Τώρα θα κάνω μια ερώτηση κι εγώ που δεν μπορώ να απαντήσω... Πριν δύο ημέρες είχα το βράδυ κάτι γενέθλια. Όπως έχω πει κ σε προηγούμενο ποστ, τέλος της εβδομάδας περιμένω κ περίοδο οπότεκόπως καταλαβαίνετε λιγουρευομαι πολύ τα γλυκά!! Παρά ταύτα φροντίζω να μην μου λείπει κρέμα γάλακτος κ κακάο κ φτιάχνω την ωραία μου μους κ μου περνάει... τεσπα ζήλεψα τις σοκολάτες κ υπέκυψα στον πειρασμό κ έφαγα ένα κομμάτι τούρτα! ,μέχρι εκείνη την ώρα συνέχιζα κανονικά, κ από εκείνη την ώρα ξανασυνεχισα κανονικά σαν να μην είχα κάνει βλακεία! Την άλλη μέρα λοιπόν το μεσημέρι λέω κάτσε να κάνω το στικακι να φάω την απογοήτευση γτ ξέρουμε πως βγαίνεις αμέσως από έκπτωση κ θες κ τρεις μέρες να ξαναμπεί. Το στο καλό μου έδειχνε ότι εξακολουθώ να βρίσκομαι σε κετωση...!!! Μικρότερη μεν,ήταν ανοιχτό μωβ, αλλά δεν είχα βγει τέλειος!!# συνεχίζω κανονικά έως σμρ κ έχω επανέλθει στο φουλ της κετωσης!!κΑλλά το θέμα είναι πως δεν βγήκα Εκτός;; έφαγα ένα κομμάτι τούρτα! Καλό βέβαια αυτό κ με βοήθησε κ πολύ ψυχολογικά να συνεχίσω γτ δεν απογοητεύτηκα..