πρώτη βδομάδα, άλλωστε είναι γνωστό, πως οι επαναλήψεις στην άτκινς είναι μανίκι, διότι ο οργανισμός, θυμάται!
Τέλος πάντων, κυρία εγώ, με βρίσκει Μάρτης να τηρώ ευλαβικά την διατροφή. Γίνεται και μια φάση με νοσοκομεί α και τέτοια, να τρέχω ολημερίς, δουλειά, σπίτι, νοσοκομείο, άτκινς, ήρθα κι έχασα 5 κιλά. Χαρά και Πασχαλιά (μιας και πλησίαζε και το πάσχα) και με βρίσκειι η μεγάλη βδομάδα και λέω να κάνω την θρήσκα και να νηστέψω! Βασικά, μάλλον ήταν η δικαιολογία μου, να γουρουνιάσω με υδατάνθρακες, αφού εκ του ασφαλούς, είχα χάσει δύο κιλά παραπάνω από ότι είχα στόχο.
Νηστεύω που λέτε εγώ, σαν την οσία Πολυξένη ένα πράγμα, και μεγάλο Σάββατο πρωί, ζυγίζομαι, να δω τα καταστροφικά αποτελέσματα, αφού βίωσα σωματικά τι θα πει υδατάνθρακας (πρηξίματα, κατακρατήσεις κλπ)
Τι να δω; Δεν είχα πάρει γραμμάριο! WOW! Έγινα supercarbwoman! Τρώω μακαρόνια και ψωμιά, και δεν παχαίνω! Ο μεταβολισμός μου άλλαξε! ΠΟΥ ΠΑ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ::::::::: Μετά το Πάσχα, του Θωμά, ξαναζυγίζομαι, γιατί από τα τδουρέκια, η κοιλιά μου είχε γίνει σαν τσουρέκι του Τερκενλή, φουσκωτή-φουσκωτή, κι εγώ το ζώον, νόμιζα πως είναι επειδή με πρήζει ο υδατάνθρακας. Η ζυγαριά, με εκδικήθηκε! +6 κιλά! Ακριβώς, όσα υπολόγιζα, να ΜΗΝ πάρω! Τον Μάιο της ίδιας χρονιάς, ξεκίνησα και πάλι. Και δεν έχανα! Γιατί έκανα τον μεταβολισμό μου λάστιχο και τον πέταξα στα σκουπίδια. Και με βρήκε το καλοκαίρι να λιμοκτονώ και να κάνω fast fat κάθε τρεις μέρες, αλλά τίποτα. Εκείνα τα 6 κιλά παιδιά, με παιδεύουν ακόμα.
Και που θέλω να καταλήξω; Αν η άτκινς είναι η διατροφή που αποδεδειγμένα σας ταιριάζει, μην απομακρύνεστε πολύ από αυτήν. Δεν το καταλαβαίνεις στην αρχή, νομίζεις πως δεν βάζεις πια, αλλά άμα πάρουν φόρα τα κιλά, μετά μπαίνουν ύπουλα!