Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: WOW! παλιοί και νέοι φίλοι!

WOW! παλιοί και νέοι φίλοι! 10 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19015

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
Μην μετανιωνεις που δεν τα κατάφερες!! Δεν είμαστε πάντα έτοιμοι. Λίγο η ψυχολογία, λίγο η κούραση, οι ορμόνες, κ όλο ξεκινάμε κ όλο την χαλάμε..Δεν είσαι η πρώτη κ δεν είσαι κ η μοναδική...κάποια στιγμή βρίσκεται το σωστό ταιμινκ που λένε.. Ούτε κι εγώ το έπαιρνα απόφαση με τα παιδιά μικρά που ψυχολογία. Τόση κούραση έτρωγα ότι έβρισκα μπροστά μου. Τώρα όμως ξεκίνησα δυναμικά. Θέλω να γυρίσω στα κιλά μου! Θέλω να είμαι μια όμορφη μανούλα με 3 παιδιά!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

WOW! παλιοί και νέοι φίλοι! 10 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19018

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
ναι μωρέ, τα παιδιά είναι απορυθμιστικός παράγοντας συμφωνώ. μόνο τα περισσεύματα να τρως για να μην πάνε χαμένα, φτάνεις τα 1οο κιλά για πλάκα!

WOW! παλιοί και νέοι φίλοι! 10 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19025

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Μικρές είστε, θα μάθετε! "Παιδιά" θεωρούνται, όσοι ζουν σε ένα σπίτι, όποιας ηλικίας και να είναι, με τ πρώτο και το πιο ζωηρό, τον μπαμπά!
Ο μπαμπάς λοιπόν, μπορεί να μην αφήνει περισσεύματα, αλλά φροντίζει, ώστε να υπάρχουν πάντα, φέρνοντας ότι junk υπάρχει, στο σπίτι. Μπορεί αυτό να λέγεται πατατάκια, μπορεί να λέγεται πιτόγυρο, μπορεί γαλακτομπούρεκο ή πίτσα!
Και εμείς, ως άλλοι Οδυσσέες, πρέπει να μάθουμε να βουλώνουμε τα αυτιά μας -στην προκειμένη περίπτωση, το στόμα μας- από τις σειρήνες!
Διότι, όσο και να θες να αγιάσεις, αν δεν σε αφήνουν οι υδατανθακο-διαβόλοι, δεν θα μπορέσεις.
Θέλει εξάσκηση, αλλά το καταφέρνεις στο τέλος, και παίρνεις και εκείνο το σιχασιάρικο-θλιβερό ύφος, όταν τους βλέπεις να καταβροχθίζουν τις τηγανιτές πατάτες, νιώθοντας λύπηση για αυτούς! Κιουρία εσύ, ούτε που σε νοιάζει!
Ε, σε αυτό το στάδιο θέλω να ξαναφτάσω, και ελπίζω ο δρόμος για εκεί, να είναι σαν το ποδήλατο, που ποτέ δεν το ξεχνάς!
love your self

WOW! παλιοί και νέοι φίλοι! 10 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19030

• katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ελπίζω να τα καταφέρουμε

WOW! παλιοί και νέοι φίλοι! 10 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19069

• katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Βρε παιδιά για θυμίσατε μου ποια μπύρα αμστελ προτιμάμε; εχθές ήπια ένα τρίτο του ποτηριού αμστελ χωρίς αλκοόλ! Δεν ήξερα αν είναι αυτή που λέγαμε παλιά! Όπως κ να χει εγώ μόλις τώρα γύρισα κ το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να κάνω στικακι Μήπως βγήκα από την κετωση τώρα που έλειπα Εκτός σπιτιού...Όμως είμαι φουλ!!!!!!

WOW! παλιοί και νέοι φίλοι! 10 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19071

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
amstel pulse αν δεν κάνω λάθος.
love your self
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.097 δευτερόλεπτα

Syndication