John κι εγώ πιστεύω ότι πηγαίνεις μια χαρά!Δε μου φαίνεται να έχεις κολλήσει,κόλλημα θεωρείται να μην έχεις χάσει τίποτα τουλάχιστον για 3 εβδομάδες, όπως λέει και η Liana παραπάνω,όπως κι εγώ που κατά καιρούς έχω φάει τρελά κολλήματα των 3 εβδομάδων,με τελευταίο το τωρινό που εδώ και 1 μήνα δεν έχω χάσει τίποτα ενώ δεν έχω χαλάσει τη διατροφή καθόλου.Τι να κάνουμε υπομονή η άτκινς παρά τα όσα ακούγονται έχω καταλάβει ότι δεν είναι διατροφή με την οποία θα χάσει κάποιος
γρήγορα κιλά(υπάρχουν βέβαια κι αυτές οι περιπτώσεις) είναι διατροφή που χάνεις αργά και σταθερά λίπος χωρίς να στερείσαι.
Εγώ από την αρχή είχα κολλήματα στη ζυγαριά και τώρα που μου έμειναν τα τελευταία 3 κιλά θα δυσκολευτώ να τα χάσω και θα αργήσω αλλά οκ αφού δεν νιώθω ότι στερούμαι αυτό μετράει

Καλή συνέχεια στον αγώνα σου και μην απογοητεύεσαι,η άτκινς θέλει υπομονή και επιμονή
Ααα και η αυξομείωση σίγουρα οφείλεται σε υγρά,απο μέρα σε μέρα μπορεί κάποιος χωρίς να έχει κάνει τίποτα διαφορετικό,να δει μια διαφορά 0,5-2 κιλά.Απογοητευτικό μεν προσωρινό δε