Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: WOW! παλιοί και νέοι φίλοι!

WOW! παλιοί και νέοι φίλοι! 10 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19077

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
Δεν την έχω δει.. Πρέπει να την ψάξω να έχω κάτι να πίνω όταν βγαίνω...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

WOW! παλιοί και νέοι φίλοι! 10 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19126

• katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Τώρα θα κάνω μια ερώτηση κι εγώ που δεν μπορώ να απαντήσω... Πριν δύο ημέρες είχα το βράδυ κάτι γενέθλια. Όπως έχω πει κ σε προηγούμενο ποστ, τέλος της εβδομάδας περιμένω κ περίοδο οπότεκόπως καταλαβαίνετε λιγουρευομαι πολύ τα γλυκά!! Παρά ταύτα φροντίζω να μην μου λείπει κρέμα γάλακτος κ κακάο κ φτιάχνω την ωραία μου μους κ μου περνάει... τεσπα ζήλεψα τις σοκολάτες κ υπέκυψα στον πειρασμό κ έφαγα ένα κομμάτι τούρτα! ,μέχρι εκείνη την ώρα συνέχιζα κανονικά, κ από εκείνη την ώρα ξανασυνεχισα κανονικά σαν να μην είχα κάνει βλακεία! Την άλλη μέρα λοιπόν το μεσημέρι λέω κάτσε να κάνω το στικακι να φάω την απογοήτευση γτ ξέρουμε πως βγαίνεις αμέσως από έκπτωση κ θες κ τρεις μέρες να ξαναμπεί. Το στο καλό μου έδειχνε ότι εξακολουθώ να βρίσκομαι σε κετωση...!!! Μικρότερη μεν,ήταν ανοιχτό μωβ, αλλά δεν είχα βγει τέλειος!!# συνεχίζω κανονικά έως σμρ κ έχω επανέλθει στο φουλ της κετωσης!!κΑλλά το θέμα είναι πως δεν βγήκα Εκτός;; έφαγα ένα κομμάτι τούρτα! Καλό βέβαια αυτό κ με βοήθησε κ πολύ ψυχολογικά να συνεχίσω γτ δεν απογοητεύτηκα..

WOW! παλιοί και νέοι φίλοι! 10 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19129

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Κατερινιώ, όπως έχουμε πει στο παρελθόν, κέτωση κάνουμε αννά 48ωρο. Αν σε 48 ώρες δεν σου έδειξε off, δεν χαίρεσαι; Σημαίνει πως έχεις πάρει φόρα και ο οργανισμός σου αυτή την στιγμή καίει και πέτρες!
love your self

WOW! παλιοί και νέοι φίλοι! 10 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19130

• katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
δηλαδη θα επρεπε να μην εχω απο τοτε γτ βγηκα εκτος κ θα επρεπε να ξαναμπαινω σμρ καλος χεοντος των πραγματων! δεν εγινε ομως ετσι! δεν βγηκε καθολου απο μωβ! συνεχομενα απλα να ελαφρυνε λιγο το χρωμα τπτ αλλο!!!

WOW! παλιοί και νέοι φίλοι! 10 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19132

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
έι! πρόσεχε όμως! γιατί καμιά φορά ο οργανισμός τιμωρεί εκ των υστέρων με ατελείωτα πλατώ! μην ξεγελάς τον οργανισμό σου-καλά άνθρωπος είσαι, θα ξεφύγεις και κάποτε-απλά μην το κάνεις συνήθη πρακτική, του τύπου ας φάω λίγο, αφου το καίω....

WOW! παλιοί και νέοι φίλοι! 10 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19143

• katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εννοείται!!! Αλλά αυτές τις μέρες δεν παλευονται... Κ άμα σου φέρνουν τόσα πράγματα μπροστά σου άστα!! Πλατό; εγώ νομίζω πως δεν θα ξαναζυγιστω μέχρι την Δευτέρα που να μου έχει έρθει περίοδος μπας κ την δω πιο κάτω την ζυγαριά επιτελους
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.098 δευτερόλεπτα

Syndication